Forum Logo




Lorenzo Brown: “İspanya Ailesinin Parçası Olmak Harika, Herkes Çok Samimi”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Ağustos 2022, 14:19   #1
Çevrimdışı
Lorenzo Brown: “İspanya Ailesinin Parçası Olmak Harika, Herkes Çok Samimi”




Lorenzo Brown: “İspanya Ailesinin Parçası Olmak Harika, Herkes Çok Samimi”
Www.TrendForum.Net



İspanya Milli Takımı mensubu Lorenzo Brown, açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

EuroBasket 2022 öncesinde İspanya Milli Takımı guard pozisyonu için Lorenzo Brown’ı devşirmişti. ABD vatandaşlığından vazgeçerek İspanya pasaportu alan başarılı oyun kurucu, İspanya Milli Takımı’nın kısa rotasyonunda yer alacak.

Lorenzo Brown’un daha önce İspanya Ligi’nde dahi forma giymemiş bir oyuncu olarak İspanyol vatandaşlığına geçmesi, başta kaptan Rudy Fernandez olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekmişti. Bu kararla ilgili İspanya Basketbol Federasyonu Başkanı Jorge Garbajosa açıklamalarda bulunmuş ve Lorenzo Brown’un büyük bir fedakarlık yaptığını belirtmişti.

Lorenzo Brown da daha sonrasında sessizliğini bozarak İspanyol basını AS’a açıklamalarda bulunmuştu. Tecrübeli oyuncu, İspanya Milli Takımı forması giyecek olman bir onur olduğunu söylemiş ve, “Bu formayı giymek ve İspanyol takımını başarıya götürecek takımın bir parçası olmak bir onur” demişti.

İspanya Milli Takımı ile EuroBasket 2022 hazırlıklarını sürdüren Brown, İspanya Basketbol Federasyonu medyasıyla yapılan röportajda şu ana kadar geçen süreci değerlendirdi:

“Bu ailenin bir parçası olmak harika bir duygu. Herkes bana çok iyi davranıyor, herkes çok samimi ve eğlenceli. Buraya gelirken ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum bu yüzden her şey iyi gittiği için çok mutluyum.”

Brown için şu ana kadar milli takımdaki vakti muhteşem geçiyor, öğrenecek çok fazla şeyi olduğunu söylüyor. “Gelecekte olacak her şeye hazırlıklıyım.” diyor ayrıca Brown.

Brown, İspanyol taraftarlara da “Size mücadele edeceğime dair söz veriyorum, sadece bekleyin. Takım arkadaşlarım milli takımı çok önemsiyor, ben de öyleyim. Maçlar başladığında hazır olacağım.” mesajını verdi.

Brown için İspanya Milli Takımı’nda olmak harika bir duygu. “Burada olmak onur verici. Bu fırsat önüme çıktığında hayır diyemezdim, burada olmak ve burada çalışmak istedim.”

Başarılı oyun kurucu takımın kaptanı Rudy Fernandez hakkında da “Portland’da LaMarcus Aldridge ile beraber oynadığı günleri hatırlıyorum. Çok iyi bir şutördü. Şu an onun için söyleyebileceğim şey ise harika bir takım arkadaşı ve lider olduğu.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ailesinin, brown, çok, harika, herkes, lorenzo, olmak, parçası, samimi”, “İspanya


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Lorenzo Brown: “İspanya Milli Takımı’nda Oynayacak Olmak Hayatımın Fırsatı” KoJiRo Basketbol 0 02 Ağustos 2022 21:26
Maccabi Tel Aviv, Lorenzo Brown’ı Transfer Etti KoJiRo Basketbol 0 29 Haziran 2022 17:31
Brown: "Ricciardo ile harika bir ilişkimiz var" KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 19:47
İDDİA: Maccabi Tel Aviv’in Yeni Hedefi Lorenzo Brown KoJiRo Basketbol 0 24 Haziran 2022 20:32
Ioannis Papapetrou: “Bunun Bir Parçası Olduğum İçin Utanıyorum!” KoJiRo Basketbol 0 06 Haziran 2022 09:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net