Forum Logo




İdeal Eş Arayan Burçların Gerçeklerle Yüzleşme Vakti

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Temmuz 2023, 05:32   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
İdeal Eş Arayan Burçların Gerçeklerle Yüzleşme Vakti




İdeal Eş Arayan Burçların Gerçeklerle Yüzleşme Vakti
Www.TrendForum.Net



Tamam, evlenmek istiyorsunuz, mutlu bir yuva kurup çoluk çocuk sahibi olmayı düşlüyorsunuz. Fakat biraz sabır! Bir başına yaşlanmaktan korkan Teraziler gibi davranmanıza, her gördüğüne aşık olma potansiyeli olan Balıklar gibi o daldan o dala atlamanıza, işini şansa bırakmak istemeyen İkizler gibi her kapıyı çalmanıza, kafasına estiği gibi yaşayan Yaylar gibi herkese boncuk dağıtmanıza ne gerek var? Elbet karşınıza çıkacak aradığınız adam, kuracaksınız istediğiniz yuvayı geç olmadan.

Şimdi de zamanı biraz ileriye alalım, ideal eş aday adayınızı bulduğunuzu varsayalım. Gerçekten inanıyor musunuz bu işin sonunun evliliğe varacağına? Bir yastıkta beraber kocayacağınıza? Siz, aksi Koçlar gibi her tartışmada cam çerçeve indirir, kıskanç Akrepler gibi kurbağa prensinize kök söktürür, alıngan Yengeçler gibi sevdiğinizi küstürür, tembel Boğalar gibi her istediğinizin ayağınıza gelmesini beklerseniz, bırakın nikah masasını, söz yüzüğünü bile rüyanızda görürsünüz. Ya da dediğim dedik bir Kova, geleneksel yapısından ayrılamayan bir Oğlak, kılı kırk yaran bir Başak ya da egosuyla terör estiren bir Aslan da olabilirsiniz. Yalnız anlaşılmasın, dışladığımızdan değil fakat belki de törpülenmesi gereken yanlarınızı görene kadar, yalnız kalmayı denemeli, evlilik fikrinden uzaklaşmayı düşünmelisiniz!
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arayan, burçların, gerçeklerle, vakti, İdeal, yüzleşme


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Travmayı iyileştirmek: Yüzleşme, ilişki kurma ve nihayetinde iyileşme DeepSilence Kişisel Gelişim 0 07 Temmuz 2023 14:49
Herşeyin altında bir şey arayan insan Candres Trend Sözlük 4 17 Haziran 2023 23:17
Gerçeklerle Yüzleşir Misin ? Sır Trend Sorular 4 20 Mart 2023 18:42
Vakti bölüşmek.. Beatrice Resimli Sözler 1 19 Ocak 2023 17:53
İspanya'da Franco dönemiyle yüzleşme: 53 kişinin mezarı açıldı Zeytin Dünyadan Haberler 0 13 Aralık 2022 11:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net