Forum Logo




Onların çeneleri asla durmuyor! Doğuştan en geveze 3 burç...

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Mayıs 2023, 09:15   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Onların çeneleri asla durmuyor! Doğuştan en geveze 3 burç...




Onların çeneleri asla durmuyor! Doğuştan en geveze 3 burç...
Www.TrendForum.Net

DOĞUŞTAN EN GEVEZE 3 BURÇ
Bazı burç grupları diğerlerine kıyasla daha konuşkan olabiliyor. Söz konusu kişiler, geveze olarak da adlandırılabiliyorlar. Onların çeneleri asla durmuyor. Çünkü onlar her zaman konuşacak bir konu buluyorlar. Oldukça dışa dönük olan doğuştan en geveze kişiler, astrolojiye göre de iletişim kurma konusunda usta olarak bilinirler. İşte söz konusu 3 burç; Başak burcu, Balık burcu ve İkizler burcu.


Başak Burcu: Oldukça meraklı olan Başak insanları, yeni bilgiler edinmeye ve bu bilgileri farklı insanlarla paylaşmaya bayılırlar. Çevrelerinde düşük çeneli olarak da bilinen Başak burcu insanları, geveze olarak da adlandırılırlar. Çünkü kendilerine verilen sırları da çeneleri asla durmadığı için hemen başkalarıyla paylaşabiliyorlar. Ayrıca Başak burcu insanları çene çalmada öyle ustadır ki, onlardan şüphe etmek mümkün olmaz.

Balık Burcu: Doğuştan en geveze burç grupları arasında bulunan Balık burcu insanları, başkalarının ne yaptığını öğrenmek için ellerinden geleni yaparlar. Başkalarından aldıkları konuları, yine başkalarıyla paylaşırlar. Bu sayede çeneleri hiçbir zaman boş durmaz.

Balık burcu insanları, konuşurken düşündüklerini ve hissettiklerini kolaylıkla karşı tarafa aktarabilirler. Bu nedenle oldukça samimi bir görüntü veren Balık burçları, istedikleri sırları da kolaylıkla karşı taraftan alırlar.

İkizler Burcu: Sosyalleşmeyi oldukça seven İkizler burcu insanları, arkadaşlarıyla çene çalmaktan çok hoşlanırlar. Arkadaşları arasında geveze olarak da adlandırılan İkizler insanları, kötü niyetli olmasalar da çok çene çaldıkları için bazen dışlanabiliyorlar. Bu kişilerin tek suçu, çok meraklı olmalarının yanı sıra aldıkları bilgileri başkalarıyla paylaşmak.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
asla, burç, Çeneleri, doğuştan, durmuyor, geveze, onların


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gevezelikte dünya markası burçlar! Çeneleri doğuştan düşük DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 09:15
Doğuştan geveze 3 burç! Bu kişiler asla susmuyor.. DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 02 Mayıs 2023 09:48
Doğuştan aurası yüksek 3 burç! DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 10 11 Nisan 2023 14:50
Bir bakışıyla kalbinizi çalan 2 burç! Onların karşısında kaçışınız yok DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 25 Mart 2023 20:55
Doğuştan Yetenekli Ve Süper Zeka 4 Burç Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 18 Mart 2023 13:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net