Forum Logo




Evliğe Giden Yolda Virajı Alamayan Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Haziran 2023, 06:22   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Evliğe Giden Yolda Virajı Alamayan Burçlar




Evliğe Giden Yolda Virajı Alamayan Burçlar
Www.TrendForum.Net

Astroloji dünyasında belli burçlar evliliğe daha eğilimlidir. Diğerleri ise hayatında en azından bir defa bu kararı göz önünde bulundurmuştur. Özgürlüğüne düşkün kişiler evliliğe mesafeli bakar, bazıları ise bu konuda acele karar verir. Aşka teslim olduklarında evlilik hazırlığı yapmaya başlarlar. Bir süre sonra ya yeni bir hayata hazır olmadıklarını ya da acele davrandıklarını düşünürler. Nikah masasına oturmadan yüzüğü atmanın en doğrusu olduğunda karar kılarlar.

Çift Karakterli İkizler

Zodyak’ın evliliğe pek de yatkın olmayan burçları arasındadır İkizler. Değişken karakterleri, duygusal olarak da sık sık fikir değiştirir. Aşık olduklarında veya olduklarını sandıklarında evlilik kararı alabilirler. Flörtleriyle dolu dizgin bir ilişki yaşarken yeni hayatın getirileri kafalarını karıştırabilir. Söz, nişan yapıldıktan sonra aslında pek de evlenecek kadar aşık olmadıklarını düşüneceklerdir. İş artık bu aşamaya gelip aileler tanıştıktan sonra pat diye yüzüğü de atamazlar. Kıvrak zekalarıyla güçlü bir bahane bulup evlilik yolundan dönebilirler. Onu yapmazsalar da arayıp sormayarak karşı tarafı bezdirir, yüzüğü atmasını sağlayabilirler.

Aceleci Koçlar

Tamamen içgüdüsel ve acele karar vermenin pişmanlığını çok yaşarlar hayatları boyunca. Uyumlu yaşayabilecekleri bir eş adayı buldukları sürece evliliği severler. Flörtleriyle kısa bir süre beraber olduktan sonra yaşamlarını birleştirmek isteyebilirler. Üç ay, iki ay bazense bir ayda bu kararı aldıkları görülebilir. Eş adayıyla yeterince kaynaşmadan düğün hazırlıklarına başlarlar. Öte yandan birbirlerini iyice tanımadıkları için anlaşmazlıklar ve kavgalar kaçınılmaz olur. Koçlar baskın tavırlarıyla düğün hazırlığında kararları kendileri almak istediklerinde sorunlar büyür. Tahammülsüzlükler artmaya başlar. En sonunda nişanı atarak evlilikten cayabilirler.

Hevesi Geçen Yaylar

Özel hayatında hevesli yapısıyla dikkat çeker Yaylar. Yıldırım aşkıyla yeni ilişkilere yelken açarlar. Öylesine romantik görünürler ki ömürlük bir aşk yaşayacaklarını düşünürsünüz. İlişkilerinin ilerleyen sürecinde veya kısa zamanda evlilik kararı alabilirler. Flört aşamasında hevesleri geçebilir ve büyük aşklarının soğuduğunu düşünebilirler. Duygularında bir azalma olmasa bile başka konuları sıkıntı edebilirler. Evliliğin kurallı ve klişe düzeni onları daha düğün öncesi tedirgin edebilir. Özgürlüğüne düşkün Yaylar, hayat arkadaşının sahiplenici tavrından rahatsız olabilir. Aidiyet duyguları zayıf olduğu için nikah masasına oturmaktan vazgeçip rahatlarlar.

Kararsız Teraziler

Nazik ve uyumlu burçlar arasında başı çekerler. Dengeci bakış açılarıyla bekarlık kadar evliliği de olağan bir düzen olarak görürler. İlgili ve eğlenceli bir sevgili olur Teraziler. Çekici karakterleriyle karşı tarafı kendilerine bağlarlar. İlişkileri seneler sürebilir. Genelde uzun süreli bir birliktelikten sonra nikah masasına otururlar. Hevesleri geçme durumu söz konusu olmasa da bazı çekinceleri kafalarını kurcalar. Sosyal ve kendine zaman ayırmayı seven Terazilerin çevresi geniştir. Arkadaş ortamında renkli zamanlar geçirirler. Evlilikten sonra bu canlı ve sosyal hayatlarının sınırlanacağını düşünebilirler. Üstüne de kararsızlıkları eklendi mi evliliğe hazır olmadıklarını söyleyerek bekarlık hayatına devam ederler.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alamayan, burçlar, evliğe, giden, virajı, yolda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
makarna ile en iyi giden şey Beatrice Trend Sözlük 13 10 Aralık 2023 01:46
Birbiriyle iyi giden şeyler? Fiona Trend Oyunlar 215 23 Kasım 2023 17:34
Love hayatı berbat giden burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 25 Ekim 2023 21:36
Çekingen Burçlar - Flört Etmekten Utanan Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 18 Mart 2023 15:33
Sainz: ‘Son virajı dağınık dönmek ikinciliğe mâl oldu" KoJiRo Formula 1 0 19 Haziran 2022 12:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net