Forum Logo




Bebeğinin Burcuna En Uygun İsim Önerileri Burada

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mart 2023, 11:54   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Bebeğinin Burcuna En Uygun İsim Önerileri Burada




Bebeğinin Burcuna En Uygun İsim Önerileri Burada
Www.TrendForum.Net

Büyük dedenin ismini kullanmak için doğmadan çok önce rezerve edilmediysen, işin saatli maarif takviminin önereceği karambol isme kalmadıysa, yettik! Doğana en uygun manayla isimlendirilmen için ebeveynlerinin dikkatini çekmeye geldik. Sen doğmadan başına gelecek muhtemel felaketten kurtulman için seferberlik ilan ettik! Memlekette bir isimler var ki hiç sorma! Büyüklerin, “İsmiyle büyüsün!” demelerinde vardır bir hayır! Sen bu mana işini hafife alma! Bebeğinize olmasını istediğiniz kişinin ismini değil, olacağı kişinin ismini ver. Onu ismiyle mücadele etmekten kurtar!

Hayatın boyunca kaldıramayacağın yükü taşımasına, kabullenemeyeceği bir ismi takınmak zorunda kalmasına yol açma! Burcuna en uygun isim önerileri burada!

Koç

Enerjisi burnunda gezen, daha kırkı uçmadan gözünü kapıdan çekmeyen, uykusu az, hareketi çok bu enerjik afacana, “duran” demek olur mu? Daha ziyade rüzgarlı, şimşekli, fırtınalı isimler, biraz sert, biraz köşeli tanımlar yakışır Koç’a! Sahip olduğu özgüveni taçlandırır, var oluşunu kolaylaştırır. Poyraz, Bora, Savaş… gibi güçlü isimler, Koç’un kimliğinde anlam kazanır!

Boğa

Boğa kararlılıkla yaşayacak, hayatı ağırdan alıp sağlam adımlar atacak, doğayla iç içe telaşsız bir hayat sürerek huzur bulacak bir yetişkin olacak! Fırtınalı, savaşlı, mücadele teşvikli isimlerle yaşarsa bir hayli zorlanacak ama kendini ayırmak istemediği doğanın, doğalın bir parçası olursa yaşama çok daha kolay adapte olacaktır. Boğa sakinlik sever, yaşam boyu huzur ister! Onu tetikleyecek, huzurunu kaçıracak isimlerle bir ömür mutsuz olabilir. Bu yüzden, Toprak gibi rahatlatıcı etkisi olan, Çınar gibi sağlam, köklü ve kararlı olan, Doğa, Bahar gibi ait olduğu dünyaya uyum sağlamasını kolaylaştıracak isimleri mutlulukla taşır!

İkizler

İkizler ses çıkardığını anladığı, hareket kabiliyeti kazandığı, kulakları ses yığınlarını anlamlı cümlelere çevirdiği anda maraton başlayacak, İkizler bebeği henüz iki karış boyunda iken ortalığı şüphesiz birbirine katacak. Bunca enerjik, mutlu, çenebaz, eğlenceli, meraklı birine oturaklı isimler koymayın, seksen yaşına da gelse İkizler’in ununu eleyip, eleğini asmasını beklemeyin. Her yaşta içindeki çocuğu besleyecek, gençlik ateşini bir türlü söndürmeyecek olan İkizler, Sevinç, Neşe… gibi manalara gelen pozitif isimleri taşıyabilir. İki yönlü düşünebilme kabiliyeti dolayısıyla, doğru ile yanlış arasındaki farkı gösteren manasındaki Furkan isminin hakkını da verir!

Yengeç

Yengeç ananesinden kalma küpeyi, dedesinden kalma köstekli saati, büyük büyük babasının oturduğu koltuğu, aile yadigâr bilekliği dahi kendi parçası bilip bunca sahiplenirken, manevi yükte ağır bir ismi nasıl bir mutlulukla taşır varın siz düşünün! O köklerini genişletmek, geçmişinin silinip gitmesini engellemek için bu denli çabalarken, nostaljik bir ismi taşımaktan eminiz ki onur duyar! Yengeç ebeveynleri çocuğunuza iki isim vermekten çekinmeyin. Biri yolunu açsın, akıp gitmesini, yayılmasını, her zihne girmesini kolaylaştırsın. Diğeri ise içinin siyah beyaz fotoğraf karelerine anlam katsın. Mesela “Ayşe Deniz!” gibi biri ananeden, biri derye denizden yadigâr iki ismi olsun.

Aslan

Aslan’a kendinden önce çıtayı tavana dikecek bir isim gerekli. Daha kendisini görmeden isminin şatafatıyla büyülenen kalabalık, Aslan’ı görünce kamaşan gözlerine inanamayacak, sahnelerin tozunu atan Aslan gelecekte sayenizde takma isim kullanmak zorunda kalmayacak. Efsaneye göre Saba ülkesinin kraliçesinin ismi olan Belkıs, kraliçenin bizzat kendisi olan Ece, yüce, ulu anlamlarına gelen Ali, yaratılış anlamına gelen Doğuş, Yıldız, Görkem gibi isimler Aslan’ın kendini gerçekleştirmesini kolaylaştıracak, gösterişine katkı sağlayacaktır.

Başak

Abartıdan uzak, anlamlı, fazla dikkat çekici olmayan, fazla karmaşık ve uzun olmayan, yalın isimler Başak için idealdir. Doğayla ilgili olan, nefesi, temizliği, doğalı çağrıştıran; Duru ismi Başak için hayli uygundur. Üretime muhakkak katkısı olacak, çalışkanlığıyla herkesin takdirini kazanacak, ince eleyip sık dokuyacak, ne olursa olsun kusursuza ulaşmak için elinden geleni yapacak olan bir bebek getirdiğiniz dünyaya. Bu kıymetin hakkını verip ona yakışır isimleri bulmak da elbette kolay olmayacak. Başak, Yusuf, Ekin… gibi hem bereketi simgeleyen hem yaşamı anımsatan isimler Başak’a bir hayli yakışacaktır.

