Forum Logo




Ortama Ve Çevresine Karşı En Uyumlu Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 16:03   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Ortama Ve Çevresine Karşı En Uyumlu Burçlar




Ortama Ve Çevresine Karşı En Uyumlu Burçlar
Www.TrendForum.Net

Astroloji dünyasında öyle burçlar vardır ki onların bulunduğu ortamda huzursuzluk kolay kolay baş göstermez. Bir gerginlik baş gösterse de muhtemelen kendilerinden kaynaklı değildir. Bu burçların kimileri uzlaşmacı tavrından kimileri de stratejik nedenlerden ötürü herkesle iyi geçinmeye çalışırlar. İşte bulunduğu atmosfere veya etrafındakilere kolayca uyum sağlayan burçlar ve bu yaklaşımlarının altında yatan nedenler:

Uzlaştırıcı Teraziler

Terazi, Zodyak’ın belki de en kibar burcudur. Terazi burcu insanları oturup kalkmasını, toplum içinde nasıl davranmaları gerektiğini ve görgü kurallarını önemserler. Hem bulundukları ortama hem insanlara kolayca uyum sağlarlar. Tartışmalardan, entrikalardan mümkün olduğunca kaçar Terazi burcu insanları. Kendisine gösterilen nahoş tavırlara hoş görülü yaklaşırlar. Küslükleri uzun sürmeyen v e kin tutmayan Teraziler, arabulucu yönüyle ortamdaki küsleri de barıştırır. Sevgi, saygı, hoşgörü kültürünü inşa etmekte üstlerine yoktur. İkili ilişkilerinde de şefkatli ve çekici insanlar olup partnerlerine huzur verirler. Ne de olsa yönetici gezegenleri adaletin, sevginin, estetiğin sembolü Venüs’tür.

İyi Niyetli Balıklar

Bu kadar merhametli ve fedakâr bir burcun uyumsuz olması zaten mümkün değildir. İnsan ilişkilerinde yumuşak tavırları ile dikkat çekerler. Yeni girdikleri ortamda çekingen ve sessiz tavırlarıyla başlarda tuhaf bir izlenim yaratabilirler. Zamanla çevreye alıştıktan sonra iyi niyetli ve dost canlısı yönleri ortaya çıkar. Huzur onlar için oldukça önemlidir çünkü duygusal yönleriyle negatif elektriği kendilerine çeker ve etkilenirler. İnsanlara, değişen koşullara uyum sağlayarak ruh hallerini toparlamaya ve mutlu olmaya çalışırlar. Kırılgan oldukları gibi kalp kırmayı da sevmezler. Uyumlu davranışları göstermelik veya stratejik değil samimidir.

Kural Çiğnemeyen Oğlaklar

Yaşamın önüne getirdiği ve fayda odaklı tüm kurallara uymayı tercih eder Oğlaklar. Onların uyum anlayışı Terazi ve Balıklar gibi huzur ve barış kaygısından değil, hedef ulaşmaya ve başarıyı sağlamaya yöneliktir. Bireylerden ziyade ortamın gerektirdiği kurallara uyum gösterirler. İşverenleri ve yöneticileriyle gayet iyi geçinir onlarla herhangi bir anlaşmazlığa düşecekleri tavırlarda bulunmazlar. Kişilerle ilişkilerinde stratejik yaklaşımı benimserler. Kötü ilişkilerin kısa veya uzun vadede zarar getireceğini düşünürler. Mesai arkadaşlarını veya üstlerini sevmeseler bile karşı tarafa yansıtmamaya çalışırlar. Amaçları neleri gerektiriyorsa onu uygularlar.

Boğa'lar

Burçlar dünyasının en sabırlı ve sakin insanlarını oluşturur Boğalar. Konfora ve kişisel rahatlığına düşkünlüklerinden ötürü ağızlarını tadı kaçsın istemezler. Rekabet delisi olmadıkları için iş yaşamlarında da “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.” yaklaşımıyla uyum içinde çalışırlar. Tatmin edici bir maaş, yorucu olmayan bir pozisyon ve huzurlu bir çalışma ortamı onlar için yeterlidir ve düzenleri bozulsun istemezler. Kıskanç bir yönleri olsa da barış ortamını bozacak tavırlara yöneldikleri söylenemez. Dost canlısı kişiler olup arkadaşlarıyla sorunsuz bir ilişki biçimi geliştirirler. Evliliğe uygun insanlardır ve eşleriyle iyi anlaşırlar. Problemleri soğukkanlılıkla çözerler. Çok üzerlerine gidilmedikçe sinirlenmezler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlar, Çevresine, karşı, ortama, uyumlu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Evlenilecek Burçlar. Eğlenilecek Burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 16 Mart 2023 13:15
Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mart 2023 21:10
Panelsiz Seo uyumlu içerik girmek Er Şaban Trend Sözlük 1 14 Aralık 2022 23:16
MSI, Dünyanın İlk Tam Uyumlu ATX 3.0 Güç Kaynağını Tanıttı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 15 Ağustos 2022 21:12
ASUS Sıvı Soğutma Sistemleri, AMD AM5 Anakartlarla Tam Uyumlu KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 10 Haziran 2022 14:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net