Forum Logo




Saras Jasikevicius: “Nigel Hayes-Davis’in Durumu Net Değil, Transfer Piyasasını Takip Ediyoruz”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2024, 14:38   #1
Çevrimdışı
Saras Jasikevicius: “Nigel Hayes-Davis’in Durumu Net Değil, Transfer Piyasasını Takip Ediyoruz”




Saras Jasikevicius: “Nigel Hayes-Davis’in Durumu Net Değil, Transfer Piyasasını Takip Ediyoruz”
Www.TrendForum.Net



Fenerbahçe Beko koçu Saras Jasikevicius, Litvanya basınına konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Turkish Airlines EuroLeague’in 22. hafta müsabakasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, yarın akşam (19 Ocak Cuma) zorlu Zalgiris deplasmanında sahne alacak.

Fenerbahçe Beko koçu Saras Jasikevicius, Kaunas Havalimanı’nda Litvanyalı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Saras, Nigel Hayes-Davis’in sakatlığı ve transfer ihtimali gibi dikkat çekici konulara değindi.

Soru: Şu an dördüncü sıradasınız ama onuncu sırayla aranızda sadece iki galibiyet fark var. Durumunuz hakkında ne söylersiniz?

“Geçen sezon da durum böyleydi, öyle değil mi? Modern EuroLeague’de durum bir süredir bu şekilde. Çift maç haftasında iki maç kazanıyorsunuz ve bir anda yükselişe geçiyorsunuz, iki maç kaybederseniz de sıralamada geriliyorsunuz. Her şey çok yakın. Bu yüzden ikili averajları almanın önemi çok büyük. EuroLeague’de her hafta inanılmaz bir mücadeleye sahne oluyor, herkes herkesi yenebiliyor. Bu ligde sürpriz sonuç diye bir şey yok, gerçekten dünyanın en acımasız ve çekişmeli ligi.”

S: Nigel Hayes-Davis’in sakatlığında son durum nedir? Bir ay sahalardan uzak olacağı konuşuluyor…

“Şu an net bir şey söyleyemem çünkü sakatlığın üzerinden sadece bir hafta geçti, durumunun ne olduğuna dair konuşmak zor. Yine de bu sakatlığın işleri değiştirdiğini söyleyebilirim. Artık her oyuncuya fırsat gelecek, herkesin sorumluluk alması gerek. Nigel bizim için çok önemli bir oyuncu, takımda maç başına en çok süre alan oyuncu o. Hatta tüm EuroLeague’de en çok süre alan oyuncu olabilir.”

S: Transfer yapmayı düşünüyor musunuz?

“Transfer piyasasında olup biten her şeyi takip ediyoruz, zaten olması gereken de bu. Takip etmek, gözlemlemek ve duruma göre karar vermek.”

S: İstanbul’da daha önce otelde kaldığınızı söylemiştiniz, ev bulabildiniz mi?

“Üç gün önce eve çıkabildim ve hemen kanepeye uzandım. Evde kanepeye uzanıp Litvanya kanallarını izleyebilmek çok güzel bir duyguymuş (gülerek). Üç gündür bir mumya gibi hareketsiz şekilde kanepeye uzanıyordum.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değil, durumu, ediyoruz”, hayesdavis’in, jasikevicius, net, piyasasını, saras, takip, transfer, “nigel


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nigel Hayes-Davis: “Sadece 25 Dakika Oynadım, Bençte Oturmak İlginç Bir Duyguymuş” KoJiRo Basketbol 0 06 Ocak 2024 08:08
Galatasaray’ın transfer stratejisi ve 8+3 kuralı: Yerli oyuncuların durumu DeepSilence Galatasaray 0 20 Haziran 2023 00:02
EuroLeague’de 3-4. Hafta: Nigel Hayes-Davis, Muhteşem Olympiakos ve Problemli Virtus KoJiRo Basketbol 0 23 Ekim 2022 15:59
Saras Jasikevicius: “Real Madrid’e Karşı Enerji Bulamazsak Bu Seri Uzun Sürmez” KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 20:14
Saras Jasikevicius: “Oyuncular, Yapılması Gereken Fedakarlıkları Biliyordu” KoJiRo Basketbol 0 09 Haziran 2022 12:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net