Forum Logo




10 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Mayıs 2023, 18:54   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
10 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri




10 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Burç yorumları çoğu insanın hayatını doğrudan etkilemektedir. Hatta bazı kişiler özel hayatlarında da burç uyumuna çok dikkat etmektedir. 10 Mayıs tarihinde doğanlar hangi burç olduklarını merak etmektedir.

10 Mayıs Hangi Burç ve Burcu Ne?
10 Mayıs tarihinde doğan kişiler hangi burç olduklarını merak etmektedir. Bu tarihte doğan kişiler Boğa burcunun özelliklerini göstermektedir. Boğa burcu Zodyak'ın önemli burçları arasında yer almaktadır.

10 Mayıs Yükseleni Nedir?
Güneş burcunu öğrenmek için kişilerin doğum tarihlerini bilmesi yeterli olmaktadır. Ancak kişilerin yükselen burçlarını öğrenmesi için doğum saatlerini bilmesi gerekmektedir. Doğum saati tam olarak bilindiği takdirde insanlar yükselen burçlarını net bir şekilde öğrenemezler. Yükselen burçlar insanların kişisel özellikleri ile ilgili net bilgiler verir.

10 Mayısta Doğanların Özellikleri Nelerdir?
10 Mayıs tarihinde doğan boğa burçları sakin yapıları ile dikkat çekmektedir. Oldukça ağırbaşlı bir yapıları bulunur. İnsanlar ile polemiğe girmek onlara göre bir davranış değildir. Sadık ve oldukça kibar insanlardır. Kendileri ile ilgili önemli konulardan konuşurken bu kibarlığın dışına çıkabilirler.

İşlerinde başarı elde etmek için elinden geleni her şeyi yaparlar. Güvenilir insanlardır. Oldukça şefkatlidirler. Dost canlısı oldukları da söylenebilir. Bu nedenle çevreleri tarafından çok sevilirler. Aile bağlarına önem verirler. Bu nedenle huzurlu bir aileleri olsun isterler. İkili ilişkilerinde de bu durum önem arz etmektedir.

İlişkilerinde huzur ararlar. Sevgililerine ve eşlerine karşı sadıktırlar. Romantik bir yapıları vardır. Sevdikleri kişiyi elde etmek için çaba sarf ederler. Uzun ilişki insanıdırlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, mayıs, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 02 Mayıs 2023 22:56
9 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 02 Mayıs 2023 18:43
4 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 30 Nisan 2023 17:51
3 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 30 Nisan 2023 17:49
1 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Nisan 2023 05:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net