Forum Logo




Çin Burcuna Göre Keçi Burcu Ve Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2023, 21:49   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Çin Burcuna Göre Keçi Burcu Ve Özellikleri




Çin Burcuna Göre Keçi Burcu Ve Özellikleri
Www.TrendForum.Net

KEÇİ YILINDA DOĞANLAR ; 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039, 2051

Keçi burcunda doğanlar, yaratıcı, sanatsal ruhlu, tutkulu, zarif, sıcak kalpli, dürüst, çekici olmakla birliktekaramsar, çekingen, dağınık ve kolay incinebilen bir yapıya sahiptir.

Keçi burcu insanları kendilerini güvende hissetmek, sevilmek, ihtiyaç olunduğunu hissetmek isterler. Çekingendirler; tek başına hareket etmektense çoğunluğa uymayı tercih ederler. Başkaları tarafında güdülmekten hoşnut olmazlar ama yine de onları takip ederler. Bu özellik onları sürekli yardım istemeye ama geldiğinde de geri çevirmeye iter.

Keçi burcunda doğan insanların en büyük özelliği yardımsever olmalarıdır. Bu özelliğinden faydalanıp kendini üzenlere bile karşı kötülük düşünmezler. Bu davranışlarını karşı taraftan da beklerler. Etraflarındaki insanları mutlu etmek, hoşnut kılmak için ellerinden geleni yaparlar. Uyumlu yapıları gereği, insanlarla ilişkileri her zaman son derece mükemmeldir.

Keçi insanları, savaşçı ve mücadeleci değildir. Bu eksikliklerini güven duydukları birisi ile kapatmayı düşünür. Sırtını dayayacağı bir insan ihtiyacını her daim hisseder. Sevilmediklerini hissettikleri ortamdan hemen uzaklaşırlar.

Kendilerine ihtiyaç duyulduğunda mutlaka yardıma koşarlar ve bunu severek yaparlar. Grup aktivitelerinde çok başarılı olurlar. Tam olarak bu iş için yaratılmışlardır. Çekingenlikleri nedeniyle ön plana çıkmak istemezler. Başkalarının yönetimindeki işleri yapmaktan rahatsız olsalar bile yine de sorun çıkarmazlar.

Keçi burcundan doğan kadınlar; hisleriyle hayatını yönlendiren, duygusal hareket eden yapıdadır. Sevdikleri kişiler için hiçbir fedakarlıktan kaçmazlar. Aşka olan tutkusu nedeniyle Keçi kadını, duygusal karşılığını almadığı zaman hırçınlaşabilir. Cinselliği de duygusallık olmadan yaşayamaz. Resmi birlikteliklerinde bile, masumluğunu ve utangaçlığını üzerinden atması oldukça uzun süre alabilir.

Keçi burcunda doğan erkekler; hassas, hayat mücadelesine uyum sağlamakta zorluk çeken bir yapıya sahiptir. Para harcamayı sever fakat aynı hırsı para kazanmakta göstermez.

Kadınların kendisine söz geçirmesine ya da yönetmesine karşı eğilimi vardır. Dominant kadınlardan hoşlanan Keçi erkeği, kendinden daha güçlü ve becerikli bir kadın bulduğu zaman tüm sorumluluklarını onun üzerine yıkabilir.

Keçi burcunda doğanlar için en iyi meslek, oyunculuk veyabahçıvanlıktır.

UYUMLU VE UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR : Evlilikte Tavşanlarla, Domuzlarla uyumludurlar, ancak Öküz ile uyum sağlamakta güçlük çekerler.

13 Şubat 1907- 1 Şubat 1908(ateş)

1 Şubat 1919- 19 Şubat 1920(toprak)

17 Şubat 1931- 5 Şubat 1932(metal)

5 Şubat 1943–24 Ocak 1944(su)

24 Ocak 1955- 11 Şubat 1956(odun)

9 Şubat 1967- 29 Ocak 1968(ateş)

28 Ocak 1979- 15 Şubat 1980(toprak)

15 Şubat 1991- 3 Şubat 1992(metal)
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mayıs 2023, 21:51   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Keçi Burcu Ve Özellikleri




Keçi (Koyun) Burcunun Elementlerine Göre Karakter Yapıları ;

Odun Koyunu (1895-1955)


Odun elementi koyun burcuna güven, ihtiyat ve fedakarlık sağlar. Odun koyunu duygusal olmasına rağmen prensipli, cömert ve ahlaki ilkelere bağlıdır. Her zaman başkalarını mutlu etmek ister. Sevdiği için her şeyi yapabilir. Şefkati onu iyi şeyler yapmaya zorlar. Odun koyununun en değerli varlığı ailesi ve çocuklarıdır.

Ateş Koyunu (1907-1967)

Koyun burçları arasında en yaratıcı ve cesur olanı ateş koyunudur. Duygusal yoğunluğu fazla olsa da cesareti sezgilerini takip etmesinden gelir. Duygusal ve mantıksız hareketleri zayıflığından ve güvensizliğinden kaynaklanır. Kötü bir yöneticidir. Konfor arayan savurgan birisidir. Lüks için kapris yapar. Diğer koyun burçları gibi sürekli hayaller kurar.

