Forum Logo




2 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi
mamihlapinatapai, Zoe

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh
  • 1 Post By mamihlapinatapai

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Nisan 2023, 17:42   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
2 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri




2 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Üstün olmak gibi bir tutkuları vardır. Yaşamda iyi bir yere gelmeyi arzularlar. Haksızlılar karşısında tepkilidirler. Sorumluluklarının bilincindedirler. Amaçlarına ulaşma konusunda sebatkar ve azimlidir. İnsan ilişkilerinde uzun vadeli dostlukları tercih eder. Geleneksel yapısı, klasik ve sadedir. Yaşamda, gururundan asla ödün vermez. İhtiyatlı ve soruşturmacıdır. Gizli işlerden hoşlanır. Yakın dostluklarında duygusal davranır. Güven duygusu onlar için çok önemlidir. Yurt dışı bağlantılı bir işi veya aile çevresi olabilir. . Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerde akıl birliğine dikkat ederler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Kadınları çok güzel bir yüze sahiptir. Her şeyin en iyisini isterler. Arkadaşlık ve dostluk yaşamlarının önemli bir parçasıdır. Yaşamlarında üstün nitelikli kişilerle iş birliği içindedirler. Gizli aşk serüvenlerine meyilli olmalarına rağmen, toplumsal kurallar onlar için çok önemlidir.

Bugün Doğan Erkekler
Erkelerinin ses tonları son derece etkileyici olup, güzel konuşmalarıyla dikkat çekerler. En büyük korkuları maddesel sıkıntıya düşecekleri olasılığıdır. Para harcama konusunda dikkatli ve hesaplıdırlar. Mal, mülk edinme konusunda becerikli bir kafa yapısına sahiptirler. Fırsatlardan yararlanmasını çok iyi bilirler.

Bugün Doğan Çocuklar
Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler. Enerjik ve hareketli çocuklardır. Okul yıllarında ebeveynlerini çok üzerler.Rol yapma kabiliyetleri vardır. Renkli giysilerden hoşlanırlar. Okul yılları başarılı olmasına rağmen, sevmedikleri derslerde zorlanabilirler. Hayvanlarla arası iyidir.
mamihlapinatapai bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Mayıs 2023, 22:56   #2
Çevrimdışı
“Üşeniyorum, öyleyse yarın!”
Yanıt: 2 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri




Alıntı:
Bugün Doğan Kadınlar
Kadınları çok güzel bir yüze sahiptir. Her şeyin en iyisini isterler. Arkadaşlık ve dostluk yaşamlarının önemli bir parçasıdır. Yaşamlarında üstün nitelikli kişilerle iş birliği içindedirler. Gizli aşk serüvenlerine meyilli olmalarına rağmen, toplumsal kurallar onlar için çok önemlidir.


Haklı
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, mayıs, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
1 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Nisan 2023 05:02
9 Nisan Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Nisan 2023 04:11
20 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 21 Nisan 2023 15:44
22 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 13:53
4 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 11:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net