Forum Logo




Yarmolenko'da flaş gelişme!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mayıs 2022, 22:37   #1
Çevrimiçi
Yarmolenko'da flaş gelişme!




Yarmolenko'da flaş gelişme!
Www.TrendForum.Net

Ukraynalı yıldız Andriy Yarmolenko; West Ham United ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından menajeri Vadym Shablii aracılığıyla kendisine takım aramaya başlarken, çok flaş bir iddia gündemi sarstı. İddialara göre Yarmolenko kariyerine Türkiye’de devam etmek istiyor. Bu sezon Premier Lig’de 19 maçta 1 kez rakip ağları havalandıran Ukraynalı yıldızın ismi bazı Bundesliga ve Serie A kulüpleri ile de anılıyor. Yarmolenko’nun şu anki piyasa değeri 3.5 milyon Euro.




2018 yılından bu yana West Ham United formasını giyen Andriy Yarmolenko, İngiliz ekibiyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından resmen takımdan ayrıldı.

Ukraynalı yıldız menajeri Vadym Shablii aracılığıyla kendisine takım aramaya başlarken, çok flaş bir iddia gündemi sarstı. İddialara göre Yarmolenko kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor.

32 yaşındaki futbolcunun, Türkiye'nin Rusya-Ukrayna savaşı sırasında gösterdiği tutum ve Ukrayna'ya yardımlarından dolayı böyle bir karar aldığı belirtiliyor.

Yarmolenko'nun ismi geçtiğimiz transfer dönemlerinde sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray ila anılmıştı. Şu ana kadar Türkiye'den Ukraynalı futbolcuyla ilgili resmi bir transfer girişimi olmadığı ancak önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.

Hücumun sağ kanadında görev yapan Andriy Yarmolenko müthiş sol ayağıyla tanınan bir isim. Dinamo Kiev forması altında gösterdiği müthiş performansın ardından 2017 yılında 25 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olan yıldız futbolcu 1 yıl sonra ise 20 milyon Euro'ya West Ham'ın yolunu tuttu.

İngiliz kulübünde 86 maçta forma giyen Yarmolenko 13 gol atarken 6 da asist yaptı. Bu sezon Premier Lig'de 19 maçta 1 kez rakip ağları havalandıran Ukraynalı yıldızın ismi bazı Bundesliga ve Serie A kulüpleri ile de anılıyor.

Yarmolenko'nun şu anki piyasa değeri 3.5 milyon Euro.

Kaynak : Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
flaş, gelişme, yarmolenkoda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Flaş gelişme! Burak Yılmaz'ın yeni adresi... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:37
Flaş! Serdat Saatçı için tik tak... KoJiRo Beşiktaş 0 23 Mayıs 2022 20:45
İşitme Kaybını Tedavi Yolunda Önemli Gelişme DeepSilence Sağlık Haberleri 0 20 Mayıs 2022 15:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net