Forum Logo




Mutlu Olmak İçin Sadece Kendine İhtiyaç Duyan Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mart 2023, 11:52   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Mutlu Olmak İçin Sadece Kendine İhtiyaç Duyan Burçlar




Mutlu Olmak İçin Sadece Kendine İhtiyaç Duyan Burçlar
Www.TrendForum.Net

Hem yalnız hem mutlu olabileceğinizi düşünüyor musunuz? Yoksa aplikasyon aplikasyon gezip bir dakika bile tek başınıza kalamıyor musunuz? Sürekli başınızı yaslayacak bir omuz arıyor, beyaz atlı prensinizin yolunu mu gözlüyorsunuz? Her profilde hayatınızın aşkınızı bulduğunuzu sanıyor, daha ilk buluşmadan yatağa atlıyor, ikinci de nikah masasına oturmak mı istiyorsunuz? Kalbinizi herkese açıyor, çalmadığınız kapı kalmıyor mu? Çivi çiviyi söker kafasıyla her sixpack’i olan erkeğe göz kırpıyor, sonra da pişmanlık çanlarını çalıp vicdan azabından kendinize gelemiyor musunuz? Kulübe hoş geldiniz diyelim. Tek başına da gayet mutlu olabilen burçları parmakla gösterelim. Farkındalığınızı geliştirecek, sizi az da olsa mutlu edecek kritik noktaların altını çizelim.

Tolstoy’un bir kitabı vardır, bilir misiniz: İnsan Ne İle Yaşar? Hakikatten ne ile yaşıyoruz? Sevgiliyle mi parayla mı huzurla mı? Cevap belki dolaylı yollardan tüm bu seçeneklere uzansa da Tolstoy’un bu soruya yanıtı insanın insanla yaşadığı! Haksız da sayılmaz. Dünya üzerindeki en büyük korkunun tek başına kalmak olduğunu düşünürsek ve yeryüzünde milyarlarca insanın yaşadığını da eklersek… Tek başına mutlu olabilmek gerçekten de zor görülüyor. Şöyle düşünün, kalabalık bir yerdesiniz, barda, kafede, restoranda… Tek başınıza oturuyorsunuz. Peki nasıl hissediyorsunuz? İçtiğinizden, yediğinizden keyif alıyor musunuz? O da bir ihtimal tabii, ama pek inandırıcı gelmedi.

Sosyal varlıklarız sonuçta, ancak tek başımıza ayakta kalabilmeyi de öğrenmeliyiz bu hayatta. Peki nasıl olacak? Öncelikle bir ilişki içinde olmak ne kadar normal bir durum ise yalnız kalmak da aynı orantıda. Yani kimse sizi “Baksana ne kadar da yalnız” diye eleştirmiyor. Aksine başarılı olduğunuz bir durum karşısında “Tek başına neler yapmış” diye imrenerek bakıyor. Hatta hasedinden çatlıyor. Bir de şu var tabii. Yalnız olduğunuzda işten sonra sizi evde bekleyen ve koşa koşa gitmeniz gereken birisi olmuyor. Kararlarınızı tek başına alıyor, planlarınızı kafanıza göre şekillendirebiliyorsunuz. Ortak bir paydada buluşmaya ihtiyacınız kalmıyor, kanatlarınızı takıp özgür Kovalar gibi uçabiliyor, sınırsız Balıklar gibi o denizden bu denize dalıp çıkabiliyorsunuz. Sözlerimizin sonuna gelirken, bir de şunu belirtelim. Düştüğünüz kuyudan kendinizi ancak siz çıkartabilirsiniz, ayaklarınıza prangalar takmak da yalnız kalıp özgür olmak da sizin tercihiniz! Mutlu olmak için çare başkasında değil, tek ihtiyacınız* olan aslında sadece kendiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlar, duyan, kendine, mutlu, olmak, sadece, İçin, İhtiyaç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Şu Anda Mutlu Olmak İçin Neye İhtiyacınız Var Beatrice Trend Sorular 28 27 Ocak 2024 00:29
Zengin olmak, mutlu olmak için yeterli midir ? Sır Trend Sorular 10 21 Ekim 2023 06:18
Mutlu Olmak İçin Beklentilere İhtiyacın Var Mı ? Sır Trend Sorular 5 07 Mayıs 2023 01:20
Mutlu Olmak Bir Seçimdir DeepSilence Kişisel Gelişim 0 25 Kasım 2022 13:52
Sadece İşine Gelince Arayıp Soran Burçlar ! Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 18 Kasım 2022 21:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net