Forum Logo




ChatGPT ile yapabileceğiniz 10 eğlenceli şey!

Bilim dünyasından en son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Nisan 2023, 17:23   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
ChatGPT ile yapabileceğiniz 10 eğlenceli şey!




ChatGPT ile yapabileceğiniz 10 eğlenceli şey!
Www.TrendForum.Net

Yapay zekanın giderek hayatımızda yer ettiği gerçeğini hepimiz kabul ediyoruz. Sizler için ChatGPT ile yapılabilecek 10 görevi listeledik...

Yapay zeka giderek hayatımızın içine yerleşiyor. İlk etapta telefonlarımıza yerleşen yapay zeka giderek otomobillerimize hayatımızın içine işledi. Bizde sizler için bir yandan yapay zekayı yakından tanımanızı sağlarken diğer yandan sizi eğlendirecek 10 eğlenceli görevi listeledik. İşte ChatGPT ile yapılabilecek 10 eğlenceli görev!

ChatGPT ile yapay zekayı eğlenirken deneyimleyebileceğiniz 10 görev!

1- Eğlenceli yemek tarifleri

ChatGPT yapay zekasını kullanarak sizin ona verdiğiniz bilgilere göre bir yemek tarifi oluşturabilir. Veya işi daha profesyonel olarak düşünürsek ona verdiğiniz vücut kitle endeksi ve yaptığınız spor antrenmanları bilgisine göre sizin için bir diyet listesi de oluşturabilir.

2- Kişiselleştirilmiş egzersiz planı

Önceki maddedeki bahsettiğimiz şekilde kendi vücut özelliklerinizi ve geliştirmek istediğiniz bölgenizi ChatGPT’ye girerek kendinize özel egzersiz planları oluşturabilirsiniz. İlk maddedeki görevi de bu maddeye eklerseniz tam teşkilatlı bir spor planı elde edersiniz.

3- Trivia soruları ile kendinizi geliştirin

Trivia yani genel kültür üzerine sorular ile kendinizi geliştirebilirsiniz. ChatGPT’ye Trivia oyunu oynamak istediğinizi, soruların gelmesini istediğiniz tema ve konuları belirtin. Ardından ChatGPT size özel soruları ile yarışabilirsiniz. Ayrıca kendi hazırladığınız soruların zorluklarını ChatGPT ile test edebilirsiniz.

4- Ücretsiz sanal seyahat turları düzenleyin

Artan kur oranları sebebiyle yurt dışı tatillerinin oldukça zorlaştığı ülkemizde çok sevilecek bir görevden bahsedeceğiz. ChatGPT’yi kendinize bir turist rehberi yapabilirsiniz. Yapay zekaya gitmek istediğiniz ülkeyi yazın. Ardından ChatGPT sizin için sanal gerçekliğe dayalı bir tur düzenlesin.

5- Müzik besteleri yapın

Yapay zeka sayesinde ruhunuzu da besleyebilirsiniz. İstediğiniz anahtar kelimeleri ChatGPT’ye girin. Ardından arabesk mi, rap mi, pop mu hangi tür bir müzik istiyorsanız belirleyin ve geri kalanı ChatGPT’ye bırakın. Spotify listelerinde 1. sıraya oturacağınız besteniz geliyor.

6- Meditasyon yapın

ChatGPT istediğiniz her karaktere bürünebilir. Bir meditasyon hocasına ihtiyacınız varsa bunu ChatGPT’den isteyebilirsiniz. Sizin için bir meditasyon planı hazırlar ve meditasyon yapmanıza eşlik eder. Bu sayede günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

7- Özgeçmişiniz oluşturun

İnternet üzerinde CV oluşturabileceğiniz birçok uygulama var. Ancak onlar ChatGPT’nin biraz gerisinde olabilirler. Çünkü ChatGPT dünyada en çok incelenen CV örnekleri üzerinden yola çıkarak size özel bir CV oluşturur.

8- Kişisel stil danışmanınızı yaratın

Şu an ChatGPT fiziksel özellikleriniz hakkında tavsiye verebilecek bir konumda değil. Ancak sizin için dünya modasını taradıktan sonra istediğiniz tarzda kıyafetler ile kombinler yapabilir. Ünlülerin milyonlar verdiği danışmanlık hizmetine siz bedavaya sahip olabilirsiniz.

9- Size özel hikaye bazı oyunlar oynayın

Seçimleri sizin yaptığınız ve her seferinde farklı sonlara farklı karakterlere sahip bir oyun oynamak istemez misiniz? ChatGPT’ye istediğiniz hikaye tarzını belirterek bir oyun yaratabilir ve oyununuzu oynayabilirsiniz.

10- Edebi ruhunuzu geliştirin

Evet tabii ki Türk edebiyatının nadide şairleriyle mukayese edilemez fakat ChatGPT’de modern bir yazar ve şair sayılır. Kız arkadaşınız size küstüyse ve gönlünü alamıyorsanız ChatGPT ile bir akrostiş yazın ve ilişkinizin mutluluğunu arttırın.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
chatgpt, eğlenceli, ile, yapabileceğiniz, şey


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ChatGPT'nin ilk gazetecilik deneyimi başarısız oldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Nisan 2023 13:45
İlk buluşmada konuşulabilecek 8 eğlenceli konu Zeytin Kadın & Erkek İlişkileri 3 04 Ocak 2023 14:32
Pürüzsüz Bir Cilt İçin Evde Yapabileceğiniz 9 Şey DeepSilence Saç ve Makyaj Dünyası 1 11 Kasım 2022 12:21
Evde yapabileceğiniz romantik aktiviteler Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 6 08 Ekim 2022 10:57
İzlerken Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlamayacağınız Birbirinden Eğlenceli YouTube Kanall mamihlapinatapai Sosyal Ağ Trendleri 4 02 Haziran 2022 23:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net