Forum Logo




Duygusuz 5 burç

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Eylül 2022, 07:48   #1
Çevrimiçi
Duygusuz 5 burç




Duygusuz 5 burç
Www.TrendForum.Net

İKİZLER BURCU

İkizler burcu astrolojide kararsız olması ile bilinir. İkizler burcu olanlar çok çabuk fikir değiştirebilir. Her zaman hayatında yenilik arar. İkizler burcu eğer gerçekten sıkıldıysa çekilmez ve kırıcı olabilir.

Bir şeyleri kafalarında bitirdiklerinde duygularınıza saygı göstermezler ve kendi bildiklerini okurlar. Hiç ummadığınız bir anda sizi bırakabilirler. Sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar birlikte olmayı isteyebilirler. İkizler burcunun bu düşüncesiz tavrı partnerlerinizi çok üzer.

AKREP BURCU
Akrep burcu, ilişkilerinde tutkulu ve kararlı olur. Bu özelliklerinin yanında Akrep burcu ilişkilerinde her zaman dürüst davranır.

Gördüklerini ve duyduklarını hemen söyler. Karşısındaki kişiyi eleştirmekten asla çekinmez. Onların duyarsız tavırları kırılmasına sebep olabilir.

Bir Akrep güvenemediyse söylemekten çekinmez, konuştuğunda ise paramparça olabilirsiniz. Akrep burcunun net cümlelerini duymaya hazır olmayabilirsiniz. Ancak o bunu düşünmeden her şeyi bir bir söyler.

KOVA BURCU
Kova burcu olanlar ilişkiler konusunda güvensiz ve korkar davranabilir. Kova burçları özgür olmayı çok sever.

Bu sebeple ilişkilerinde birine bağlanmaktan çok korkarlar. Bir ilişkide kararlı ve dürüst olabilirler, sonra ilgisiz davranırsanız kalp kırıcı olurlar. Kova burçları ilişkilerinde tutarsız olur. Bu sebeple partnerini çok fazla incitebilir.

Kova burcu bağımsız davranışlarıyla hayatında biri yokmuş gibi davranabilir. Onlarla ilişki yürütebilmek neredeyse imkansızdır.

YAY BURCU
Yay burcu astrolojide özgürlüğüne en düşkün burçlar arasında yer alır. Yay burçları ayrıca açık sözlü olması ile bilinir. Her düşündüğünü ya da gördüğünü hemen sözler. Yay burcunun gizlisi saklısı olmaz. Gerçekleri herkesin yüzüne söylediği için
kırıcı olabilir.

Yay burçları empati kuramazlar. Kendi ihtiyaçları her zaman ilk sırada olur. Başkalarının mutluluğu ve istekleri Yay burçlarını ilgilendirmez. Aşırı bencil tavırları tahammül edilemez olabilir.

KOÇ BURCU
Koç burcu eğlenmeyi, gezmeyi, sosyalleşmeyi ve yeni şeyler denemeyi çok sever. Koç burçları sabit kalmaktan hoşlanmaz. İnsanlarında her zaman onun enerjisine uymasını ister.

Koç burcu olanların mücadeleci tavırları her zaman dikkat çeker. Ancak o bu mücadeleyi yaparken o kadar bencil davranır ki karşısındaki insanı hemen kırabilir. Birden ortadan kaybolabilir. Telefonlarınıza çıkmayabilir. Koç burcunun bu sorumsuz tavırları çileden çıkmanıza sebep olabilir.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, duygusuz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alttaki üye hangi burç? Rü_ Trend Oyunlar 180 03 Şubat 2024 17:32
İlişkilerde hayattan soğutan 4 burç! mamihlapinatapai Astroloji ve Burçlar Dünyası 9 17 Mayıs 2023 13:33
En Korkak Burç Hangisi? Rima Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 23 Nisan 2023 21:35
İşte en çok aldatan burç .. smile Astroloji ve Burçlar Dünyası 23 18 Temmuz 2022 18:55
İkizler Burç Özellikleri mamihlapinatapai İkizler 0 06 Mayıs 2022 10:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net