Forum Logo




Aleksander Sekulic:Böylesine Bir Rakibe Karşı Göstermemiz Gereken Karakteri Yansıttık


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Ağustos 2022, 14:26   #1
Çevrimdışı
Aleksander Sekulic:Böylesine Bir Rakibe Karşı Göstermemiz Gereken Karakteri Yansıttık




Aleksander Sekulic:Böylesine Bir Rakibe Karşı Göstermemiz Gereken Karakteri Yansıttık
Www.TrendForum.Net



Slovenya’nın başantrenörü Aleksander Sekulic, Türkiye maçının ardından demeçler verdi.

by Semih Tuna / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

FIBA EuroBasket ve Dünya Kupası Elemeleri öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda Slovenya’yı konuk eden Türkiye, uzatmaya giden karşılaşmada sahadan 104-103 mağlup ayrıldı.

Birçok NBA oyuncusunun parkeye adım attığı karşılaşma, adeta bir basketbol şöleniydi. Furkan Korkmaz’ın basketiyle uzatmalara giden maç, Goran Dragic’in üçlüğüyle son buldu.

Slovenya’da Goran Dragic 28 sayı – 3 asist ile sorumluluk aldı. Karşılaşmanın son çeyreğinden itibaren forma giymeyen Luka Doncic ise 27 dakikada 23 sayı – 10 ribaunt – 5 asist ile öne çıktı. Klemen Prepelic 14 sayı, Vlatko Cancar 12 sayı, Edo Muric ise 10 sayı – 11 ribaunt ile maçı noktaladı.

Maçın ardından Eurohoops’a konuşan Slovenya koçu Aleksander Sekulic, böylesine çekişmeli bir maç beklemediğini belirtti:

“Dürüst olmak gerekirse böylesine zorlu ve yoğun bir maç olmasını beklemiyordum, prestijle de alakalıydı. Türkiye’nin ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyoruz. Harika bir koçları ve muhteşem oyuncuları var. Dolu tribünlerin önünde galibiyeti almak istediler. Biz de böylesine bir rakiple oynarken göstermemiz gereken karakteri gösterdik, en yüksek seviyede oynayabileceğimizi kanıtladık.”

Başarılı koç salondaki atmosfer hakkındaki düşüncelerini şöyle cümlelere döktü:

“Atmosfer inanılmazdı. Her koç, her oyuncu bu atmosferin bir parçası olmayı ister. Spor böyle bir şey. Bizler taraftarlar için mücadele ediyoruz ve bundan eğleniyoruz, taraftarlar da bizi izlemekten keyif alıyor. Boş tribünler önünde herhangi bir duygu yoğunluğu olmadan oynamamızdansa böylesi daha iyi. Böyle maçlar oynamamız lazım, Türkiye’nin de böyle maçlar oynaması lazım.”

Luka Doncic, karşılaşmanın önemli anlarını Sekulic’in kararıyla kenardan takip etmişti. Başantrenör Sekulic, bunun sebebini açıkladı:

“Dakikaları planladık çünkü bazı oyunculara çok yük binsin istemiyoruz. Henüz işin başındayız ve Luka da takıma yeni katıldı. Şu anda en önemli şey oyuncuların sağlıklı kalmasını sağlayabilmek. Aynı zamanda hazırlıklara yeni başladığımız için en yüksek seviyesinde olmayan kondisyon seviyesini de arttırmamız gerekiyor.”

Slovenya maçın son bölümünde Türkiye’nin geri dönüşüne engel olamamış, önde götürdüğü maçta farkı koruyamamıştı. Koç Sekulic her şeye rağmen maçı kazanmayı başaran oyuncularına krediyi verdi:

“Kötü sekanslar yaşasak da, baskıda topu kaybetsek de, boş şutlarımızı kaçırsak da en önemli şey panik yapmamamız oldu. Potanın dibinden bir şut kaçırdık, blok muydu değil miydi bilmiyorum. Kritik nokta sakin kalabilmek oldu. Günün sonunda oyuncularımız sorumluluk aldı ve bizi ileriye götüren bir maç oldu.”

Vlatko Cancar ve Edo Muric’i zaman zaman pivot pozisyonunda kullanan Sekulic, bunun ileride sıkça kullanılan bir strateji olup olmayacağına dair sorulan soruya güldüren bir yanıt verdi:

“Her şeyi anlatamam… Fakat bugün için buna zorunda kaldık. Yine de gelecek maçlar için belli bir rehber oluyordur.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aleksander, bir, gereken, göstermemiz, karakteri, karşı, rakibe, sekulicböylesine, yansıttık


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
En sevmediğin dizi karakteri ? Beatrice Trend Sorular 11 18 Mart 2023 19:44
Ender Çelebi /Yasak Elma Karakteri mamihlapinatapai Trend Sözlük 2 26 Ekim 2022 11:02
Sasha Djordjevic: “Anadolu Efes Gibi Bir Rakibe Karşı Cesaret Olmadan Kazanamazsınız” KoJiRo Basketbol 0 17 Haziran 2022 21:23
Yıldız Yılmaz (Argun Kuyucu Yıldırım )/Yasak Elma Karakteri mamihlapinatapai Trend Sözlük 0 30 Mayıs 2022 23:39
İnternet Dolandırıcılığına Karşı Dikkat Edilmesi Gereken 10 Şey coolbites Teknoloji Trend Haberleri 3 21 Mayıs 2022 22:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net