Forum Logo




Burcunuza Göre Ruh Hayvanınız Hangisi?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 2 Post By Asi Ruh
  • 1 Post By Papatya

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Haziran 2023, 20:50   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burcunuza Göre Ruh Hayvanınız Hangisi?




Burcunuza Göre Ruh Hayvanınız Hangisi?
Www.TrendForum.Net



Sadece Şamanistik kültür veya Kızılderili geleneği değil yıldızlar da hayat yolculuğumuzda bizlere yol gösteren, benliğimizi tanımamıza yardımcı olan ruh hayvanlarından söz ediyor. Hayat yolculuğumuzda bizlere eşlik eden, güçlü ve bilge tavırlarıyla spiritüel rehberlerimiz olan ruh hayvanlarımızı Güneş burcumuz bizlere fısıldıyor olabilir. Burcunuza göre kişiliğinizin sembolik bir temsilcisi olan ruh hayvanınız ile tanışın.

Koç burcu

Önde olmayı seven lider ruhlu Koçların, çatışmadan korkmadıkları bir gerçek. Ne olursa olsun bildiklerinden vazgeçmeyen ve kendi yöntemlerine göre hareket eden Koçların maceraperest ve girişimci bir ruhu olduğunu da söylemek gerekiyor.

Doğuştan birer lider olan şahinler, gökyüzü tarafından Koçların ruh hayvanları olarak işaretleniyor. Tıpkı şahinler gibi Koçlar da dürtüsel ve özerk davranmayı seviyor, maceraya atılmaktan çekinmiyor.

Boğa burcu

İstikrarın birer temsilcisi olan Boğalar için doğuştan bilge demek mümkün. Sakin tavırları ve keskin zekaları ile çevrelerindekilere güven veren Boğalar, rutini sevdikleri gibi konforlarına da oldukça düşkün olurlar. Hayvanlar aleminde ise tatlı birer inatçı olan kunduzlar Boğaların konformist ruhlarını temsil ediyor.

Kunduzlar da her ne kadar küçük kaçamakları Boğalar kadar seviyor olsa da sabırla çalışmaya devam edebiliyorlar. Bu sebeple küçük görünümlerine aldanmamak gerekiyor. Onlar tıpkı Boğalar gibi önlerine çıkan engellerin üstesinden gelmeyi biliyor.

İkizler burcu

Eğlence demek İkizler demek. Konuşmayı, sosyalleşmeyi seven İkizler burçları çocuksu tavırlarının yanı sıra oldukça zeki ve analitik olmaları ile de tanınırlar. Bulundukları ortama çok çabuk uyum sağlayabilmeleri ve güçlü iletişimleri sayesinde sosyal ortamların aranan kişileri oldukları ise bir gerçektir.

Masmavi denizlerin sempatik yunusları, Zodyak tarafından İkizlerin ruh hayvanı olarak işaretleniyor. Tıpkı İkizler gibi hayatı birer oyun olarak gören yunusların eğlenmeye doyamadığını bilmeyen yoktur. Öğrenmeyi ve keşfetmeyi seven İkizler gibi yunusların harika birer dinleyici olması da onları İkizler burcunun spiritüel temsilcisi yapıyor.

Yengeç burcu

Kırılgan kabuklarının altında sarsılmaz bir güce sahip olan Yengeçlerin bir anda birden fazla ruh hali içerisinde oldukları söylenir. Ancak bu onların başkalarına yük olacaklarını düşünüp bundan da çekindikleri için dertlerini içlerinde yaşamalarından ve başkalarının üzüntüleri ile ağırlaşmalarından kaynaklanır.

Tanıdık olanın rahatlığına kapılan bu sebeple de geleneksele karşı güçlü bir eğilim içinde olan Yengeçlerin hayvanlar alemindeki ruh ikizi onlar gibi izleri takip etmeyi seven geyiklerdir. Yengeçler gibi dikkatli ve tedbirli hareket etmeyi seven geyiklerin bir an sinirli bir an mutlu halleri sebebiyle ruh hallerini kestirmek zor olsa da Yengeçler gibi çok sadık oldukları bilinir.

