Forum Logo




7 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 02:28   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
7 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri




7 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Kıskançlık duyguları oldukça yoğundur. Sevdiklerini hiç kimseyle paylaşmak istemezler.. Platonik ve kronik aşklara yatkındırlar. Para için evlenebilirler ve kendilerine üstün bir eş seçerler. Maddesel kazançlar daima üzüntülerle birlikte gelir. Güvenli dostluklar, onlar için çok önemlidir.Yaşamlarını sürekli garanti altında görmek isterler. Mistik ve bilinmeyen konulara eğilimlidirler. Ruhsal konular ilgilerini çeker. Kendi sırlarını hiç kimseyle paylaşmadığı halde, başkalarının düşüncelerini merak ederler. Akrabaları ile istenmeyen sorunlar yaşayabilirler. Düşünce özgürlüğüne önem veren bir kişilikleri vardır. İşlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Derinden işleyen bir felsefe yetenekleri vardır. Kinci değildirler fakat kendilerini inciten olayları asla unutmazlar. Hayatı sorgulayarak yaşarlar.Kaliteli ve güzel yiyeceklerden hoşlanır ve lüks yaşamayı severler.Ayrıntılar konusunda oldukça dikkatli ve titiz davranırlar.Özgürlüklerini kullanamazlarsa huzursuz ve kaprisli olurlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Lüks ve konforları için, her türlü imkanlarını kullanırlar. Ev yaşamlarına önem verdikleri için, aile değerleri her şeyden önce gelir. Ateşli bir mizaçları vardır. Çocukları ile ilişkileri kuvvetlidir. Yaratıcı, enerji, ve iradeleri sayesinde spor alanında başarırlar. Endişeli yapıları, iş yaşantılarının en belirgin özellikleridir. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantılarında paralel gelişir.

Bugün Doğan Erkekler
Azimli kişilerdir. Ölçülü kişilerle çalıştığı zaman, başarılı performans sergilerdir. Gizli bir kariyer tutkuları vardır. . Sahiplenme yönleri çok güçlü olduğu için, aileleri ile içli dışlı yaşarlar. Kuruntulu ve alıngandırlar Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür.. Bulunduğu ortamlarda düşüncelerini saklamayı yeğlerler.Yaşamda, eşten kazanılan paralarla başarı gelecektir.

Bugün Doğan Çocuklar
Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Duygularını gözyaşları ile belli ederler. Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Büyümeye çok heveslidir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, kasım, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
5 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:25
4 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:24
3 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:22
2 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:21
1 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 14:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net