Forum Logo




Çin Burcuna Göre Maymun Burcu Ve Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2023, 23:38   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Çin Burcuna Göre Maymun Burcu Ve Özellikleri




Çin Burcuna Göre Maymun Burcu Ve Özellikleri
Www.TrendForum.Net

MAYMUN YILINDA DOĞANLAR ;1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040, 2052

Maymun burcunda doğanlar; kabiliyetli, yaratıcı, akıllı, eğlenceli ancak aynı zamanda cesareti çabuk kırılabilir yani kolay vazgeçme eğilimindedirler. Sıra dışı mizacı ve çekici kişilikleri sayesinde her zaman çok sevilirler ve arkadaş bulmakta zorluk çekmezler.

Kelime oyunlarında çok iyidirler. En sıkıcı konuyu bile ilgi çekici hale getirebilirler. Çok yaratıcı ve kıvrak zekâlıdırlar. Cazibeleri ve talihleri hep onlarladır. Popülaritelerine rağmen, çok ciddiye alınmazlar. Yaramazlık doğalarında vardır ve bu çevreleri tarafından pek de hoş karşılanmaz.

Analitik bir zekaya sahip olan Maymun insanı, problemlere kimsenin bulamadığı çözümleri üretmekte tam bir ustadır. Oldukça farklı çalışan zekasıyla, etrafındaki insanları şaşırtmaktan ve kendi zekasına bir kez daha hayran kalmaktan büyük keyif alır.

Maymun yılında doğanlar herkesle iyi geçinir. Fakat uzun süre birlikte olacağı insanı bulmak zorluk çeker. Bir ilişki kurulduğu zaman maymun yılı insanlarından mükemmel eş olur.

Maymun burcunda doğan kadınlar çocuksu ve yetişkin halleri arasında çelişki yaşarlar. Neşeli bir yapıya sahip olan maymun kadını, birlikle olduğu kişi ve kişilerin kendisiyle birlikte eğlenmesi için çabalar. Ev ve iş hayatında aktiftir. Meraklı olması nedeniyle farklı kişilerle ilişki yaşamak ister, bu yüzden eşini aldatır. Bu zaafı dedikodulara sebep olur.

Maymun erkeği birlikte olduğu kadınları espri yeteneğiyle etkiler, güldürerek kendine bağlar. Derin bir sevilme ihtiyacı vardır.

Teknik konularda oldukça başarılı olan maymun erkeği, esnek ve adaptasyon yeteneği kuvvetlidir, iş yaşamında herhangi bir pozisyonda oldukça başarılı olabilir. Kendisi sıkılmadığı sürece uzun müddet aynı işi de yapabilir.

UYUMLU VE UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR : En iyi uyum sağladığı burçlar Ejderha veya Fare, uyumsuz olduğu burç ise Kaplandır.

2 Şubat 1908- 21 Şubat 1909(toprak)

20 Şubat 1920- 7 Şubat 1921(metal)

6 Şubat 1932- 25 Ocak 1933(su)

25 Ocak 1944- 12 Şubat 1945(odun)

12 Şubat 1956- 30 Ocak 1957(ateş)

30 Ocak 1968- 16 Şubat 1969(toprak)

16 Şubat 1980- 4 Şubat 1981(metal)

4 Şubat 1922- 22 Ocak 1993(su)
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mayıs 2023, 23:40   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Maymun Burcu Ve Özellikleri




Maymun Burcunun Elementlerine Göre Karakter Yapıları ;

Odun Maymunu (1944-2004)


Odun maymunu aile bütçesi, organizasyon ve ev işleri yapmada inanılmaz yeteneklidir. Her zaman başarı ve prestij peşinde koşar. Bu nedenle sürekli huzursuzluk duyar ve başka meselelere girmeksizin bu ihtiyaçlarına odaklanır. Memnuniyetsiz ruh hali ile zorlukları görmeksizin amacına ulaşmak için yolunda yavaş yavaş ilerler. Hiçbir zaman başarısızlığı kabul etmez. İlerleme gereksinimi onu yeni buluşlara ve ufuklara yönlendirir.

Ateş Maymunu (1896-1956)

Maymun burçları arasında en enerjik olanıdır. Doğal liderlik özelliği bulunmaktadır. Kendini bilen, özgüveni yüksek ve iradeli bir karakterdir. Doğuştan rekabetçi olması nedeniyle bazen anlamsız hareketlerde bulunabilir, akıl dışı davranabilir. Karizmatik özelliği nedeniyle kendini kabul ettirir. Liderliği sayesinde de kolayca insanları yönetebilir. Ateş elementi ona zirveye tırmanması için gereken enerjiyi ve canlılığı sağlar. Ancak bu durum bazen ateş maymunun inatçı yapabilir. İlişkilerinde güvensiz ve kıskançtır.

Toprak Maymunu (1908-1968)

Toprak maymunu huzurlu ve mütevazı bir maymun burcudur. Fakat amacına ulaşmada göstermiş olduğu kabiliyet ile çevresinde kabul görür. Toprak elementi maymun burçlarına sakinlik ve iç gözlem sağlar. Çalışmaya ve gelişmeye açık bir kafayla kültürel konulara ilgi duyar. Hayır işlerinde alışılmamış derecede fedakardır. İlişkilerinde dürüsttür.

