Forum Logo




Mercusys ME20 Wi-Fi Sinyal Genişletici Satışa Çıktı

Bilgisayar ve Donanım ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Haziran 2022, 12:26   #1
Çevrimdışı
Mercusys ME20 Wi-Fi Sinyal Genişletici Satışa Çıktı




Mercusys ME20 Wi-Fi Sinyal Genişletici Satışa Çıktı
Www.TrendForum.Net



Günümüzde birçok evin ortak internet sorunu, evin her yerinde güçlü ve kesintisiz bağlantı yapılamaması. Modem ya da yönlendiriciden uzak bölgelere Wi-Fi sinyalleri yeterince güçlü ulaşamayabiliyor ve bu da önemli bir sorun oluşturuyor. Bu sorunu çözmek için kullanılan en yaygın ürün ise Wi-Fi sinyal genişleticiler (range extender).

Bütçe dostu ağ ürünleri üreten Mercusys, kolay kurulup hemen çalışabilen yeni bir sinyal genişletici modelini satışa sundu. ME20 model ürün, yüksek bağlantı hızı ve çift kanal desteğiyle evlerdeki Wi-Fi sinyal sorununu kolayca çözüyor.



Hız, Çift Kanal, Kurulum ve Kullanım

ME20 sinyal genişletici, AC destekli bir ürün ve çift kanallı bir Wi-Fi ağı oluşturuyor. Hem yüksek kablosuz hız (toplamda 750 Mbps) hem çift kanal desteğiyle evin her yerine Wi-Fi sinyallerinin ulaşmasını sağlayan ürün, prize takılarak kullanılıyor. Kurulumu da basit olan bu model ile kolay bir şekilde evdeki Wi-Fi sinyal sorunu çözülüyor. Ürün üzerinde yer alan WPS tuşana basarak modemle eşleşiyor ve çalışır hale geliyor.

Ürünün akıllı sinyal göstergesi ise en uygun yere yerleştirilmesi için kullanıcılara yol gösteriyor. Bu sayede modemden alınan Wi-Fi sinyalleri, evin diğer noktalarına da güçlü ve kesintisiz olarak ulaşabiliyor.

Uyarlanabilir Yol Seçimi, Yüksek Hızlı Mod gibi özellikler sayesinde çok daha verimli bağlantı sağlayan Mercusys ME20, aynı zamanda yerleşik bir erişim noktası (access point) özelliğine de sahip. Cihaz üzerinde yer alan Ethernet girişi sayesinde kablolu internet bağlantlarını kolayca çift kanallı kablosuz bağlantıya döünüştürmek mümkün oluyor. Ayrıca bu girişe kablo ile ağa dahil olan PC, IPTV gibi cihazlar da bağlanabiliyor.

Ürün Türkiye’de KDV dahil 23 USD tavsiye edilen fiyatla satışa sunuldu.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıktı, genişletici, me20, mercusys, satışa, sinyal, wifi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
TP-Link Archer GX90 Oyun Yönlendiricisi Satışa Çıktı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 07 Haziran 2022 12:28
Dünyanın İlk 4K 240 Hz Monitörü Satışa Çıkıyor: Samsung Odyssey Neo G8 KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Haziran 2022 21:57
Mi Smart Band 7 Pro, Temmuz’da Satışa Sunulacak KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 31 Mayıs 2022 20:36
Mercusys’ten ‘Hepsi Bir Arada’ Yönlendiriciler KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 05:40
Mercusys’ten Güçlü, Yeni Mesh Wi-Fi Çözümü KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 23 Mayıs 2022 20:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net