Aslan burcu

Cesaret ve kendine güven gibi kelimeler tanımlıyor Aslan burçlarını. Zodyak tarafından hayvanlar aleminin kralının ismi ile ödüllendirilen Aslanların, kükreyen liderin spiritüel yol göstericiliğiyle hareket ettiğini söylemek mümkün olabilir.

Dikkatleri üzerine çekmeyi seven ve tam bir lider olan Aslanların nasıl ormanda varlığını göz ardı etmek mümkün değilse sosyal bir ortamda Aslan burçları için de aynısı söylenebilir. Onlar her zaman bir Hollywood yıldızı gibi parlamaya hazır ve göz kamaştırıcıdır.

Başak burcu

Detaylara oldukça önem veren ve giriştikleri her işin pürüzsüzce devam etmesini önemseyen Başaklar, düzene oldukça önem verirler. Kendine has kuralları olan Başaklar için kendi kendine yetebilen insanlar demek doğru bir tanımlama olabilir.

Güvenilir karakteriyle çevrelerindeki insanların takdirini toplayan Başakların ruh hayvanları onlar gibi gözlemci, bağımsız ve dikkatli olan tilkilerdir. Başaklar gibi kendinden emin tavırlarıyla hayvanlar aleminde dikkat çeken tilkiler, ne istedikleri ve neye ihtiyaç duydukları konusunda kesin bir fikre sahiptir.

Terazi burcu

Bir içe dönük bir dışa dönük, kimi zaman spontane kimi zaman ise stabil. Terazileri anlamak her ne kadar oldukça zor olsa da bunun nedeni onların empatiye verdiği değer olabilir. Karşısındaki insanın aynası olabilen Terazilerin enerjiyi direkt olarak emebildikleri Zodyak tarafından onlara verilen bir armağan kimi zaman da bir imtihan olabilir.

Oldukça şefkatli ve eğlenceli olan Terazilerin kararsız tavırları ise spiritüel yol göstericileri pandalardan geliyor. Teraziler gibi keyiflerine düşkün, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven pandaların söz konusu hareket etmek veya uyumak olduğunda karar vermekte oldukça zorlandıkları söylenebilir.

Akrep burcu

Gizemli bir tavırları vardır Akreplerin. Bu onların derin katmanlı ruhlarından gelir. Ön sezileri oldukça gelişmiş olduğu için bir bakışta sizin kim olduğunuza, neyin sizi incitip mutlu edebileceğine dair MR’ınızı çekebilecek potansiyelde olan Akreplerin tam aksine de ne düşündüklerini ve neyi planladıklarını anlamak oldukça zor olabilir.

Bu sebeple Zodyak tarafından ruh hayvanları yılan olarak işaretlenen Akrepler, kuşku ile yaklaşılanlar bu hayvanlar gibi oldukça sezgisellerdir. Bilinmeyene çekilen yılanlar gibi son derece pragmatik olan Akrepler kurnaz görünümlerinin altında oldukça sadık ve sakinlerdir.

Yay burcu

Yaylara birer ampirist demek doğru olabilir. Maceraya ve yeni olana çekilen Yaylar için diğer herkes tarafından uzak durulan bir durum keşfedilmesi gereken bir deneyim olabilir. Sınırsız bir arayış içerisinde olmaları sebebiyle oldukça da meraklı bir kişiliğe sahip olan Yaylar, hedeflerine ulaşmak için her şeyi yapabilecek bir cesarete de sahiptir.

Bitmek bilmeyen bilgi arayışları ile baykuşlar ile manevi bir bağa sahip olan Yaylar, bu bilge hayvanlar gibi enerjik, tutkulu ve dürtüseldir. Özgürlük sevdalarını ise yine spiritüel rehberleri olan baykuşlardan aldıkları söylenebilir.

