Forum Logo




Erdem Can: “Bizim İçin Her Maç Final, Bu Mağlubiyeti Unutmamız Lazım”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Ocak 2024, 14:46   #1
Çevrimiçi
Erdem Can: “Bizim İçin Her Maç Final, Bu Mağlubiyeti Unutmamız Lazım”




Erdem Can: “Bizim İçin Her Maç Final, Bu Mağlubiyeti Unutmamız Lazım”
Www.TrendForum.Net



Anadolu Efes koçu Erdem Can, AS Monaco karşılaşmasını değerlendirdi.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Turkish Airlines EuroLeague’in 23. hafta müsabakasında temsilcimiz Anadolu Efes, sahasında ağırladığı AS Monaco’ya mağlup oldu ve ligdeki 14. yenilgisini aldı.

Temsilcimiz Efes‘te başantrenör Erdem Can, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mikrofon karşısına geçti.

Koç Erdem Can’ın basın toplantısındaki açıklamaları şu şekilde:

“Herkese iyi akşamlar. Bizim için kalp kıran bir yenilgi oldu, bundan sonra EuroLeague’de her maçın bizim için final niteliği taşıdığını söylemiştim. İkinci çeyreğin son beş dakikasında ve üçüncü çeyreğin başında yaptığımız kötü tercihler ve verdiğimiz hücum ribaundları ritmimizi bozdu. Ayrıca yaptığımız kolay top kayıpları belirleyici oldu. Son çeyrekte geri dönmek için mücadele ettik ama günün sonunda elimize gelen fırsatı geri teptik. Dediğim gibi bizim için her maç final niteliği taşıyor, bu mağlubiyeti bir an önce unutup bir sonraki maçımıza odaklanmamız gerekiyor.

Will Clyburn takımımızın önemli ve değerli parçalarından biri. Kariyeri, karakteri belli olan bir oyuncu. Kazanmak için her şeyi yapıyor, dolayısıyla oyuncumun tamamen arkasındayım ve onu destekliyorum. Maçın belli bölümlerinde hücumda kötü kararlar vermiş olabilir ama biz oyuncu oyuncu gitmiyoruz. Biz bugün özellikle kısa rotasyonundaki oyuncularımızın kötü kararlarıyla oynadık, dolayısıyla kesinlikle mağlubiyeti bir oyuncunun üzerine yıkmak doğru değil. Clyburn bizim çok önemli bir oyuncumuz, ligin en önemli oyuncularından biri. Bir hata olduysa bu hatayı takım olarak yapmışızdır, herhangi bir sıkıntı varsa bunun sorumlusu benim. Oyuncumla alakalı herhangi bir sıkıntıyı veya reaksiyonu kabul etmiyorum.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erdem, final, lazım”, maç, mağlubiyeti, unutmamız, İçin, “bizim


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Erdem Can: “Bundan Sonra Oynayacağımız Her Maç Final Niteliğinde Olacak” KoJiRo Basketbol 0 13 Ocak 2024 22:44
Hayattan Keyif Almak İçin Lazım Olan 3 Şey ? Sır Trend Sorular 3 20 Mart 2023 21:18
Kostas Sloukas: “Bizim İçin EuroBasket’teki En Önemli Konu Takımdaşlık” KoJiRo Basketbol 1 06 Ağustos 2022 11:44
Steve Kerr: “Stephen Curry Bizim İçin Bir Magic Johnson, Bir Tim Duncan” KoJiRo Basketbol 0 22 Haziran 2022 20:03
Maurizio Gherardini: “Bizim İçin Muazzam Bir Play-off’tu, Şampiyonluğu Hak Ettik” KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 05:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net