Forum Logo




Beşiktaş'a 21 milyon euroluk müjde!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mayıs 2022, 22:41   #1
Çevrimdışı
Beşiktaş'a 21 milyon euroluk müjde!




Beşiktaş'a 21 milyon euroluk müjde!
Www.TrendForum.Net

Dokuzu yabancı 14 oyuncusunun sözleşmesi biten Beşiktaş’a, hem maddi hem de yabancı sayısında rahatlama geldi. En büyük mutluluk ise Ljajic, Douglas ve Lens gibi sorunlu isimlerin takımdan ayrılması oldu.





Beşiktaş 'ın uzun süredir sırtında kambur olan ağır sözleşmeler ve yabancı oyuncu sayısı sıkıntısı sezonun sona ermesiyle birlikte ortadan kalktı. Siyah-beyazlılarda 14 futbolcunun sözleşmesi sona ererken maaş yükü de an itibariyle 21 milyon 600 bin Euro aşağı indi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Özellikle kadro dışı oldukları için bu sezon hiç maça çıkmayan Ljajic, Lens ve Douglas'ın maaş maliyetleri toplam 5 milyon 850 bin Euro olurken bu üç oyuncu bir dakika dahi süre almadan 100 milyon TL'lik yük oluşturdu. Ljajic bu oyuncular arasında en çok külfet veren isim oldu. Tecrübeli orta saha, hem kendisine ödenen 7 milyon 750 bin Euro kiralama ve bonservis ücreti hem de sezonluk 3.2 milyon Euro yıllık ücretle başı çekti.

GEDSON FERNANDES TAKIMA KATILACAK

Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren oyuncuların 9'u yabancı. Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi kontenjan sıkıntısı da bulunmuyor. Mevcut kadroda yer alan 7 yabancı futbolcuya ek olarak, Ajdin Hasic kiralıktan dönecek ve Gedson Fernandes de 1 Temmuz'dan itibaren sözleşmeli oyuncu olarak kadroya katılacak. Böylelikle yabancı sayısı 9 olacak siyah-beyazlılar istediği transfer harekâtını yapabilecek. Sözleşmesi devam eden yabancılar şunlar: Montero, Welinton, Rosier, Josef, Alex, N'Koudou, Ghezzal, Hasic (Ümraniyespor'da kiralıktı), Gedson (1 Temmuz'da resmen Beşiktaş'ın oyuncusu.)

Kaynak : Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaşa, euroluk, milyon, müjde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz Şampiyonlar Ligi’ne! 10 milyon Euro... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:34
Mesut Özil'den Endonezya'da büyük anlaşma! 100 milyon Dolar... KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Mayıs 2022 22:25
Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike! Transfer yasağı gelebilir... 66 milyon TL... KoJiRo Galatasaray 0 25 Mayıs 2022 22:20
GTA serisi, şimdiye kadar 375 milyon adet sattı KoJiRo Oyun Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:43
Google'ın milyon dolarlık kampüsü hizmete açıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net