Forum Logo




Siyah beyazlılarda 3 milyon euroluk kriz! Sözleşme feshi gündemde


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2022, 19:01   #1
Çevrimiçi
Siyah beyazlılarda 3 milyon euroluk kriz! Sözleşme feshi gündemde




Siyah beyazlılarda 3 milyon euroluk kriz! Sözleşme feshi gündemde
Www.TrendForum.Net

Valerien Ismael yönetiminde gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Romain Saiss kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlılarda mevcut kadroda yer alan ancak takımda düşünülmeyen tecrübeli oyuncuyla sözleşme feshinin gündeme geldiği öğrenildi.




Beşiktaş 'ta gelecek sezon hamleleri üst üste geldi. Siyah-beyazlılar, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Romain Saiss'le anlaştı. Gedson Fernandes takıma dahil edildi. Siyah-beyazlılarda bütçe yaratmak için takımdan ayrılması beklenen tecrübeli oyuncuyla sözleşme feshinin gündeme geldiği kaydedildi.

3 MİLYON EUROLUK CAN SIKINTISI

Şampiyonlar Ligi nedeniyle geçen sezon kadroya önemli yatırımlar yapan fakat bunun karşılığını sahada alamayan Beşiktaş, bu sezon bunun sıkıntısını önemli oranda yaşayacağa benziyor. Özellikle Alex Teixeira’nın parası önemli oranda can sıkacak.

Kiralık bulunan Pjanic ve Batshuayi ile yollarını ayırmasına rağmen, bir yıl daha sözleşmesi bulunan Alex Teixeira ile yola zorunlu olarak devam eden siyah - beyazlı yönetim, yüksek maaşı nedeniyle Alex ile de yolları ayırmanın planlarını yapmaya başladı. Kimseyi zorla göndermek istemeyen Beşiktaş Yönetimi, yıllık 2 milyon 750 bin euro garanti ücret alan, bonuslarla 3 milyon euroya yaklaşan Brezilyalı futbolcuya teklif gelmezse, karşılıklı anlaşarak ayrılmaya sıcak bakıyor.

Beşiktaş’a geldiği günden beri bu futbolcuyla ilgili olarak pek olumsuz bir düşüncesi olmayan Valerien Ismael ise, maddi sıkıntılar nedeniyle yönetimin Alex ile ayrılma planına kırmızı ışık yakmıyor.

PERFORMANS ÖNEMLİ

Şu ana kadar henüz net bir teklif almayan Beşiktaş Yönetimi, bu konuda acele etmeyecek. Teixeira’nın kamp ve İspanya’daki hazırlık maçları performansını da beklemeyi planlayan yönetim, kamp raporundan sonra net planlamasını yapacak. TFF’nin açıklayacağı limiti kısmen tahmin edebilen siyah - beyazlı yönetim, genç yerli ve yabancı oyuncuların transferi için bu ayrılığı gerçekleştirmeye çalışacak.



Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beyazlılarda, euroluk, feshi, gündemde, kriz, milyon, siyah, sözleşme


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Stoperde yerli alternatifi! O isim gündemde... KoJiRo Beşiktaş 0 16 Haziran 2022 21:03
Instagram, Tekrarlanan Hikaye Sorunu ile Gündemde KoJiRo İnstagram 0 15 Haziran 2022 21:45
Vida sürprizi! Ezeli rakibe imzası gündemde KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:40
Siyah beyazlılarda Salih Özcan gerçeği KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:33
Beşiktaş'a 21 milyon euroluk müjde! KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net