Forum Logo




Burçların En Büyük Arzuları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 03 Haziran 2023, 06:24   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçların En Büyük Arzuları




Burçların En Büyük Arzuları
Www.TrendForum.Net

Yaşamın türlü çilesini, zorlu yokuşunu; sonunda aydınlığa ulaşmak ve elbette mutlu olmak için çektiğimiz muhakkak! İnsan başka ne ister ki? Tabi mutluluk tanımlarımız da mutlu olma sebeplerimiz gibi değişkenlik gösterir! Birimizin felaketi diğerimizin tek arzusu olabilir. Hal böyle olunca arzularımız da bir hayli çeşitlilik gösterir. Biz bu çeşitliliği biraz daha sadeleştirmek için konuyu burçlar bazında ele aldık. Burçların en büyük arzularına şöyle bir göz attık!

Koç

Koç öncelikle kendini kendine kanıtlayarak mutlu olur! Girdiği her heyecan dolu mücadeleden zaferle ayrılmak ve sonu gelmez bir rekabetin içinde savaşıp durmak ister! Koç hazır lokma yemez, mücadelesini bir an olsun kesip köşesine çekilmez. Koç’un huyudur, mutluluk kendi ayağıyla gelse kabul etmez, efor sarf etmeden kazandığına benim demez!

Boğa

Yöneticisi Venüs olan Boğa güzelliğe büyük bir önem atfeder, en çok da bolluk içinde yaşamak ister. Kıt kanaat geçinmek zorunda kalmak Boğa için hem kolaylıkla adapte olunan hem de hiç istenmedik bir durumdur. Finansal kaynakları yönetmek konusunda da oldukça yetenekli olan Boğa; kıt kaynaklarla geçinmeyi becerir ancak mutluluk; bereket içinde rahatça yaşayabildiğinde belirir.

İkizler

İkizler ne işe güce kapılıp planlarını emekliliğine erteler ne de tüm zamanlarını adayarak kazandığı mesleki başarılarına gelen alkışlarla içine sular serper! Öyle çok çalışmak, kariyerinin zirvesinden el sallamak, herkesin hayranlığını kazanmak, itibarını katlamak gibi dertleri de bu uğurda gösterecek sabrı da harcayacak vakti de yoktur İkizler’in. Onun tek isteği yaşamdan keyif almak, merak ettiği her alana kapıdan bakıp kaçmaktır. İkizler anın tadını doyasıya çıkarmayı arzular, yarına da yarın bakar!

Yengeç

Yengeç geçmişi cebinde, gününün huzuru ruhunun her zerresinde, yarınının ne olacağı ise hayallerinde hazır yaşar. Geleneklerine bir an olsun kulak tıkamaz, annesinin bolca öğütlediği kuralların dışına çıkmaz, yaşamını kurguladığı zemin üzerine bolca sevgi serer, şefkatiyle süsler. Yarınlarını kendi ve tüm sevdikleri için en güvenilir yerlere kurmaya başlar, evini korumalı, mutfağını bereketli tutar! Böylece sevdikleriyle hep birlikte sonsuz bir mutluluk yaşar!

Aslan

Aslan kendisinin en iyi olduğu bilgisini doğuştan yadsınmaz bir gerçek olarak kanıksamış doğar. Artık ona ufak tefek iltifatlar işlemez, zira onlar Aslan’a yeni bir bilgi vermez, gurur okşayıcı sözcükler olarak kabul edilmez. En iyi olduğu konusunda bir tür duyarsızlaşma yaşar Aslan ve hep daha fazlasını duymak ister. Aslan herkesin gözünden kendi kıymetini seyretmeyi, herkesçe sevilmeyi ve saygı görmeyi arzu eder.

Başak

Akla gelen her şey hakkında bir belirlenimi vardır Başak’ın yoksa da olay anında kafasını biraz hızlı çalıştırıp kolayca bir sonuca ulaşır, olması gereken en doğru halin yanında yerini alır, eleştirmeye koyulur. Peki neden kendisine çok da özenmezken, herkesin bir kusurunu muhakkak bulur, bulmakla da kalmayıp yüzüne vurur! Çünkü temas ettiği tüm yaşamın kontrolü sadece kendi ellerinde olursa mutlu olur.

