Forum Logo




Kostas Sloukas: “Bizim İçin EuroBasket’teki En Önemli Konu Takımdaşlık”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ağustos 2022, 09:42   #1
Çevrimiçi
Kostas Sloukas: “Bizim İçin EuroBasket’teki En Önemli Konu Takımdaşlık”




Kostas Sloukas: “Bizim İçin EuroBasket’teki En Önemli Konu Takımdaşlık”
Www.TrendForum.Net



Yunanistan Milli Takımı’nın yıldızı Kostas Sloukas, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Başta NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo olmak üzere kadrosunda çok sayıda değerli oyuncuyu bulunduran Yunanistan Milli Takımı, 2022 EuroBasket’in en büyük favorilerinden biri olarak gösteriliyor.

Geçtiğimiz sezon Olympiakos’u 5 yıl aradan sonra yeniden Final Four’a taşıyan deneyimli oyun kurucu Kostas Sloukas, Yunanistan’ın turnuvadaki en önemli kozlarından biri olacak.

Antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sloukas, takımdaşlığın öneminden bahsetti:

“Her yıl büyük beklentilerle turnuvalara başlıyoruz. Bizim için bu yıl EuroBasket’teki en önemli konu takımdaşlık. Takım içerisinde koçumuz Dimitris Itoudis’e olan güven çok yüksek, kendisi kariyerinde çok sayıda başarı elde etmiş bir başantrenör. Şu an önümüzde bir hazırlık süreci var ve bunu EuroBasket’te şampiyon olabilmek için en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Ben milli takım kadrosundaki en deneyimli oyunculardan biriyim. Koçumun dediklerini en iyi şekilde uygulayarak takımımın hedefe ulaşmasına yardımcı olmaya çabalıyorum. Bu yıl şartlar ve kadromuz çok iyi, bu sebeple fazlasıyla iyimserim. Milli takım her zaman Yunanistan halkının bir araya gelmesine yardımcı olmuştur. Yunanistan halkının bize en iyi şekilde destek olmasını istiyoruz. Kadromuz çok iyi ama bizi zorlu bir süreç bekliyor, umuyorum ki istediğimiz neticeyi alabiliriz.”

Geçtiğimiz sezon Olympiakos’la toplam 37 EuroLeague karşılaşmada süre bulan Kostas Sloukas, maç başına 14.0 sayı, 3.3 sayı ve 4.0 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 06 Ağustos 2022, 11:44   #2
Çevrimiçi
Platin Üye
Yanıt: Kostas Sloukas: “Bizim İçin EuroBasket’teki En Önemli Konu Takımdaşlık”




 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
eurobasket’teki, konu, kostas, sloukas, takımdaşlık”, İçin, Önemli, “bizim


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Steve Kerr: “Stephen Curry Bizim İçin Bir Magic Johnson, Bir Tim Duncan” KoJiRo Basketbol 0 22 Haziran 2022 20:03
Maurizio Gherardini: “Bizim İçin Muazzam Bir Play-off’tu, Şampiyonluğu Hak Ettik” KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 05:14
Kostas Sloukas Yıldızlaştı; Olympiakos, Panathinaikos Karşısında İlk Maçı Kazandı KoJiRo Basketbol 0 12 Haziran 2022 08:49
Kızılyıldız: “Spordan Önemli Çok Şey Vardır Ancak Belli ki Partizan İçin Böyle Değil” KoJiRo Basketbol 0 02 Haziran 2022 21:29
Berna Laçin, Bebek'teki fiyatlara isyan etti KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 02 Haziran 2022 20:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net