Forum Logo




19 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Mayıs 2023, 02:29   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
19 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri




19 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Doğuştan yaşamın artist ve aktörleridir. Doğal yeteneklerini sergilemekten hoşlanırlar. Bazen anlaşılmamaktan yakınırlar ve yaşamlarını kendilerine zindan edebilirler. İdeallerine bağlıdırlar. Tepkileri yavaş ama güçlüdür. Mükemmel bir hafızaya sahiptirler. Bilgiler üzerinde çok düşünür ve kararlı bir şekilde sonuca giderler. Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür.. Bulunduğu ortamlarda düşüncelerini saklamayı yeğlerler. Yaşamda, eşten kazanılan paralarla başarı gelecektir. Her konuda özgüvenleri yüksektir. Aile kavramı onlar için yüce bir duygudur. Gizli bir kariyer tutkuları vardır. Platonik aşklar için başları ağrıyabilir. Eğlenceli hayatı severler. Seyahat etmekten hoşlanırlar. Hisleri çok kuvvetlidir ve diğer kişilere göre daha isabetli tahminler yaparlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Güzel bir yüze sahiptirler. Duygusal yaşamları karmaşık ve zordur. Karşısına çıkan kişileri çok fazla yargılarlar. İkili ilişkilerde beklentileri çok fazladır. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. Bedenlerinin aşırı duyarlı olmalarından dolayı hastalık konularına oldukça hassastırlar.

Bugün Doğan Erkekler
Çevrelerini çok kolay etkilerler. Bulundukları alanda insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Duygu ve mantık dengeleri birbirine paraleldir. Yaşamlarını kaliteli şekilde devam ettirme çabası içindeler ve her zaman paraya önem verirler. Çünkü pek çok işini parayla çözümleyeceklerine inanırlar. Kuşkucu tiplerdir. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok önemlidir. Toplum ilişkilerine saygı gösterirler.

Bugün Doğan Çocuklar
Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Duygularını gözyaşları ile belli ederler. Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Büyümeye çok heveslidir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, mayıs, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 02 Mayıs 2023 22:56
7 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 02 Mayıs 2023 18:40
5 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 30 Nisan 2023 17:53
4 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 30 Nisan 2023 17:51
3 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 30 Nisan 2023 17:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net