Forum Logo




Kyle Kuzma: “Showtime Lakers, NBA’de Bu Döneme Hükmederdi”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ağustos 2022, 17:44   #1
Çevrimdışı
Kyle Kuzma: “Showtime Lakers, NBA’de Bu Döneme Hükmederdi”




Kyle Kuzma: “Showtime Lakers, NBA’de Bu Döneme Hükmederdi”
Www.TrendForum.Net



Kyle Kuzma, Draymond Green’in konuğu oldu ve Magic Johnson’a övgüler yağdırdı.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

NBA’de Washington Wizards‘ın tecrübeli ismi Kyle Kuzma, Golden State Warrios’ın yıldızı Draymond Green’in podcastine konuk oldu. Kuzma bu podcastte de dikkat çeken bir ifade kullandı.

Draymond Green daha önce basketbolda farklı dönemlerin karşılaştırılmasının saçmalık olduğunu belirtmişti. Kyle Kuzma da bu görüşe katılıyor ve tecrübeli oyuncu farklı dönemlerin karşılaştırılmasının mantıklı olmadığını düşünüyor. Ancak bununla birlikte tecrübeli oyuncu, Draymond Green’in “2017 Warriors’ın 1998 Bulls‘u yeneceğini, Utah Jazz‘i ise 40 sayı farka boğacağını fark ettim” yorumuna atıfta bulunurken Magic Johnsonlı Los Angeles Lakers‘ı öne çıkardı.

Kyle Kuzma yaptığı açıklamada, “Showtime Lakers‘ın bu çağa hükmedeceğini düşünüyorum. 80’lerdeki Magic Johnson’ı izliyorum ve insanlar onun ne kadar hızlı olduğunu farkında değil. Çok hızlıydı, ribaund alıyordu, sahayı driplingle geçiyordu” diyerek övgüler yağdırdı.

Magic Johnson, Los Angeles Lakers ile 5 kez NBA şampiyonluğu kazanırken 3 kez de NBA Finallerininde MVP ödülünü kazanmıştı. Los Angeles Lakers, Magic Johnson önderliğinde NBA’de o dönemde 9 kez finale yükselmişti. 5 kez mutlu sona ulaşan Los Angeles ekibi, bu süreçte 4 kez ise NBA finalinde kaybetmişti.

NBA’de Kyle Kuzma, 2017 Draftı’nda 1. turda 27. sıradan Lakers tarafından seçilmiş ve Los Angeles ekibinde 4 sezon forma giyerken 2020’de ise şampiyonluk yaşamıştı. Kyle Kuzma geçtiğimiz sezon Wizards‘a takaslanmıştı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
döneme, hükmederdi”, kuzma, kyle, lakers, nba’de, “showtime


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Los Angeles Lakers, İki Efsanenin İki Oğluyla Anlaştı KoJiRo Basketbol 0 24 Haziran 2022 20:29
Kyle Hines: “Kazanmaya Devam Etmek İçin Olimpia Milano’da Kalmayı Tercih Ettim” KoJiRo Basketbol 0 20 Haziran 2022 21:22
Lakers 2. Tur Draft Hakkı Arıyor: Öne Çıkan İki Aday! KoJiRo Basketbol 0 15 Haziran 2022 20:31
ASVEL, Elie Okobo’nun Boşluğunu Kyle Allman Jr. İle Doldurmayı Hedefliyor KoJiRo Basketbol 0 13 Haziran 2022 20:25
Los Angeles Lakers, İlk Koç Tercihini İkna Edememiş KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 17:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net