Forum Logo




Burçlar Nasıl Sabahlar?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 16:02   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçlar Nasıl Sabahlar?




Burçlar Nasıl Sabahlar?
Www.TrendForum.Net

Düşünceler zihni bulandırıp yemek de biraz fazla kaçınca ne uyku gelir göze ne geceler varır gündüze. Kimisi film şeridi yapar tüm hayatını izler sabaha dek, kimisi kafasında gezen kırk tilkinin kuyruklarını birbirine değdirmemek için döner durur! Bakalım buçlar uykuya dalmak yerine, neden sabahlar?

Koç

Tartışırken sıra bulup, aklına getirip söyleyemedin, yüzüne sayıp dökecektin içini fırsatın varken, şimdi kendi kendine konuş dur! Hayır, hep mi ayrılınca geliyor bu söyleyeceklerin aklına! Şimdi elinde telefon, dilinde hep aynı cümleler düşünür durursun. Bu saatten sonra arasan da olmaz, sabahı beklemen şart! Bu gece de uyku yok sana!

Boğa

Uykusu kaçmaz, keyfini bozmaz, aklındaki tilkiyle, içindeki kurtçukla el ele verir uyur dedik, bizi de yalancı çıkardın. Ne gerek var gece yatağına onca obur cubur yemeğe? Hayır uyurken enerjiyi ne yapacaksın? Neden dur demiyorsun boğazına! Şimdi sabaha kadar midem de midem der kıvranır durursun! Gece yatağına yenen yemek, rahat uyku uyutmaz.

İkizler

Baştan sona izledin yine ne kadar komikli video varsa! Takla atan köpekçik, devrilmeyen pandacık, şakalı kedicik; kaldı mı henüz izlemediğin? Sonra yatmak bilmez, kalkmak bilmez deyince insanlar kızarsın. Tam zihnin duracak, uyku basacak alıyorsun eline bir telefon kapılıp gidiyorsun. Saatler de gece yarısını çoktan vurunca, kaçan uykuyu yakalayana aşk olsun!

Yengeç

“O bunu dedi ama acaba ötekini mi ima etti?”, “Bana şöyle davrandı ama aslında öbür türlü davranmak istiyordu, etki altında mı kaldı?” kurmaktan duyguların allak bullak olup kafan hallaç pamuğuna dönünce sorarız sana nasıl uyuyabilirsin? Bir de olmadık senaryolarla kendi kendini üzüp, ortada hiçbir şey yokken katıla katıla neye ağlarsın? Sonra gözlerim şişti, burnum tıkandı acaba uykum neden kaçtı? Uyku kaçmasa keçiler kaçacak haber yok!

Aslan

Söyle hadi söyle neden uyumuyorsun? Sabah çok mu geç uyandın? Hayır, sen keyfini bozmaz, kafana bir şey takmaz, olanı biteni pek umursamazsın da ne olursa olsun uykuya dalarsın da şaşırdık! Yatağın rahatsız geldi desek her zamanki yatağın, bugün ne battı? Yeni nevresiminin rengini mi beğenmedin? Hemen değiştirtelim! Var sende bir şey, aşık mı oldun yoksa?

Başak

Zihninin mesaisi geceleri biter, Başak’ın kepengi vakitlice iner mi sandınız? Çok acayip yanıldınız! Önümüzdeki beş yılın kalkınma planı yapılıyor, düşünce arşivleri her gece sil baştan düzenleniyor, işler en nizami hale getirilip dosyalanıyor, sabah açılmak üzere raflara kalkıyor; tonla iş Başak tarafından yapılıyor. Bir tane de yardımcısı yok üstelik! Başak uyursa bu dünyanın sonu gelir; kolay mı sandınız?

Terazi

Gündüzleri o arkadaş senin bu etkinlik benim gezdiğin, alışveriş merkezlerini defalarca turladığın, eğlencenin dibine vurduğun yetmedi, yorulmadın, şimdi de telefon mesaisine başlıyorsun öyle mi? Sonra benim göz altı torbam mı var, gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor, haydi gidelim en yakın güzellik salonuna, cilt bakımı yaptırmaya! E iki damla uyku uyumayanın ne cilt güzelliği kalır ne genç görünümü! Lütfen Terazi, bırak güzellik merkezini, düzenli uyku her derde ilaç!

