Forum Logo




Gök Olayları Fiziksel Sağlığımızı Nasıl Etkiliyor?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Haziran 2023, 21:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Gök Olayları Fiziksel Sağlığımızı Nasıl Etkiliyor?




Gök Olayları Fiziksel Sağlığımızı Nasıl Etkiliyor?
Www.TrendForum.Net



Merkür retrosu Merkür’ün yılda üç veya dört kez gerilemesi anlamına geliyor. Bu yörünge gerilemesi Merkür’ün temsil ettiği zekayı ve iletişimi etkiliyor. Peki ruh halimizi önemli ölçüde etkilediği iddia edilen bu gök olayları fiziksel sağlımızı nasıl etkiliyor?

Bizler evrenin bir parçasıyız. Evren ise bizlerin bir parçası!

Yani her şey, şu veya bu şekilde birbiriyle bağlantılı. Uzayda yaşanan değişimler, beraberinde enerjisel bir değişim de getirir. Kimileri bizi içine çekerken kimileri ise etrafımızdaki her şeyi sorgulamamıza neden olur.

Her birimiz eşsiziz. Dolayısıyla gök olayları da aslında hepimizi birbirimizden farklı etkiler

Kozmos, düşük bir enerji ortaya çıkardığında birçoğumuz kendimizi tükenmiş hissederiz. Kelimenin tam anlamıyla tembelleşir, uyuşuruz. Hatta bağırsaklarımız da bu durumdan etkilenir. Birçok insan, kozmosta enerji düştüğünde sindirim sorunları yaşadığını dile getirir.

Kozmosun enerjisi yükseldiğinde ise işler değişir!

Örneğin dolunayda sanki bir değişimden geçiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yaşadığınız her şey dramatik bir şekilde güçlenir. Bu durum uyku problemlerini beraberinde getirebilir. Kimi enerjiler bizi içe çekerken kimileri ise dışarıya iter. Bu tamamen evrenin size ne gönderdiğine bağlı!

İçsel enerjiler, sanılanın aksine çok faydalıdır

İçimize dönmemiz konusunda bize destek olurlar. İyileşmeyi harekete geçirir, bizi öğrenmeye iterler. Bu dönemlerde kendimizi daha iyi tanıyarak birçok şeye çözüm üretebiliriz.

Enerjilere kulak verin!

Bu hayatta yaşadığımız her şeyin bir anlamı vardır. Evren, gizemli bir şekilde çalışır ve biz istesek de istemesek de çalışmaya devam eder. Baş ağrısı, mide bulantısı, kontrol edilemeyen duygular, sıcak basması ya da bunlara benzer şeyler yaşıyorsanız bunun nedeni değişen enerjiler olabilir. Evrene kulak vermeye çalışın!
Nimâ bunu beğendi.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!

Son düzenleyen Asi Ruh; 03 Haziran 2023, 21:03.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etkiliyor, fiziksel, gök, nasıl, olayları, sağlığımızı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Türk Kahvesi Spor Performansını Nasıl Etkiliyor? Asi Ruh Vücut Geliştirme ve Fitness 1 02 Mayıs 2023 15:40
Nezaket size iyi gelecek: Nezaket sizi ve çevrenizdekileri nasıl etkiliyor? DeepSilence Kişisel Gelişim 0 18 Nisan 2023 18:11
Rüyada Doğa Olayları Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 07 Nisan 2023 15:32
Büyük şehirde yaşamak bedenimizi, ruhumuzu ve zihnimizi nasıl etkiliyor? DeepSilence Kişisel Gelişim 0 10 Kasım 2022 14:24
ALTINDAĞ Olayları 2021 DeepSilence Trend Ansiklopedi 0 01 Haziran 2022 08:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net