Forum Logo




Goran Dragic: “Gelmiş Geçmiş En Çetin EuroBasket’lerden Biri Olacak”


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By KoJiRo

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Ağustos 2022, 14:27   #1
Çevrimdışı
Goran Dragic: “Gelmiş Geçmiş En Çetin EuroBasket’lerden Biri Olacak”




Goran Dragic: “Gelmiş Geçmiş En Çetin EuroBasket’lerden Biri Olacak”
Www.TrendForum.Net



Slovenya’nın yıldızı Goran Dragic, Türkiye maçının ardından konuştu.

by Semih Tuna / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

FIBA EuroBasket ve Dünya Kupası Elemeleri öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda Slovenya’yı konuk eden Türkiye, uzatmaya giden karşılaşmada sahadan 104-103 mağlup ayrıldı.

Birçok NBA oyuncusunun parkeye adım attığı karşılaşma, adeta bir basketbol şöleniydi. Furkan Korkmaz’ın basketiyle uzatmalara giden maç, Goran Dragic’in olaya el atmasıyla son buldu. Luka Doncic’in son çeyrekten itibaren forma giymediği karşılaşmada Dragic, 28 sayıyla EuroBasket 2017’den esintiler sundu.

Maçın ardından Eurohoops’un sorularını yanıtlayan deneyimli oyun kurucu, 5 yıl aradan sonra milli takıma döndüğü için çok mutlu olduğunu belirtti.:

“Harika hissediyorum. 5 yıl sonra milli takıma dönmek inanılmaz bir duygu. Tabi ki şu anda daha yaşlıyım, 36 yaşıma geldim. O zamanlar daha diriydim ama hala basketbol oynamaktan zevk alıyorum. Bu yüzden milli takıma döndüğüm için mutluyum.”

Goran Dragic’in dönüş kararı basketbol camiasında şaşkınlık da yarattı elbet. EuroBasket’te parkeye çıkacak olan Dragic, kararının arkasındaki sebepleri şöyle açıkladı:

“Milli takıma dönmemin birçok sebebi var. İlk olarak Rasho Nesterovic. O benim ailemden biri gibi. Rasho, kızımın vaftiz babası. Tabi ki kardeşim Luka (Doncic) de kararımda etkili oldu. Bana ihtiyaç duyduğunu ve bunun gibi şeyler söyledi.”

Maç hakkındaki görüşlerini dile getiren Dragic, Türkiye’nin harika bir takım olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda EuroBasket 2022’den beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti:

“Maç harikaydı. İnişler ve çıkışlar vardı, iki takım da sert oynadı. Türkiye’yi de tebrik etmek istiyorum, bence harika bir takımlar. EuroBasket’te çok iyi olacaklar. Muhtemelen gelmiş geçmiş en çetin Eurobasket’lerden birisi olacak. Turnuvaya gelen birçok oyuncu var, birçok iyi takım var. Bildiğiniz gibi biz rekabeti seviyoruz. O yüzden bu güzel bir şey.”

Sinan Erdem’de oynanan karşılaşmada tribünler adeta tıklım tıklımdı. Taraftarlar, maçın başından sonuna kadar baskıyı hissettirmiş olacak ki, bu durum Dragic’in de ilgisini çekti:

“Türkiye’nin bu konudaki şöhretini her zaman duymuştum. Kulüp düzeyinde de milli takım düzeyinde de harika taraftarlarınız var. Dünyadaki en iyilerden biri. Bu yüzden burada oynamak her zaman zevk veriyor. Tabi ki zor yönleri de var çünkü sonuçta rakip tarafta yer alıyorsunuz.”

Dragic’e son olarak Luka Doncic’in neden maçın son bölümünde forma giymediğini sorduk. Deneyimli oyuncu, şu şekilde yanıt verdi:

“Bunu bilmiyorum. Bunu koça sormanız gerek ama Doncic’in bir sorunu yok. Bu onun ilk maçıydı. Beş günlük bir antrenman sürecinden geliyoruz. Luka ilk yarının tümünde oynadı ve muhtemelen sonradan dinlendirilmek istendi.”
Beatrice bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
biri, Çetin, dragic, eurobasket’lerden, geçmiş, goran, olacak”, “gelmiş


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sizce gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizi hangisi? Beatrice Yabancı Diziler 6 02 Haziran 2023 19:39
Sizce gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizi hangisi? Beatrice Trend Sorular 22 31 Mayıs 2023 20:34
Sizce Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En İyi Dizisi Hangisidir? Beatrice Trend Sorular 17 12 Ocak 2023 15:26
Goran Dragic’in EuroBasket’te Oynayacağı Kesinleşti KoJiRo Basketbol 1 06 Ağustos 2022 11:24
Melih Mahmutoğlu:“Jan Vesely,Fenerbahçe Her Zaman En Değerli İsimlerden Biri Olacak KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 20:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net