Forum Logo




Bir erkeği burcuna göre aşık etmenin yolları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Eylül 2022, 07:49   #1
Çevrimiçi
Bir erkeği burcuna göre aşık etmenin yolları




Bir erkeği burcuna göre aşık etmenin yolları
Www.TrendForum.Net

KOÇ BURCU ERKEĞİ
Koç burcu erkeği meydan okumayı sevdiği için kaçan kovalanır taktiği burada devreye giriyor. Koç erkeğinden hoşlandığınızı belli etmemelisiniz. Bir şey ne kadar zorsa, Koç'a o kadar çekici gelir. Zoru oynayın...

BOĞA BURCU ERKEĞİ
Boğa erkekleri, cinselliğe ve aşka son derece düşkün olsalar da ilişki yaşamaktan korkabilirler. Boğa erkeklerine yavaş adımlarla yaklaşmak gerekir. Hatta ilk hamleyi siz yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine de Boğa'nın size hemen açılmasını beklemeyin.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ
İkizler erkekleri onları eğlendiren insanlardan hoşlanırlar bu nedenle kalplerini kazanmak biraz zor olabilir. Asla drama gelemezler. Genellikle kendileri gibi birini isterler. İkizler olmak son derece zordur, sevgilisi olmak ise daha zordur bunu unutmayın. Eğer sizin eğlenceli biri olduğunuzu anlarsa, aşk kapıda demektir.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ
İçe dönük ve duygusal olan yengeç erkeklerinin hisleri son derece kuvvetlidir. Bu nedenle ona karşı dürüst olmaya özen göstermelisiniz. Güçlü, bağımsız ve çalışkan kadınlara hayrandırlar.

ASLAN BURCU ERKEĞİ
Ego sahibi olsalar da Aslan erkekleri son derece kırılgandır. Egolarını desteklemek zorunda kalabilirsiniz. Aslan erkekleri sevgi, özen ve özel ilgi bekler. Onu sevdiğinizi ve desteklediğinizi her daim hissettirmelisiniz.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ
Neyi nasıl elde edeceğini bilen kadınlar Başak erkeklerinin baş tacıdır. Zeki ve güçlü bir kadınsanız hiç şüphesiz bir Başak erkeği sizi gözüne kestirmiştir.

TERAZİ BURCU ERKEĞİ
Terazi burcu erkeği partnerinin duygularına da önem verir. Genellikle duygularını anlayan birine ihtiyaç duyar. Güvence altında olmak ister ve ilişkide pek fazla risk almaz. Terazi burcu bir erkekten hoşlanıyorsanız, duygusal anlamda güçlü olmanız ve o söylemese bile hislerini anlamanız gerekir. Kulağa biraz ütopik geldiği doğru

AKREP BURCU ERKEĞİ
İlişkide son derece tutkulu olan Akrep erkekleri, kaçma ve kovalama oyununu oynamayı çok sever. Akrep'le ilişki yaşamak sürekli oyun halinde olmak demektir. Biraz gizemli olun, duygularınızı açıkça söylemeyin ancak ipuçları bırakın.

YAY BURCU ERKEĞİ
Yay erkeklerini aptal yerine koymak, yapabileceğiniz en korkunç şey olabilir. Son derece zeki olan Yay erkekleri, sohbeti iyi olan ve bilgili insanları sever. Çalışmayı ve istediklerini elde etmeyi çok severler. Bu nedenle kendinizi hemen ona teslim etmek yerine biraz çabalamasını sağlamalısınız.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ
Oğlak burçları tam da oldukları gibi görünür. Sadakat ise son derece önemlidir. Eşlerinin her zaman onları destekleyeceğini ve herhangi bir maceraya atılmak zorunda kaldıklarında yanında olduğunuzu bilmeleri gerekir.

KOVA BURCU ERKEĞİ
Kova erkekleri eşsizdir ve onları sevmek sizin için kolay olmayacak. Statü bakımından umursamaz ve çok sıkıcı bulurlar. Bu nedenle kalabalığın içine karışmaya çalışıyorsanız sizinle ilgilenmeyecektir. Kendini göstermekten korkmayan, kendinden korkmayan insanları sever.

Kova burçları zaman zaman birbirlerinden kopmuş gibi görünebilirler, ancak merak etmeyin güven konularında eğilimlidirler. Yani temel olarak kova erkeğinin dikkatini çekmek için otantik ve güvenilir olmalısınız.

BALIK BURCU ERKEĞİ
Balık erkekleri çok duygusal, spontane yaşayan biri olabilirler. Ancak, sizi sevmesini sağladığınızda sizin lehinize çalışır.

Balık erkekleri romantik ruhudur ve büyük jestleri sever, bu yüzden romantik bir şeyler yaparak dikkatlerini çekmeyi seçerseniz onlardan takdir kazanabilirsiniz.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşık, bir, burcuna, erkeği, etmenin, göre, yolları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bir erkeği reddetmenin yolları Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 5 10 Ağustos 2023 01:09
Burcuna Göre En Seksi Özelliğin Ne? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 19 11 Haziran 2023 14:06
Erkeği Deli Etmenin 50 Yolu Beatrice Trend Erkeklerin Dünyası 8 19 Mart 2023 10:45
Ege Kökenli'den erkeği elde etmenin yolu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 26 Mayıs 2022 22:13
Başak Burcunu Elde Etmenin Yolları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net