Forum Logo




Doğuştan savaşçı ruha sahip burçlar! Zor zamanlarında asla pes etmezler

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2023, 22:32   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Doğuştan savaşçı ruha sahip burçlar! Zor zamanlarında asla pes etmezler




Doğuştan savaşçı ruha sahip burçlar! Zor zamanlarında asla pes etmezler
Www.TrendForum.Net

KOÇ BURCU

Cesur, eylem odaklı ve güçlü bir iradeye sahipler. Bu işaret, enerjiyi, korumayı ve eylemi temsil eden Mars tarafından yönetilir. Koç, hayatta risk almaktan çekinmez. Kendi kendilerine yetki sahibidirler. Muazzam miktarda enerjileri var. Onlar için zor durumlar, çok cesurca durdukları ve durumu kazanmak için savaşmaya hazır oldukları bir savaş alanı yaratır. Savaşçı bir ruhları vardır ve cesaretleri onları korkusuz savaşçılar yapar.





ASLAN BURCU

Liderlik özelliklerine sahiptirler ve çok iyimserdirler. Aslan ruhları iyimser, hedef odaklı, harika liderler ve çok yaratıcıdır. Bu insanlar herhangi bir hedef belirledikten sonra, tüm enerjilerini, yaratıcılıklarını, kararlılıklarını ve çabalarını bu hedefe ulaşmak için harcarlar.

Durumlar kendi lehlerine olmadığında, özgüvenleri ve iradeleri ile en zor durumların üstesinden gelme yeteneğine sahiptirler. Bu işaret aynı zamanda başkalarına rehberlik etme, akıl hocalığı yapma ve sorundan çıkmalarına yardımcı olma yeteneğine de sahiptir.


AKREP BURCU

Bu burç Mars tarafından yönetilir. Mars enerjiyi, korumayı ve eylemi temsil eder. Akrep burcu sezgiyi, maneviyatı temsil eder. Akrep ruhları son derece hırslı, odaklanmış ve fevkalade tutkuludur.

Bu insanlar zor durumların üstesinden gelmek için araştırmalarını, analitik becerilerini ve sezgilerini kullanırlar. Temel nedeni ve çözümünü bulmak için sorunun derinliklerine dalmayı severler.

Korkusuzdurlar ve tüm enerjilerini karşılaştıkları zorluklara en iyi çözümü bulmak için harcamayı severler. Çoğu zaman insanlar tarafından yanlış anlaşılan ve yanlış değerlendirilen bu kişiler, olumsuzluğa odaklanmak yerine enerjilerini olumlu bir yöne yönlendirme eğilimindedirler.




OĞLAK BURCU


Bu burç Satürn gezegeni tarafından yönetilir. Satürn Karma gezegenidir. Satürn olgunluk, sıkı çalışma, öğrenci, yapı, yasa ve odaklanma getirir. Bu burç altındaki insanlar, mürit olmaya, organize olmaya, sağlam planlar yapmaya, pratik yapmaya, sıkı çalışmaya ve odaklanmaya inanırlar. Bu insanlar hatalarından ders alırlar ve hayatta asla pes etmezler. İyi yöneticiler olmaları muhtemeldir ve gerçekçi planlar yapmaya inanırlar.

Çok olgunlar ve her zorlukla birlikte büyümeniz için bir fırsat olduğunu biliyorlar. Oğlaklar, sıkı çalışmaktan asla korkmazlar ve her zaman bir meydan okuma olarak her sorunla, durumla ve zorlukla yüzleşmeye hazırdırlar ve pratik planlama ile çözmeyi ve bu durumdan çıkmak için yaşam deneyimlerinden yararlanmayı severler.

Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Kova ve Balık, durumlarına bağlı olarak özel durumlarla başa çıkmak konusunda zorlanabilir.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
Efrasiyab bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
asla, burçlar, doğuştan, etmezler, pes, ruha, sahip, savaşçı, zamanlarında, zor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kafası Doğuştan Güzel Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 18 Haziran 2023 00:33
Onların çeneleri asla durmuyor! Doğuştan en geveze 3 burç... DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 09:15
Gevezelikte dünya markası burçlar! Çeneleri doğuştan düşük DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 09:15
Doğuştan geveze 3 burç! Bu kişiler asla susmuyor.. DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 02 Mayıs 2023 09:48
Şu anda sahip olduğun tüm anılarını kaybetmeyi mi yoksa yenilerini asla elde edememeyi mi tercih edersin? Leila Trend Sorular 3 28 Aralık 2022 08:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net