Forum Logo




Yapay zeka destekli Google Dokümanlar daha fazla kişiye ulaşıyor!

Bilgisayar ve Donanım ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Mayıs 2023, 13:32   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yapay zeka destekli Google Dokümanlar daha fazla kişiye ulaşıyor!




Yapay zeka destekli Google Dokümanlar daha fazla kişiye ulaşıyor!
Www.TrendForum.Net

Google, yapay zeka alanında önemli adımlar atıyor. Şirket, yapay zeka destekli Google Dokümanlar kullanımını genişletiyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Teknoloji şirketleri, son zamanlarda büyük bir yapay zeka yarışı içinde. Bu şirketlerden biri de Google oldu. Şirket, yapay zeka yarışından pay almak için mevcut ürünlerinde önemli yeniliklere adım atıyor. Bu yeniliklerden biri de Google Dokümanlar’a gelen güncellemeler oldu. Şirket, Google Dokümanlar’da yapay zeka beta testini genişletiyor.

Yapay zeka destekli Google Dokümanlar daha fazla kişiye ulaşacak

Son dönemlerde büyük yankı uyandıran yapay zeka, teknoloji şirketlerini de etkilemiş durumda. Bu teknolojiden etkilenen şirketlerden biri de Google, Google, bünyesindeki uygulamalara yapay zeka özellikleri ekleyerek kullanıcı deneyimini artırıyor.

Şirketin bu alanda attığı adımlardan biri de Google Dokümanlar oldu. Google Dokümanlar’a gelen güncellemeler şu anda tüm kullanıcılara açık değil. Yani kullanıcı istemlerine yanıt olarak metin oluşturan ve metin düzenleyen yeni özellikler henüz beta sürümünde yer alıyor.

Tüm bunların dışında bugün ortaya çıkan haberlere göre Google Dokümanlar’da üretici yapay zeka için beta testi havuzunu genişletiyor. Bu sayede şirketin sunmuş olduğu yapay zeka özellikleri daha fazla kullanıcıya ulaşacak.

Yapay zeka destekli Google Dokümanlar neler yapabiliyor?
  1. E-posta taslağı oluşturmak: Google Dokümanlar’a gelen yapay zeka desteği ile birlikte herhangi bir e-posta için metin taslağı oluşturmak daha kolay olacak. Bu sayede kullanıcı, uygulamadan çıkmadan kısa bir süre içinde ihtiyacı olan taslağı oluşturabilecek. Böylece kullanıcıların zamandan tasarruf etmeleri de mümkün olacak.
  2. Cümleleri düzenlemek: Google Dokümanlar’ın yapay zekası cümleleri düzenlemeye ve uzun cümleleri kısaltmaya yardımcı olacak. Özellikle kafanızın dağınık olduğu zamanlarda cümleleri toparlamak zor oluyor. Bu noktada ise devreye yapay zeka girecek ve cümleleri toparlayacak. Sonuç olarak sorunsuz bir cümle oluşacak.
  3. İçerik listeleme: Google Dokümanlar özellikle liste haline getirmek istediğiniz içerikler için oldukça kullanışlı. İstediğiniz herhangi bir alanda listeleme yapmasını istediğiniz takdirde hızlı bir sonuçla karşı karşıya kalacaksınız. Bu durumda da yine öne çıkan durum zaman tasarrufu oluyor.
  4. Pazarlama içeriği ve mesaj oluşturmak: Pazarlama alanında çalışan kullanıcılar için bu özellik oldukça kullanışlı. Bir içeriği hazırlayıp başkasına oluşturmak istediğiniz zaman bu özellik sayesinde uzun zaman harcamanıza gerek kalmayacak. Yapay zeka destekli Google Dokümanlar, bu sorunu hızlı bir şekilde çözüyor ve istediğiniz içerik mesajını sizlere hazırlıyor. Sizin yapmanız gereken tek şey ise içeriği okuyup kontrol etmek oluyor.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
Efrasiyab bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
daha, destekli, dokümanlar, fazla, google, kişiye, ulaşıyor, yapay, zeka


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yapay zeka öncüsünden bir uyarı daha: İklim değişikliğinden 'daha acil' bir sorun! DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 0 08 Mayıs 2023 00:51
Google, Yapay Zeka Tarafından Oluşturulan Reklam İçeriklerine İzin Verecek KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Nisan 2023 17:09
Google, yapay zeka destekli yeni bir arama motoru geliştiriyor DeepSilence İnternet Tarayıcıları 0 17 Nisan 2023 12:56
Google, Arama Sonuçlarına Sohbete Dayalı Yapay Zeka Ekleyecek KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Nisan 2023 20:22
NVIDIA, Yapay Zeka Destekli Sürücülerle Performansı Artırabilir KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 14 Ocak 2023 11:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net