Forum Logo




Hangi Burçlar Birer Kedi İnsanı?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mart 2023, 12:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Hangi Burçlar Birer Kedi İnsanı?




Hangi Burçlar Birer Kedi İnsanı?
Www.TrendForum.Net

İki tip insan var. Kedi insanı ve köpek insanı. Köpek insanlarının genelde daha dışa dönük, sevecen ve hareketli kişiler olduğu görülürken kedi insanlarında durum tersi bir istikamete doğru ilerliyor. Bu insanlar çok daha içine kapanık, özgürlüğüne düşkün ve şahsına münhasır karakterlere sahipler. Tıpkı bir kedi gibi! Sahip olabilmek de istenen bir davranışı yaptırmak da uzun uzun sevebilmek de mümkün değil. Kişilik özellikleri tanıdık geliyor mu? Çevrende vardır illa ki böyleleri ya da bahsettiğimiz kişi belki de sensindir, kim bilebilir? Burcun ise kedi insanı olup olmadığını doğrudan söyleyebilir.

Kedi Kadar Miskin Boğa

Kedi insanları ile kediler arasında yakın bir bağ olduğu malum. Boğalarla ortak özelliklerine bakıldığında ise miskinlik ilk sırada. Ömrünün yüzde 66’sını uyuyarak geçiren kediler gibi Boğalar da uzun süreli uykuların müptelası. Sadece o da değil; kurdukları düzenlere düşkün olmaları, çok daha evcimen bir yapıya sahip olmaları ve anlaşılması kolay insanlar olmamaları da onları kedi insanı yapan özelliklerden yalnızca birkaçı.

Titizlikte Kedilerle Yarışan Başak

Yapılan bir araştırmaya göre kedi insanları anksiyete ve strese çok daha yatkın. Kediler gibi sürekli mır mır söylenen, üzerlerine gelindiğinde dayanamayıp tırnaklarını çıkaran kimseler. Daha şimdiden Başaklarla birçok ortak yanları çıktı bile! Gel gelelim, onları ruh ikizi yapan özelliklerine. Temizlik takıntılarında birbirleriyle yarışabilirler. Hemen her fırsatta tüylerini temizleyen ve pisliğini kimselere göstermeyen kediler, titizlikte dünya markası Başaklarla aynı evdeyse kıyasıya bir yarışa bile tutuşabilirler.

Ne Düşündüğünü Kimsenin Bilemediği Akrep

Kediler ve Akrepler arasındaki en güçlü bağ, şüphe yok ki gizemli ve içlerine kapanık hallerinde gizli. Ne düşündüklerini ya da ne istediklerini çözebilmek çok da mümkün değil. Sanki her şey sadece kendi kafalarında olup bitiyormuş gibi. O yüzden birbirlerini en iyi anlayacak olanlar, yine söz konusu ikiliden başkası değil.

Yalnızlığın Safında İlerleyen Kova

Hani bir kediyi kucağına alıp sevmek istersin de bir anda “Ne oluyor kardeşim?” der gibi miyavlayıp tırnaklarını gösterir ya… İşte tipik bir Kova hareketi! Onların düzenine müdahale etmek ya da bir başlarına kurdukları dünyalarına bodoslama giriş yapmak için deli olmak gerekir. Bireyselliklerinden fazlasıyla hoşnut olduklarından, onlar bir adım atmadan fiziksel temasa geçmemek en akılcı yol olabilirolabilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
birer, burçlar, hangi, kedi, İnsanı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçlar hangi yılda evlenecek Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 12 13 Aralık 2023 13:44
Hangi burçlar hangi ülke de yaşamalı? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 17 09 Mayıs 2023 21:52
Hangi Burçların İçinde Birer Şeyma Subaşı'cılık Gizli? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mart 2023 16:25
Ay Sonunu Getiremeyen Burçlar Hangi Harcamalarından Kısmalı? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mart 2023 16:23
Hangi Burçlar Yeni İlişkide İlk Adımı Atamıyor? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 17 Ekim 2022 16:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net