Forum Logo




Arda Güler'e tepki gösterdi! Soyunma odasında ortalık karıştı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Nisan 2023, 11:17   #1
Çevrimdışı
Arda Güler'e tepki gösterdi! Soyunma odasında ortalık karıştı




Arda Güler'e tepki gösterdi! Soyunma odasında ortalık karıştı
Www.TrendForum.Net



Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran pozisyonlarda biri de Sarı Lacivertliler'in genç yıldızı Arda Güler'in ilk kazandırdığı penaltı pozisyonu oldu. Büyük tartışma yaratan penaltı kararı sonrası Beşiktaşlı yıldız oyuncu, Arda Güler'e olay bir tepki gösterdi. Soyunma odasında ortalık bir anda karıştı. İşte ayrıntılar...


Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti. Karşılaşmaya ise Arda Güler'in penaltı kazandığı pozisyon damga vurdu.

Maçın 38. dakikasında Arda Güler rakibinden harika sıyrılan Arda ceza alanına girdi, üç rakibini karşısına alan 18 yaşındaki yıldız soluna çeke çeke gitti, Onur'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Valencia penaltıda hata yapmadı. Mert köşeyi tahmin etse de gole engel olamadı. Bu pozisyon tartışma gündemi yarattı.


BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ


Fenerbahçe maçının ilk yarısında verilen penaltı kararına Beşiktaş cephesinden tepki gecikmedi. İlk yarının sonundaki pozisyona sahada Beşiktaşlı oyuncular, büyük tepki gösterirlerken devre arasında da kulüpten bir paylaşım geldi. Siyah-Beyazlılar, hakem atama sistemine bir gönderme ile 'Manuel zekanın ürünü Halil Umut Meler!' ifadesini kullandığı paylaşımda penaltı pozisyonunun görüntüsüne yer verdi.



DENİZ ÇOBAN'DAN PENALTI YORUMU

Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio ekibi, Halil Umut Meler ve ekibinin yönettiği Fenerbahçe - Beşiktaş maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle Halil Umut Meler'in ilk yarıda Fenerbahçe lehine verdiği penaltı kararına ilişkin yorumlar dikkat çekti.


Yayınlanan programda Çoban penaltı pzoisyonuyla ilgili olarak, "Hocam, bunun neresinden bakarsanız bakın hangi açıdan bakarsanız bakın bu, bir aldatmadır. Arda'nın sarı kart görmesi gerekir. Böyle bir penaltı verilmemesi gerekir. Bu, hakem adına belki bir yere kadar kabul edilebilir. Video Hakem açısından kabul edilemez bir hatadır." ifadelerini kullandı.



ARDA GÜLER'E TEPKİ GÖSTERDİ


Sabah'ın haberine göre; büyük tartışma yaratan penaltı kararı sonrası Beşiktaşlı yıldız oyuncu, Arda Güler'e olay bir tepki gösterdi. Soyunma odasında ortalık bir anda karıştı. 38. dakikadaki pozisyonda bir temasının olmadığını savunan Beşiktaş'ın sağ beki Onur Bulut, 18 yaşındaki oyuncuyla uzun süre tartıştı.






OLAY SOYUNMA ODASINA TAŞINDI


Olay soyunma odasına taşınınca yıldız isimlerle Arda Güler arasında yaşananlar gündeme oturdu. Bu sırada Cenk Tosun araya girerek "Müdahale olduğuna yemin et Arda" dedi. 18 yaşındaki yıldız ise "Hakem verdi abi, bana değil ona itiraz et" karşılığını verdi. İlk yarı sonunda soyunma odasına da giderken Onur'un pozisyonu konuşmaya devam ettiği ve Arda'ya, "Ben sana dokunmadan düşüyorsun" dediği kameralara yansıdı.


Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arda, gülere, gösterdi, karıştı, odasında, ortalık, soyunma, tepki


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Donovan Mitchell’dan İtiraf: “COVID-19’un Patladığı Gün Soyunma Odasında Sarhoş Olduk KoJiRo Basketbol 0 23 Ekim 2022 15:45
Esra Erol'da ortalık karıştı! KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 23 Ekim 2022 07:48
Arda Güler'e sürpriz talip KoJiRo Fenerbahçe 0 20 Haziran 2022 21:16
Jorge Jesus'un Arda Güler planı ortaya çıktı KoJiRo Fenerbahçe 0 13 Haziran 2022 21:35
Arda Güler'e durmak yok! KoJiRo Fenerbahçe 0 26 Mayıs 2022 20:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net