Oğlak burcu

Hırs, azim ve çalışkanlık; bu üç kelime Oğlakları tanımlamak için yeterli olmayacak olsa da onları kısaca betimleyebilir. Ancak onlar çevreleriyle yarış halinde değillerdir. Kendileriyle bitmek bilmeyen bir yarış içerisinde olan Oğlaklar için her adımları bir önceki adımın iki katı olmalıdır.

Sürekli artan hedeflerine güçlü bir disiplinle yaklaşan Oğlakların manevi yol göstericileri olan ruh hayvanları ise Zodyak tarafından kurt olarak işaretlenmiştir. Tıpkı bir kurt gibi çevrelerini analiz eden Oğlaklar kurtlar gibi de keskin bir zekâ ile ödüllendirilmiştir.

Kova burcu

Sıra dışı kişilikleriyle ile tanınan Kovalar için normal ilginç olandır. Popüler kültürü sıkıcı bulan ve herkesle aynı şekilde davranmaktan hoşlanmayan Kovaların kendilerine has kuralları ve hayat görüşleri vardır. Bu kimi zaman onları oldukça sabit fikirli ve inatçı yapıyor olsa da son derece sevecen ve hümanist olmaları sebebiyle de çevreleri tarafından oldukça sevilirler. Özgün fikirlerini ise merak ettirirler.

Oldukça sempatik bir görüşüne sahip olan su samurları ile manevi bir bağ ile birbirine bağlı olan Kovalar, bu hayvanlar gibi oldukça yaratıcı, zeki ve eğlencelilerdir. Başkalarının ne düşündüğünü pek de önemsememeleri su samurlarının başına uyruk tavrından geliyor olabilir.

Balık burcu

Hayalleri ile yaşayan Balıklar için romantizm düşkünü demek doğru olabilir. Gerçekleri ve rüyaları aynı düzlemde bir araya getiriyor olma çabaları, dokundukları her şeyin sevgi ile büyümesine neden olabilir. Son derece sadık ve güvenilir olan Balıklar, bulundukları her ortama da kolaylıkla adapte olabilirler.

Çevrelerindeki kişilere karşı nazik ve cömert olabilen Balıkların hayvanlar alemindeki ruh eşleri köpeklerdir. Rehberleri köpekler gibi sevgi ile gülümseyen Balık burçları, Zodyak tarafından sadakat, sevgi ve dostluk ile ödüllendirilmiştir.
gupse ve Papatya bunu beğendi.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Haziran 2023, 22:20   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Burcunuza Göre Ruh Hayvanınız Hangisi?




Baykuş sevgim buradan geliyor demek ki.
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Haziran 2023, 22:31   #3
Çevrimdışı
Miyav.
Yanıt: Burcunuza Göre Ruh Hayvanınız Hangisi?




Ben bi' kunduz muyum volaris?
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Haziran 2023, 22:32   #4
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Burcunuza Göre Ruh Hayvanınız Hangisi?




Anaa şuna bak en yakın arkadaşımın ismide Yunus
Adama hayvan diyodum hep
Ruh hayvanımda Yunus'muş
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Haziran 2023, 22:38   #5
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burcunuza Göre Ruh Hayvanınız Hangisi?




Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Baykuş sevgim buradan geliyor demek ki.

Harry Potter mıyız biz?
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunuza, göre, hangisi, hayvanınız, ruh


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burcunuza Göre Hangi Tavsiyeyi Dinlemeniz Gerekiyor? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 18 Mart 2023 14:59
Burcunuza Göre Karakteri Nasıl Birisiyle Evlenmelisiniz? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 18 Mart 2023 12:59
Burcunuza Göre Nasıl Bir Baş Belasısınız? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 18 Mart 2023 12:22
Burcunuza Göre Sizi Diğerlerinin Gözünde Çekici Kılan Özelliğiniz Ne? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 16 Mart 2023 13:13
Aylara Göre Şifalı Taşlar ve Faydaları - Sizin taşınız hangisi Beatrice Alternatif Tıp - Şifalı Bitkiler 0 15 Aralık 2022 18:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net