Forum Logo




"Başkanlar..."


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Haziran 2022, 20:47   #1
Çevrimdışı
"Başkanlar..."




"Başkanlar..."
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş Genel Kurul üyesi Masis Kuyumcu, Duhuliye okurları için kaleme aldı.


Spor kulüplerimizin başkanlarına baktığımızda; çoğu iş insanı, bu insanlar kendi şirketleri gibi görüp yönetseler eminim ki çok daha iyi yönetebilirler. Yönetim kurullarını kurarken titiz davranıp yapılacak işe göre yönetici seçmeleri gerekir.


Tek adamlıkla yönetilen kulüplerin başarılı olması çok zor, bu şekilde olur ise kurdukları yönetim kurulu üyeleri filmlerdeki figüran figüründen öteye gitmez.


Kulüpler borç batağında. Kurtulması çok zor ama sürdürülebilir bir konuma gelebilir, yurt içi ve yurt dışından genç yetenekleri bulup 1’e alıp 1000’e satarak borç azaltılır.
Camialarda "Kurumlar kalıcı, kişiler geçicidir". Başkanlık koltuğunun büyüsüne kapılanlar kişisel egoları bir kenara bırakmalılar.


Onursal başkanımız rahmetli sayın Süleyman Seba görevini bıraktıktan sonra, her seferinde bize Beşiktaşlılık dersi veren saygıdeğer başkanların kaçı maçlara geliyor? Ya da Mali kongre ve seçimlere katılıyor? Hiçbiri!


Bir dönem başkanlık yaptıkları Beşiktaş’ın maçlarını, stadyumdan izleyememe sebebleri işlerinin yoğun olması diyelim! Kaçı kulübün zor günlerinde kulübüne sahip çıkıp, destek oluyor? Hiçbiri!


Beşiktaş Kulübü'nden alacaklı olanların kulübümüze verdiği zarar alacağından fazla, onun için bağışlama ile kalmayıp bir amatör branşa sponsor olup o branşı şampiyonluğa koşturmalı.


Yıldırım Demirören basketbola sponsor olmuştu. 4 kupa gelmişti. Amatör branşlara böyle güçlü sponsorlar bulmak lazım. Takımı şampiyonluğa taşıyacak.


Mühim olan 7/24 yönetim etrafında dolaşmak değildir, mühim olan Beşiktaş’ın geleceğini ilgilendiren önemli konularda, yapıcı eylemler içinde olmak için Beşiktaş yönetimini kimlerin oluşturduğuna bakmadan, sadece Beşiktaş için mevcut yönetimle iş birliği içinde olmaktır.


Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başkanlar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Russell: "Zorluklardan sonra başarının tadı "çok daha tatlı" olacak" KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 19:51
Vettel, Kanada'da "iklim cinayeti" kaskını kullanmakta özgürmüş KoJiRo Formula 1 0 23 Haziran 2022 19:54
Magnussen'e göre iki yarış direktörünün bulunması "tutarsızlıklara" yol açıyor KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:23
Vettel: "Sekizinci olmak beni ya da Hamilton'ı motive etmez" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:15
Beşiktaş transferine yeşil ışık! "Benim için bir onur" KoJiRo Beşiktaş 0 02 Haziran 2022 20:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net