Forum Logo




22 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 06:09   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
22 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri




22 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Sorumluluklarını iyi bilirler. Şikayet etmeden ailesinin tüm yükünü taşıyabilirler. Kendi kaderlerini yapacak ve bozacaklardır. Kültürlü ve her konuda kendini ispat eden bir yapıya sahiptirler. Yaşamda ödün vermeden yaşamaktan hoşlanırlar. Başına buyruk ve sıra dışı yaşamaları yüzünden bir çok ilişkileri tehlikeli ve zor seyreder. Partnerleri ile bitmeyen sorunları vardır. Son derce zeki ve entelektüel zekaları onları her ortamda farklı kılarken, yaşam kaliteleri daima yüksek tutar.. Kararlı sakin ve serin kanlı kişilerdir. Bulundukları ortamın hem maddi hem de manevi açıdan rahat olmasını isterler. Güven duygularını yitirdikleri anda dengeleri çabuk bozulabilir.. Problem çözmek için dünyaya gelmişlerdir.

Bugün Doğan Kadınlar
Heyecanlı ve ataktırlar. Cazibeleri son derece doğal ve sadedir. Renkli bir sosyal yaşamı tercih ederler. Anında karar verme yetenekleri vardır. Keskin duyular sahip oldukları için, tartışmalardan kesinlikle çekinmez ve fikirlerini savunma konusunda oldukça aceleci davranırlar. Telefon ve iletişim konusunda ısrarcı olurlar.

Bugün Doğan Erkekler
Enerjilerini sonuna kadar kullanmaktan çekinmezler. Sinirlenmeye ve öfkelenemeye açık bir yapıları vardır. Kaynak yaratmada ve organizasyonlarda oldukça başarılıdırlar.Akıllı ve yenilikçi biri olarak tanınırlar.Yeni fikirler daima ilgilerini çeker. Başkalarının giremeyeceği risklere girmekten hoşlanırlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Sanata yönelik çalışmalarda başarılı olurlar. Yüz mimikleri çok güçlüdür.anlattıkları her şeye Aile bağları çok güçlüdür. Çevresiyle barışık yaşarlar. Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aralık, burç, doğanların, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
14 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:44
13 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:42
7 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:25
6 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:24
1 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 03:31




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net