Terazi

Terazi onu mutsuz edecek bir dış etken olmazsa, sahip olduklarıyla mutlu olmayı bilir, zaten kolay kolay hiçbir şeyin huzurunu kaçırmasına müsaade etmez. Anlaşmazlıkları fazlaca uzatmayı sevmez, öpüşüp barışıp sarılmak taraftarıdır her zaman. Sevilmeyi de en az sevmek kadar sever Terazi. İnsanların onu sevmemesine yol açacak her tür davranıştan da bu sebepten kaçınır. Terazi’nin arzusu sorunsuz bir dünyada, herkesle her zaman iyi anlaşmaktır. Bunun için de kendi üzerine düşeni yapmaya çoktan başlamıştır.

Akrep

Akrep bilinemez bir şey bırakmamak, var olan her şeyi öğrenmek için gözünü dört, kulağını sonuna dek açar. Ortamın havasını koklar, gizli saklı ne varsa anında şıp diye anlar! Gözlerini kısar, tüm duyargalarını açar, rüzgârın esintisinden gizemin yerini keşfeder. Hisleri de Akrep’e rehberlik eder! Akrep kendini belli etmeden bilginin peşine düşer ve çok geçmeden ensesinden yakalar. Akrep’in tek arzusu her şeyi bilmek ve evreni kavramaktır.

Yay

Kâşif aslında Yay’ı tanımlamak için kısıtlı görünse de oldukça geniş bir perspektiften bakmamızı sağlar. İş hayatında hep kendini yenilemek, henüz deneyimlemediği alanlarda durmaksızın yenilenmek isteyecektir. Her yaz aynı yere gidip, tatilini bilindik kıyılarda yapmak yerine, tüm coğrafyalarda güneşin tadına varmak isteyecektir. Bir ilişkisinde rutin başladı, heyecan kalmadıysa, yeni deneyimler yaşamak isteyecektir. Üç kap yemekle bir hafta geçirmeyecek, yeni lezzetlere açık yaşayacaktır. Yay sınırsızca keşfederek ancak mutlu olabilir.

Oğlak

Çevrenizde çok çalışan biri varsa muhakkak, “ne yapacaksın o kadar parayı, yıpratma kendini bu kadar” ikazını duyarsınız. Ancak herkes sadece para kazanmak için, karnını doyurmak için ya da sevdiği mesleği yaptığı için çok çalışmaz, bir tür kendini gerçekleştirme biçimi olarak da çalışmayı tercih edebilir. İşte Oğlak tam da bu tür insanlara denir. Çok çalışırlar çünkü, kim olduklarının önünde mesleki kariyerleri boy gösterir. En büyük arzuları ise her konuda toplumun takdirini kazanmaktır.

Kova

Kova’ya dünyayı değiştirmek ister desek de hep, asıl derdi dünyayla değil, “dünyayı ne hale getirdiler” serzenişinde bulunduğu istilacı insanlarladır. Dünyanın her yerine yayılmış insanlık, tarihten bu yana hızla katletmiş, dokundukları yeri yok etmiş, bitki ve hayvan çeşitliliğini minimuma indirmişlerdir. Sıra birbirlerine diş geçirmeye gelince de birbirlerinden geri kalmamış, bolca savaşmışlardır. Kova işte bu çılgın adaletsizliğe dur demek ister. En büyük arzusu; daha iyi bir gelecek için dünyayı değiştirmektir.

Balık

Balık ile bir sohbet halindesiniz, anlatıyorsunuz, konuşuyorsunuz ne bir ses ne bir soluk; konuşmaya eşlik etmesini geçtiniz sorularınıza da yanıt vermiyor! Sizi umursamadığından mı? Yoksa konu mu ilgisini çekmedi dersiniz? Hiçbiri değil, Balık’ın canlandırma gücü birkaç malzeme bulunca harekete geçer, hikayesini yazmaya koyulur. Siz anlattıkça Balık hayal eder, ilhamı sizden aldığı hikayesine kendi özgün dünyasında devam eder. Balık hayal kurduğu müddetçe yaşar ve hayallerini gerçekleştirmeyi arzular!
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arzuları, burçların, büyük


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçların İstediği Ev Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 28 Aralık 2023 21:18
Burçların Aşk Tablosu Rima Astroloji ve Burçlar Dünyası 14 25 Ekim 2023 21:34
Burçların Fobileri Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 18 Mayıs 2023 21:48
Burçların Hayret Verici Özellikleri - Burçların Enteresan Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 01 Mayıs 2023 14:56
''Büyük takım büyük transfer yapmaz'' KoJiRo Beşiktaş 0 28 Mayıs 2022 19:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net