Terazi

Pamuk gibi bir prenses, neredeyse beyaz atı kapıda bekleyen belli ki prens gibi bir çocuğunuz oldu, nur topu dedikleri sıfat üzerine cuk oldu! Terazi doğanların bebek olmalarına rağmen taşıdıkları güzellik dillere destandır. Bu bebekler yaşamları boyunca huzur ve keyifle yaşayacak, zarif bir ömürde tüm şıklıklarıyla salınacaklar. Siz de bu nazik bebekleri, güzel kadınları, yakışıklı centilmenleri hoşluk ve güzellik yansıtan isimler ile taçlandırın. Kadınlara çiçek isimlerinin bin bir çeşidin yakışır, erkeklere ise, Barış, Aydın, Baha… gibi isimler uygun olur!

Akrep

Akrep perde arkasında yaşayacak, deşifre olmaktansa bir adım geride kalacak, evrenin karanlık dehlizlerini korkusuzca adımlayacak, hafıza sandıklarını tıka basa doldurup birçok duygusunu içinde, dahası derinlerinde yaşayacaktır. Akrep fosforlu isimler taşımamalı, fazla eğlenceli, çocuksu isimlerle buluşturulmamalıdır. Derin, Gece, Gizem, Cevher… gibi tılsımlı ancak mühürlü isimler Akrep’in kendini bulmasına yardımcı olacaktır.

Yay

Yay bebeği nerede dünyaya gelmiş olursa olsun fazla geleneksel anlamlar yükleneceği, sorumluluğu büyük isimlerle buluşturmak, kimi derinlikli öğretilerin hapsinde yaşamasına yol açmak doğru değildir. Özgür ruhlu Yay, dünyanın dört bir yanında aynı anlamı taşıyacak, enternasyonal bir isim taşımalı, kendi yaşamını keşif yolcuğunda isminin kalıplarına sıkışmamalıdır. Deniz sonsuzluk, özgürlük hissi verir ve telaffuzu kolaydır. Almina gibi yer isimleri, yabancı kökenli isimler ya da renkler Yay’ın yaşamını kolaylaştırır, hayatına yük değil yardımcı olur. Mitolojik kahramanların ismiyle anılmak da Yay için hoş olur!

Oğlak

Oğlak yüklenmeyi sever! Hedefini yükseğe çakıp, zor yolları aşmak, amacına ulaşmak için dere tepe düz gitmek, senelerce usanmadan çalışmak, tüm zorlukları aşıp başarılarını tırnaklarıyla kazımak ister! Oğlak, eski toprak olmayı sever, sahip olduğu tecrübeleri kuşaktan kuşağa aktarmak için yaşının kemale ermesini bekler. Oğlak’a hoppa zıppa isimler değil kallavi isimlerle yaşamak, bu dünyaya kendini miras bırakmak ister. Mahpeyker Sultan olmak, Dilruba Hatun olmak, Agah Efendi olarak anılmak ister! Bebek deyip hafife almayın, Oğlak tez yetişir, çabuk olgunlaşır, eski ve maneviyatta ağır isimleri rahatlıkla taşır.

Kova

Aman ha ananesinin ismi, babaannesinin emri, babası öyle istedi, halası yaşasaydı çok severdi… gibi maneviyat yüklü isimler vermeye davranmayın, Kova bebeği serpilip büyüyünce, aklı da erkenden erince mahkemeye başvurup ismini değiştirmek zorunda bırakmayın. Kova’ya mümkünse henüz pek sık rastlanmayan, gelecekte popüler olması muhtemel olan isimler bulun, hiç popüler olmasa da olur, işin o tarafına fazla takılmayın. İnsanlar isimleriyle yaşar, Kova’nın marjinal ruhunu, farklı ve muhtemelen üstün zekasını klişeler içine sıkıştırıp hele ki gerici insanların adlarını çocuğunuza yük edip taşıtmayın. Uzay, Berke, Mila, Deha gibi isimlerle Kova’yı özgür bırakın.

Balık

Balık Zodyak’ın kazan dibi, dünyanın ötelerine sınır komşusudur. Mucizeler içinde yaşar, düşler diyarında hayallere bir dalar bir çıkar! Yaşama hülyalı gözlerle bakması, güçlü sezgileriyle metafizik olanlar haşır neşir olması muhtemel olan Balık için tasavvuf ehillerinin isimleri oldukça uygundur. Kutsal kitaplarda rastlanan Aden, Adem, Havva, Elif… gibi isimlerin yanı sıra manasında su olan, akan, tam teslim halinde yaşam boyu hiçbir şeye direnmeden yolunu bulan, Nehir, Çağla, Okyanus gibi isimler Balık ile tencere kapak misali uyuşur!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bebeğinin, burada, burcuna, uygun, İsim, önerileri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burcuna Göre En Seksi Özelliğin Ne? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 19 11 Haziran 2023 14:06
Rihanna bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi Zeytin Dünyadan Haberler 4 19 Aralık 2022 11:24
Bir erkeği burcuna göre aşık etmenin yolları Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Eylül 2022 07:49
Konyaspor’da 3 Yerli Transferi Bitti, 3 İsim de Yolda KoJiRo Basketbol 0 21 Haziran 2022 20:11
Düğün mekanını Burcuna göre seçmek ister misin? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 14 Mayıs 2022 13:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net