Forum Logo




Burcuna Göre Sana En Uygun Hobi

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Temmuz 2023, 05:28   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burcuna Göre Sana En Uygun Hobi




Burcuna Göre Sana En Uygun Hobi
Www.TrendForum.Net



Koç – Serbest Paraşüt Yap

Cesur ve coşkulu kişiliğinden dolayı, pek çok kişinin özenerek baktığı oldukça hareketli bir hayat yaşıyorsun. Tabii ki seçeceğin hobi de oturarak sakin sakin yapabileceğin bir şey değil de bu duruma uygun olmalıydı. Bu yüzden serbest paraşüt tam sana göre! Maceracı ve hevesli ruhunun gökyüzünden yere doğru nasıl süzüleceğini bir düşün, kesin bağımlısı olacaksın!

Boğa – Takı Tasarımına Başla

Bir ortamda hesaplanması gereken bir şey varsa ilk başvurulacak insan hep sen oluyorsun çünkü maddiyata verdiğin önem ve maliyet bilincin birleşince resmen yürüyen bir hesap makinesine dönüşüyorsun. Sahip olduğun zevklerin rafine olduğunu da hesaba katarsak sana sanat dolu bir şeyler yakışır, hem de kendi kendine yapabileceğin! Bu yüzden takı tasarımı hem yaratıcı ruhunu besleyecek hem de o çok beğendiğin takıları çok daha ucuza mal etmene yardımcı olacak! Yaptıklarını satmaya da başlarsın belki, kim bilir?

İkizler – Dünyayı Gez

Bir gün dünyanın sana sunduğu her şeyi deneyimlemek istediğini biliyoruz. Değişime açık olman ve sürekli yeniliğin peşinde oluşun da bu isteğini oldukça kolay ulaşılabilir hale getiriyor. Bu yüzden başlaman gereken hobi herkesin imrendiği gezginlik! Dünyayı avcunun içine alabileceğin ve pek çok yeni şey öğreneceğin bu aktiviteyi sakın yabana atma.

Yengeç – Fotoğraf Çek

Duygusal olduğunu kim bilir bu zamana kadar kaç kez duydun… Bugün sana yine aynı şeyleri değil ama ne yapman gerektiğini söyleyeceğiz. İçe dönüklüğünü ve duygularını doyasıya yaşamanı sağlayacak bir hobiye başlaman seni zihinsel olarak da oldukça rahatlatacak, işte bu yüzden fotoğrafçılık gibi yaratıcı bir alan boş zamanlarını doldurabileceğin harika bir hobi olabilir. Denemeden bilemezsin!

Aslan – Dans Et

Eğlenmeyi sevdiğin kadar eğlenirken bir şeyleri ya da birilerini yönetmeyi de seviyorsun. Neden bu ikisini bir hobide birleştirmeyesin? Sana uygun bir dans ile hem etrafında bir sürü insanla beraber sosyalleşebilir ve eğlenebilirsin hem de lider ruhunu doyurabilirsin. Önemli olan zevklerine ve vücuduna en uygun dansı bulmak. Hangisini seçeceksin?

Başak – Blog Yazmaya Başla

Son zamanlarda blog yazma olayı yerini instablog yazmaya bıraksa da, dikkatli ve detaycı kişiliğinle blog yazmayı yeniden popüler hale getirebilecek sayılı insanlardan biri olabilirsin. Hangi konuyla ilgiliysen, ister resim, ister müzik, ister moda, bloğunu o konu etrafında şekillendirip ilerleyebilirsin. Yazmak resmen senin işin!

Terazi – Kitap Oku

Dengeli ve barışçıl… Arkadaşların arasında arabulucu olmak her zaman senin başına kalmıştır ama sen bundan hiçbir zaman şikayet etmedin, aksine bunu oldukça severek yaptın. Bu nedenle etrafında pek çok insan var ve sen yalnız başına kalmaktan pek hoşlanmıyorsun. Ama artık biraz daha fazla kitap okumanın zamanı geldi… Yalnız kalmayı sevmesen de bazen evde kendini tek başına otururken bulduğun anlar oldu ve olacak. Bu yüzden elinden eksik etmeyeceğin bir kitap ile kendini yalnız hissetmemiş olacaksın.

Akrep – Tiyatro Kursuna Git

Hayatın her anında tutkulusun. Ve bu yüzden de oldukça kararlı ve iradelisin, yani söz konusu hayallerin olduğunda seni durdurabilecek biri ya da bir güç yok denecek kadar az. Öz disiplininin de diğer insanlarla karşılaştırıldığında çok daha fazla olduğunu hesaba katarsak sende tam bir tiyatrocu ruhu var. Derinlerde yoğun bir şekilde hissettiğin her duyguyu sahnede tekrar tekrar yaşayabilir, başkalarına aktarabilirsin. Hemen kolları sıva!

Yay – Yeni Bir Dil Öğren

Hayatın pek çok güzelliğinden etkileniyor ve yeni yeni heveslere doğru koşmaya bayılıyor, bir de her şey hakkında her şeyi öğrenmek istiyorsun… Bu yüzden gezmeyi çok sevdiğin aşikar ve sana senin de adın gibi bildiğin bir şeyi önermeyeceğiz. Onun yerine yeni bir dil öğrenmen gerektiğini söylemeye geldik! Çünkü farklı kültürlere ait yeni şeyler öğrenmenin en etkili yollarından biri de onların dilini öğrenmekten geçer. Hem belli mi olur, belki bir gün kendini seyahatlerinde yerlilerle konuşacak kadar geliştirirsin!

Oğlak – Yemek Kursuna Katıl

Çalışkanlığın ve disiplinli oluşunla her zaman öğretmenlerin en gözde öğrencilerinden biri olmayı başardın ve bu yüzden pek çok kişi tarafından da kıskanıldın. İşte tam da bu yüzden aşçılık dersi almalısın! Başladığın her işi alnının akıyla bitirdiğin için yemek yapmayı da bir üst seviyeye çıkaracağından hiç kuşkumuz yok.

Kova – Gönüllü Ol

Açık fikirliliğin ve pamuk gibi kalbinle sen tam bir hümanistsin. Bu yüzden 2018 listende gönüllülük işleri kesinlikle olmalı! Barınaktaki hayvanlarla vakit geçirebilir ya da çocuklar için düzenlenmiş organizasyonlarda görev alabilirsin. Ne yaparsan yap, toplumsal olaylara olan duyarlılığın sayesinde dünyanın daha iyi bir yer olacağını sakın unutma.

Balık – Enstrüman Çalmaya Başla

Sanat senin alanın, özelikle de müzik! Damarlarından akan kan resmen akort sesleri eşliğinde akıyor… Müziksiz yaşamayı düşünmek bile istemiyorsun. Peki dinlediğin müziği kendin yaratmayı hiç düşündün mü? Düşünmediysen acele et, en sevdiğin müzik tarzına uygun olan enstrümanı bul ve çalışmaya başla. Çok başarılı olacaksın!
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcuna, göre, hobi, sana, uygun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Oğlak Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Oğlak 0 18 Mayıs 2023 22:22
Yay Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Yay 0 18 Mayıs 2023 22:21
Terazi Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Terazi 1 18 Mayıs 2023 22:18
Koç Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Koç 0 18 Mayıs 2023 22:07
Burcuna Göre Hangi Ünlünün Makyajı Sana Uygun? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Mart 2023 21:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net