Forum Logo




Hangi Burcun Hayallerini Nasıl Bir Ev Süsler?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2023, 09:28   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Hangi Burcun Hayallerini Nasıl Bir Ev Süsler?




Hangi Burcun Hayallerini Nasıl Bir Ev Süsler?
Www.TrendForum.Net

Evleri Koçların Hareketli Yaşamına Ayak Uydurmalı

Koçlar sıkıcı yaşamların değil aksiyonu bol maceraların insanları. En sıradan günlerde bile bundandır hareketli işler peşinde koşması. Yorulup bitap düştüğünde arkasına yaslanıp dinlenmesini sağlayacak bir ev gerek tabii. Mümkünse onun koşturmacası bol yaşamına sekte vurmayacak bir konumda olmalı, evinden tüm önemli merkezlere kısa sürede varmalı. Penceresinden baktığında ucu görünmeyen bir manzarayla karşılaşmalı ya da aşağı baktığında insanların karınca gibi göründüğünden emin olmalı.

Evleri Boğalara Lüksü ve Doğayı Bir Arada Sunmalı

Boğalar, toprağından kopamayan kimseler. Alışık olmadığı çevreler ya da yakında kimselerin kalmadığı yerler, onları kısa sürede bunalıma sürükler. En iyi ihtimalle balkonundan yeşili bol alanlara bakmalı, doğa tutkusunu yaşatabileceği küçük de olsa bir bahçesi olmalı. Evleri için en uygun yer belki de bir orman kenarı. Tabii, onu lükslerinden koparacak bir köy hayatı söz konusu değil, elit kimselerle doğanın ve uygarlığın bir arada olduğu yerler onların asıl yaşam alanı.

Sıra Dışı İkizlere Sıra Dışı Bir Ev

Bilindiği üzere İkizler burçları, pek de evcimen karakterler değiller. Partiden partiye dolaşan, etkinliklerin peşinden koşan ve yeni olanı keşfetme aşkıyla yanıp tutuşan kimseler. Bolca enerji gerektiren yaşamlarında takviye gücünü de evlerinden temin ederler. Anlaşılacağı üzere onların yaşam alanları ulaşımı kolay, onları şehir hayatından koparmayacak ya da partilerden erken ayrılmasına neden olmayacak merkezi yerler. Modern ve sıra dışı bir bina da onları fazlasıyla memnun eder.

Yengeçler Ferah Bir Evde Sevdikleriyle Zaman Geçirmeyi Diler

Yengeçler nereye giderlerse gitsinler en çok evlerinde rahat ederler. Tatil kelimesi dillendirildiğinde en başta kendilerini evlerinde ayaklarını uzatmış şekilde hayal ederler. Dört duvar içi ne kadar güzel olursa olsun evlerini çekici kılanın sevdikleri olduğunu bilirler. Bu yüzden de onlarla bir araya gelebilecekleri partiler düzenlemelerine imkan tanıyacak genişlikte bir ev isterler. Güvenlikli ve nezih bir sitedeki bir ev ile bir ömür geçirebilirler.

İhtişamlı Aslanları Villadan Aşağısı Kesmez

Boşuna dememişler “Aslan yattığı yerden belli olur” diye. Aslanların evleri, kişiliklerini yansıtabilecekleri ihtişamlı kaleleri. Sıkış tepiş bir ortamda bulunmak bile onların ruhunun daralması için yeterli. Dememiz o ki, onlar için en uygun ev lüks bir villa tipi. Olmazsa olmazı da havuzu ve bahçesi. Tüm bunlar ne kadar mümkün olur bilinmez ama en azından oturduğu kattan herkesi tepeden görebilmeli. Bir de seçkin komşular, çevresinde dizilmeli.

Başakların Hayallerindeki Ev Mantık Süzgecinden Geçmeli

Başakların ev hayalleri duygusal değil rasyonel gerçekliklere bağlı şekillenir. Tüm ayrıntıları en başından düşünmeyi de kendine görev bilir. Düşünsene bir, başkalarının rüyalarında gördüğü o kocaman evler nasıl ısıtılır, nasıl temizlenir? Onların istediği ev genelde mütevazidir. Her ay başlarına yeni bir sorun çıkartan eskimiş bir ev olmasın, düzenlerini kurmaya engel olacak bir problem çıkarmasın, tüm ihtiyaçlarını karşılasın, onlar için kâfidir.

Hayallerindeki Ev Terazilerin Kafasındaki Soruları Silmeli


Teraziler hemen her kararlarında olduğu gibi ev konusunda da bir hayli seçici. Doğru ev dediğin görselliği, genişliği, ulaşımı ve çevresi ile kafasındaki soru işaretlerini şıp diye silmeli. Mesela onlar eve girdiğinde etrafa şöyle bir göz gezdirip “Doğru yerdeyim” diyebilmeli. Bir etkinlikten çıktığında saat kaç olursa olsun evine rahatça ulaşabilmeli. Gökdelen ya da rezidansta bir daire, onların yüksek beklentilerini karşılamak için fazlasıyla yeterli.

