Forum Logo




'Beşiktaş'ta kriz çok derin...'


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 19:05   #1
Çevrimdışı
'Beşiktaş'ta kriz çok derin...'




'Beşiktaş'ta kriz çok derin...'
Www.TrendForum.Net

'Santos takıma bir türlü adapte olamıyor. İlk geldiği haftalar aldığı galibiyetlerle olumlu sinyaller vermişti ancak kontrolü kaybetmiş gibi görünüyor.'



Beşiktaş'ta bu sezon işler hiç iyi gitmiyor. Siyah-Beyazlılar sezon başından bu yana ne yapsa krizi çözemedi. Teknik direktörler değişti, yönetim değişti ama takım bir türlü düzelemedi.

Siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörü Santos takıma bir türlü adapte olamıyor. İlk geldiği haftalar aldığı galibiyetlerle olumlu sinyaller vermişti ancak kontrolü kaybetmiş gibi görünüyor. Galatasaray derbisinde kaybedilen 3 puanın ardından Gaziantep deplasmanında sahadan silik bir Beşiktaş izledik. Ligin düşme hattına demir atan Gaziantep'e Beşiktaş ilaç oldu. Anadolu ekibi son derece hak ettiği oyunla 3 puanı aldı.

TRANSFERLER DE ÇÖZÜM OLMADI

Beşiktaş, devre arasında dört transfer yaptı ancak beklentileri karşılamadı. Bu isimlerin tamamı tartışmaya açıktı. Adana Demirspor'un vasat sağ beki Jonas Svensson Beşiktaş'a transfer edildi ama yeterliliği soru aşiretiydi. Savunmaya önemli bir takviye şarttı. Beşiktaş yönetimi defansa Joe Worrall'ı transfer etti. Ancak oyuncu takımında forma şansı bulamıyordu. Ki İngiliz stoper Beşiktaş'ta da ilk 11'e giremiyor. Hal böyle olunca da takımın savunma krizi çözülememiş oluyor. Rekor transferler Al-Musrati ve Muci'ye gelince... Yönetim bu isimlere oldukça yüksek bonservisler ödedi. Musrati, maliyetiyle Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi olarak adını tarihe yazdırdı. Şimdi soruyorum bu isimler yıldız isimler mi ki adları tarihe geçti!

KRİZDEN ÇIKILAMIYOR

Beşiktaş'ta bu krizin çözülememesinin en başlı sorumlusu önceki yönetimin başkanı sayın Ahmet Nur Çebi'dir. Sayın başkan Beşiktaş'ta ilk geldiği dönem başarılı işlere imza atmıştır ancak kulüpten ayrıldığı son senesinde toparlanamayacak kadar sorunlu bir takım bırakmıştır. Haftalar ilerledikçe de bu kriz daha da derinleşiyor. Bu sezon siyah beyazlılar için bitti ve biteli de epey oluyor. Gelecek sezon inşallah doğru işlere imza atılır ve bu sezonu siyah beyazlılar bir daha yaşamaz.

Burak Çolo | Akşam
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaşta, çok, derin, kriz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Siyaset kriz ve ilişkiniz Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 0 31 Ekim 2023 15:57
Ekonomik kriz ne zaman bitecek? xena Ekonomi Dünyası 0 21 Temmuz 2023 22:35
0 araç bulunamayan kriz ülkesi DeepSilence Trend Sözlük 4 13 Temmuz 2023 16:46
İnsanı Derin Derin Düşünmeye Sevk Eden Sosyal Medya Kullanıcıları Astrea Komedi ve Mizah 7 15 Nisan 2023 05:40
Okurken Derin Derin Hayallere Dalıp Bambaşka Dünyaları Ziyaret Edeceğiniz 8 Ütopya Kitabı Zeytin Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 24 Mart 2023 16:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net