Forum Logo




Burçlar Nasıl Özür Diler?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By gupse

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Nisan 2023, 17:41   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Burçlar Nasıl Özür Diler?




Burçlar Nasıl Özür Diler?
Www.TrendForum.Net



Size karşı birisi hata yaptığında doğal olarak sizden özür dilemesini beklersiniz. Ama maalesef herkes beklenilen bu davranışı aynı şekilde sergileyemez. Bunun nedeni belki de astrolojide saklıdır!

Koç
Bir kere bütün Koç'lar dünya şekeri olduklarına inanırlar. Özür dilemelerini gerektirecek bir şey yaptıklarını ya da söylediklerini hiç düşünmezler. O yüzden dizlerinin üstüne çökmek yerine basitçe "özür dilerim" derler. Bundan ne azı ne fazlası!

Boğa
Bir hata yaptıklarında insanlarla yüz yüze bakmaya çok çekinirler. Hem zaten olan olmuştur. O yüzden Boğa’ların özür dilemedikleri için kaybettikleri çok arkadaşları vardır.

İkizler
İkizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar konuyu iyice derinlemesine bir araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır. Haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz demektir.

Yengeç
Bir Yengeç'in özür dilemesini bekliyorsanız buna pişman olursunuz... Her konuyu mutlaka kendi taraflarına çevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burç daha yoktur. Sonunda bir bakmışsınız yalvar yakar olan sizsiniz.

Aslan
Bir Aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar. Size çiçekler alır evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle ”Beni Affet” yazar ayaklarınıza kapanıp yalvarır... Sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabii ne de olsa ona karşı koymak ne mümkündür!

Başak
Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar. Herkesi kendisi gibi sandığı için böyledir. Ona göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir ? Dilemiştir...

Terazi
Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler. O kadar içtendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz.

Akrep
Özür dilemenin bir formalite olduğuna inanırlar. O yüzden bir telefon açmak ya da karşınıza alıp konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla özür dileyen insanların çoğu bu burçtandır.

Yay
Yay'ların kitabında pişmanlık özür gibi şeyler yazmaz. Hatasız kul olmaz şarkı sözleri onların hayat felsefesidir. Başkaları onlara yanlış bir şey yaptığı zaman da aynı tavrı korurlar çifte standart yapmazlar.

Oğlak
Onlardan basit bir özür ile kurtulamazsınız. Uzun bir açıklama beklerler. 7 sayfalık bir savunma yazıp da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu size!

Kova
Dünya tatlısı insanlardır. Hata yaptıklarını bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak için bir şeyler düşünürler. Genelde de başarırlar.

Balık
Kolay kolay özür dilemezler çünkü onlara göre herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Bir Balık ve özür dilemek ha? Şansınızı zorlamayın.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 05 Nisan 2023, 17:43   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Nasıl Özür Diler?




Tam dilemem ki dicektim caaanım yengeçi okudum .d
Şaka bi yana gerekli yerde dilerim ama cok pis gurur yaparim son raddeye kadar direnirim .) Ne ayıp gupse piih sana
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Nisan 2023, 00:05   #3
Çevrimdışı
Mind matter.
Yanıt: Burçlar Nasıl Özür Diler?




Alıntı:
İkizler
İkizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar konuyu iyice derinlemesine bir araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır. Haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz demektir.

Çünkü mantıksız şeyler yapmam beeen.
__________________









Hayvan sevgisi, insanın iç dünyasında açan en güzel çiçektir. 🐾
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Nisan 2023, 00:17   #4
Çevrimdışı
Lübbetülayn
Yanıt: Burçlar Nasıl Özür Diler?




Su grubundan özür beklemek deveye hendek atlatmak kadar zordur. İmkansız değildir karşısındaki kişiye verdiği değere bağlıdır. Kinci bir dönemde ise dilini ısırır yinede dilemez..

Hava grubu burçlar daha ılımlı olurlar.. Biraz geçte olsa özür dilerler.. Haksızlığı kabullenici yapıları vardır..

Ateş grubu burçlar isminin aksine kabullenici, sakin ama iş inada bindiyse kusura bakabilirsiniz

Toprak grubu burçlar negatifliği kaldırmak adına yine kabullenici ve yapıcı olmayı huzurdan sayarlar..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlar, diler, nasıl, özür


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçlar nasıl sever? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 7 28 Aralık 2023 16:26
Burçlar Nasıl Aşık? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 02 Nisan 2023 17:12
Burçlar Nasıl Ağlar? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 19 Mart 2023 17:47
Burçlar Nasıl Sabahlar? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 16 Mart 2023 16:32
Burçlar nasıl ölecek Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 09 Kasım 2022 12:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net