Akreplerin Evleri Onları Dış Dünyaya Karşı Korumalı

Evceğizim evceğizim, saklar benim halceğizim” sözü bir Akrebin ağzından çıkmış olabilir. Onlara göre evleri; dışarının tehditlerini kapı arkasında bırakabilmeli ve evde olanın dışarı çıkmasına kat’a müsaade etmemeli. İdeallerindeki ev ise dört duvardan fazlasını ihtiva etmeli. Yaşanmışlık mesela evin her bir köşesine sinmeli ya da gizemiyle onları içine çekmeli. Eski bir konak ya da tarihi bir yapı, onlara hayal ettikleri yeri sunabilir belli ki…

Yayların Hayalleri En Fazla Merkezi Bir Yerde Rezidans Daire

Yayların rüyalarındaki ev, geri kalan burçların yanında bir hayli farklı. Gittikleri her yer onlara bir yuva sunabilir; bir çadır, karavan ya da bir otel odası… Gezgin ruhlarının kamp kurduğu her yer, onlara göre evin tanımı. İlle de bir bina olacaksa evleri, havaalanına ya da ulaşım araçlarına yakın bir yerde olmalı. İstediği zaman çıkıp dolaşmalı ve sosyalleşmelerine imkan tanımalı. Anılar biriktirdikleri yerlerden getirdiklerini sergileyebilecekleri rezidansta bir daire onlar için ideal olmalı.

Stüdyo Bir Daire Oğlaklara İstediği Her Şeyi Sunabilir

Oğlakları Oğlak yapan temel özellikleri, bir başlarına her şeyin üstesinden gelebilmeleri. Nerede yaşarlarsa yaşasınlar, bir şekilde kendileri için en uygun evi kendi başlarına yaratırlar. Rasyonel yapıları ile bir numaralı kriterlerine kullanışlılığı koyarlar. Her işi bir arada yürütmelerine yardımcı stüdyo bir dairede gönül rahatlığıyla yaşarlar. Lükse kaçmak isterlerse kendi kendilerine kalmalarına yardımcı olacak doğa içerisinde sakin bir yerde yaşamayı arzular.

Kovaların Evi Teknolojinin Nimetlerinden Faydalanmalı

Kovalar hemen her şeyde olduğu gibi evlerinde de teknolojinin baş köşeye kurulmasını diliyor. Modern bir tarzla ve akıllı ev sistemleriyle bezeli dairelerde adeta kendinden geçiyor. Evlerine gelmesine yakın kombinin yanıp evin ideal sıcaklığını ayarlaması, bir odadan diğerine geçerken ışıkların otomatik olarak açılıp kapanması ya da güvenlik sistemlerinin en küçük aksiliğe yer bırakmaması onların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Evin merkezi bir konuma ve sıra dışı bir tasarıma sahip olması da onların kapısına “Evim Güzel Evim” yazmasına yetiyor.

Balıkların Evleri Onlara Arzuladıkları Huzuru Sunmalı

Balıklar bitmek bilmez kalabalıklardan, gürültülü ortamlardan ve şehrin kaosundan arkasına bakmadan kaçar. Yuvalarına girdiklerinde sadece huzuru ve sessizliği arar. Birbirinin aynısı beton binalardansa bir başlarına yaşayabilecekleri sessiz bir yerde müstakil bir ev arzular. Onları farklı dünyalara götürecek deniz manzaralı bir yalı da onlara rüyalarında sıkça kapılarını açar. Evleri Onlara Arzuladıkları Huzuru Sunmalı

Balıklar bitmek bilmez kalabalıklardan, gürültülü ortamlardan ve şehrin kaosundan arkasına bakmadan kaçar. Yuvalarına girdiklerinde sadece huzuru ve sessizliği arar. Birbirinin aynısı beton binalardansa bir başlarına yaşayabilecekleri sessiz bir yerde müstakil bir ev arzular. Onları farklı dünyalara götürecek deniz manzaralı bir yalı da onlara rüyalarında sıkça kapılarını açar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, burcun, hangi, hayallerini, nasıl, süsler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hangi Burcun Saygısını Nasıl Kazanırsın? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mart 2023 11:51
12 Burcun Zayıf Noktası Ve Bağımlılıkları Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 16 Mart 2023 16:34
Hangi Burçtan Nasıl Bir Dost Olur ? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 07 Ocak 2023 21:45
Hangi Burcun Kafası Neye Çalışır? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Kasım 2022 16:01
Hangi Burç Sevgilisini Nasıl Kıskandırır? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net