Toprak Koyunu (1919-1979)

Toprak koyunu diğer koyun burçlarına göre kapris ve anlamsız harcama yapmada biraz daha fazla ihtiyatlıdır. Toprak elementi koyun burcunu daha muhafazakar ve temkinli yapar. Hayatını organize etmede ve planlamada yeteneklidir. Sorumluluk üstlenebilir. Yardım isteyene hemen koşar. Eleştirilerden incinir. Kendini savunmada zorlanır.

Metal Koyunu (1931-1991)

Metal koyunu bir maskenin arkasında kendi kabahatini gizlemeye ve şiddete eğilimli olsa da koyun burçları arasında en güvenilir olanıdır. Doğuştan gelen artistik özelliği onu güzellik abidesine çevirir. Beklenmedik durumlarda duygularını kontrol etmede başarısız olsa da; metal koyun burcunun ekonomik ve duygusal güvenliğini güçlendirir. Duygusal açıdan istikrarsızdır. İlişkilerinde kıskanç ve sahiplenicidir.

Su Koyunu (1883-1943-2003)

Su koyunu tatlılığı, inceliği ve çekiciliği ile herkesi cezbeder. Her zaman onu kollayan ve yardım eden birileri bulunmaktadır. Su koyunu duygusal, sosyal ve doğuştan fırsatçıdır. Su Koyunu diğer koyun burçlarına göre daha hassas, duyarlı ve karamsar yapar. Müzik ve şiir için çok büyük yeteneği bulunmaktadır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mayıs 2023, 21:52   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Keçi Burcu Ve Özellikleri






Keçiler
Hem zarafet simgesi hem de yaratıcı kişilerdir.

Keçi insanları oldukça terbiyeli ve dikkat çekicidir.

Ancak çok fazla pozitif oldukları söylenemez.

Olaylara kötümser yaklaşırlar.

Bu durum da onların mutlu olmaları gerektiği zamanlarda bile bir taraflarının huzursuz olmalarına yol açar.

Genellikle tatminsiz olurlar.

Sezgisel zamanlamaları mükemmeldir.

Sevecen ve dengeli insanlardır.

Çevresi ile iletişiminde bu durum onlara oldukça kolaylık sağlar.

Keçi burcu, Çin astrolojisinde sanatın, aşkın ve doğanın sembolüdür. Bu burcun anahtar kelimeleri tatlılık, huzur, zekanın yanı sıra sanat ve müziğe yatkınlıktır. Keçi, kimseyi kayıtsız bırakmayan çekici ve arkadaş canlısı bir kişidir. Efsanevi mizah yönünü sadece değer verdiği insanlarlayken ortaya çıkarır. Fakat diğer taraftan kalbinin derinliklerinde Keçi sık sık endişeli ve kararsız bir burçtur. Çekiciliğinin büyüsü, Keçi için toplumda kendini rahat hissetmesini sağlayan bir araçtır ve bu özelliğiyle de kariyeri için gerekli olan tüm etkili insanları hayatına çeker. İyi kalbi ve cömert ruhu keçinin her zaman (hatta kendisinin güvencesiz olduğu zamanlarda bile) fakirlere yardım etmesine neden olur.

Yeteneklerini kıskanan düşmanları genellikle onu itibarsızlaştırmak için aldatıcı yöntemlere başvururlar. Fakat buna rağmen o, dürüstlüğünden ödün vermez ve çevresindeki insanlara karşı sağduyulu ve cömert olmaktan vazgeçmez. Keçiler birden fazla kişiyi samimi bir şekilde aynı anda sevebilecek kadar çabuk ve çok aşık olurlar. Belli koşullar altında ister arkadaşlık isterse de aşk olsun tek kelime söylemeden tatsız durumlara katlanabilirler. Ancak Keçi sevgisinin karşılıklı olmadığını hissettiğinde hiç zaman kaybetmeden karşısındakinin ağzının payını verip hızlı ve kıvrak bir şekilde gür otlaklara zıplar.

Keçi günlük hayatında otları yeşil ve semiz olduğu sürece doğanın kendisine verdiklerinden kolaylıkla tatmin olur. Keçinin mükemmel bir hafızası vardır. Kolay affetme karakteri Keçinin etrafında gerçekleşen olaylara karşı kör olduğu anlamına gelmez. İş hayatında, Keçi’nin doğuştan bir müzakereci olduğu söylenemez fakat o da tıpkı Maymun gibi karmaşık durumları değerlendirme de gayet iyidir. Keçi, eğer sanat veya politika kariyeri seçerse bu iki alanda da kusursuz başarıya ulaşır.

Aslında Keçiler eğer yakın çevresindeki insanların aylaklıklarının etkisi altına girerek tembelleşmezse yaşadıkları hayatı ve hayallerini sorgulayıp doğru adımlar atmak koşuluyla mucizeler gerçekleştirebilirler. İşin aslı gerçekten de özgürlüğüyle bu kadar ilgilenen Keçi, gerçek özgürlüğün bağımsızlıktan geçtiğini ve bunu elde edebilmek için uzun vadede projelerini azimle yerine getirmesi gerektiğini ve bu süreçte gereksiz masrafların cazibesinden kaçınması gerektiğini unutmamalıdır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, burcuna, Çin, göre, keçi, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çin Burcuna Göre At Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 4 22 Mayıs 2023 23:07
Çin Burcuna Göre Öküz Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 6 22 Mayıs 2023 21:42
Çin Burcuna Göre Ejderha Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 10 22 Mayıs 2023 21:41
Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 22 Mayıs 2023 21:38
Çin Burcuna Göre Tavşan Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 22 Mayıs 2023 21:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net