Metal Maymunu (1920-1980)

Metal maymunu bağımsız fakat savaşçı bir ruha sahiptir. Sürekli hedeflerinin peşinde koşar. Maddi konularda müthiş derecede hırslıdır. Zengin olmak için iki üç işi bir arada yapabilir. Doğuştan çalışkan, hırslı ve pratiktir. Yüksek kariyer ve güç için savaşır. Tasarrufludur. Üzerinde titizlikle çalıştığı ekonomik meseleler için risk alır. Metal elementi Maymun burçlarına yaratıcılık sağlar. Bu metal maymununun güzel sanatlarda başarılı olmasına neden olur.

Su Maymunu (1932-1992)

Maymun burçları arasında en konuşkan olanıdır. Başkalarının hedeflerine ulaşması için yardımda bulunur. İnce hassasiyetini insanların doğasını ve insanlar arasındaki ilişkileri anlamakta kullanır. Su elementi maymun burcuna hedeflerine ulaşması için irade sağlar. Zorlukları önemsemeden hedeflerine yavaşça ve sessizce ulaşmak, isterler. Düşüncelerini hiçbir zaman açık biçimde söylemezler. Aşırı hassas yapısı nedeniyle çabucak kırılırlar.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mayıs 2023, 23:41   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Maymun Burcu Ve Özellikleri






Maymunlar
Zeki ve gözlemcidirler.

Hep genç kalırlar, kişilikleri ise hipnotize edebilecek kadar etkilidir.

Daima herkes tarafından sevilirler.

Ancak fazla kuşkucu olmaları onların bazı konularda gereğinden fazla titiz olmalarına ve yorulmalarına neden olabilir.

Zaman zaman kararsızlıkları yüzünden seçenekler arasında kaldıklarında zorlanabilirler.
Amaçlarından uzaklaştıklarında çocukça tepkiler verebilirler.

Bir şeyi kafaya koymuşlarsa onu elde etmek için her yolu denerler.

İlişkilerinde pek sadık olamayabilirler.

Maymun harika bir konuşmacıdır. Araştırmacı zihni her daim canlı ve tetiktedir. Çin burçlarının dokuzuncusu olan Maymun, becerikli bir kişiliğe sahiptir ve mutlaka her konuyla ilgili bir fikri vardır. Maymunun ayrıca olaylar gerçekleşmeden önce tespit etmek gibi özel bir yeteneği vardır. Faydalı öğretici özelliğinin yanında Maymun’un kendisini canlı hissetmesi ve günlük hayattan zevk alması için sürekli bir heyecan peşindedir. İş dünyasında herkes Maymuna’a ne söyleyeceğine dikkat etmelidir çünkü onun zihni her zaman en karmaşık durumlara bile çözüm bulmaya hazırdır. Maymun günüde doğan bir kişi saygı duyulduğunu, dinlenildiğini ve beğenildiğini hissettiği takdirde talep edilen en profesyonel tavsiyeyi verebilir. Fakat sözlerinden şüphe duyulursa Maymun bunun yerine vicdansız ve manipülatif bir karaktere bürünebilir.

Aşk hayatında, Maymun’un yeni tecrübeler için merakı ve iştahı ona sadece kısa süreli bir tatmin yaşatabilir. Paylaşılan anın yarattığı coşku ve neşeden ziyade yoğun özgürlük arzusu içinde olan Maymun burcu tek başına uçuşa geçmeyi tercih edecektir. Ancak Maymun hayatının ikinci yarısında nihayet evinde daha iyi bir denge ve istikrar bulur. İş hayatında tarif edilemez bir para sevgisi olan Maymun zenginleşmek için sürekli yeni fikirler arar. Kendine güveni, çekiciliği, ustalığı ve pratik zekası karşısına çıkan problemlerin çoğuna yaratıcı ve etkili çözümler bulmasına yardımcı olur.

Bazıları Maymun’un kendine duyduğu güveni kibir olarak algılayabilir ve onun tutku dolu ruhunu ona karşı kullanmaktan tereddüt etmeyebilir. Fakat Maymun’un kırılgan bir düşünce yapısı olmadığından bu tarz teşebbüsler onun egosuna zarar vermez. Sonuç olarak onu yavaşlatmaya yönelik her türlü girişim boşa harcanan bir çabadan öteye geçemez. Maymun arkadaş canlısı bir kişiliğe sahip bir strateji uzmanıdır. Gerçekten istediğinde çekiciliği ve zekasıyla en kötü düşmanının bile kanına girerek ikna edebilir.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, burcuna, Çin, göre, maymun, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çin Burcuna Göre At Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 4 22 Mayıs 2023 23:07
Çin Burcuna Göre Keçi Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 22 Mayıs 2023 21:52
Çin Burcuna Göre Öküz Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 6 22 Mayıs 2023 21:42
Çin Burcuna Göre Kaplan Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 22 Mayıs 2023 21:27
Çin Burcuna Göre Fare Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 22 Mayıs 2023 20:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net