Akrep

Akrep cinsel enerjisinin rüzgarına kapılmış, gecenin karanlığında en mis kokulu mumlarını yakmış, pek mutlu olduğu sevgilisini de evine misafir çağırmışsa dönüp sırtını uyusun mu, monopoly mi oynasın, anılarından mı bahsetsin, ne yapsın? E mecburen aman sabahlar olmasın!

Yay

“Bu geceyi de evde geçireyim, azıcık da dinleneyim!” demenin ardından yalnızca on dakika geçmişti oysa! Hemen hazırlanıp, kendini hangi partiye atacağını şaşırdın. Sonra yansın geceler, disco disco partinazi! Ne kafa kaldı gürültüden ne ağrımayan yer; danstan, eğlenceden. Sonra o vücut uzanıp nasıl yatsın, gözler nasıl uykuya dalsın? Bu gece de uyku yok, geçmiş olsun!

Oğlak

Sıradan, her zamanki gibi bir ödev deyip vakitlice bitirip kenara koymak varken, son dakikaya kadar en iyisini yapmak için uğraşmak zorunda mısın? horozlar yeni güne ötüştüklerinde hala ayakta olmazsan o ödev yapılmış sayılmaz mı? Olduğu kadar deyip biraz da uykuna vakit ayırsan güzel olmaz mı? Şimdi derslikte uyuklar, sunumunu şiş gözlerle yaparsın!

Kova

Bilgisayarın başına geçince resmen hipnoz oluyorsun. O oyunlara ayırdığın zamanı, verdiğin konsantrasyonu neye versen dünya devi olur, çağlar aşar, asırlar devirir! Bırak uyku uyumayı, kolayını bulsan tuvalete gitmeyecek, yemek yemeyeceksin. Konsol eline yapıştı, gözlerin şeşbeş oldu! Sen hala skor peşindesin. Sonun hayrolsun!

Balık

Günler boyu bilgisayarın yüzüne bakmaz, açtın mı da başından kalkmak bilmezsin. Her gün bir bölüm izlesen de sağlıklı bir uyku çeksen ne olur sanki? Ama yok! Bir bölüm, bir bölüm daha derken gün aydınlanıyor, dizi sezan finali yapıyor. Bu bir işaret deyip aradan faydalanıp uyku çağrılarına kulak asmıyorsun. Sonra hayalperest de denince kızıyorsun. Seninki hayal değil, düpedüz uykusuzluk dalgınlığı!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mart 2023, 16:30   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Burçlar Nasıl Sabahlar?




Aynen hep sonradan gelir laflar aklıma
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mart 2023, 16:32   #3
Çevrimdışı
Yanıt: Burçlar Nasıl Sabahlar?





Yengeç

“O bunu dedi ama acaba ötekini mi ima etti?”, “Bana şöyle davrandı ama aslında öbür türlü davranmak istiyordu, etki altında mı kaldı?” kurmaktan duyguların allak bullak olup kafan hallaç pamuğuna dönünce sorarız sana nasıl uyuyabilirsin? Bir de olmadık senaryolarla kendi kendini üzüp, ortada hiçbir şey yokken katıla katıla neye ağlarsın? Sonra gözlerim şişti, burnum tıkandı acaba uykum neden kaçtı? Uyku kaçmasa keçiler kaçacak haber yok!


Keçiler zaten kaçtı.
__________________



Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlar, nasıl, sabahlar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kuş Nasıl Yakalanır - Kuşları Nasıl Yakalayabilirim - Kuşu Bir İnsan Nasıl Yakalar Candres Trend Sorular 5 07 Mart 2024 04:12
Burçlar nasıl sever? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 7 28 Aralık 2023 16:26
Evlenilecek Burçlar. Eğlenilecek Burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 16 Mart 2023 13:15
Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mart 2023 21:10
Burçlar nasıl ölecek Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 09 Kasım 2022 12:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net