Forum Logo




Boğa Burcuna Alınabilecek En Güzel Hediyeler


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mart 2023, 12:57   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Boğa Burcuna Alınabilecek En Güzel Hediyeler




Boğa Burcuna Alınabilecek En Güzel Hediyeler
Www.TrendForum.Net

Yönetici gezegeni Venüs olan Boğa, sakin ve yumuşak tarzıyla hayatta istikrarlı şekilde ilerleyen bir burçtur. Kararlı kişiliği onu yılmadan çalışma konusunda başarılı kılar. Sadık bir sevgili, başarılı bir iş insanı olan Boğa’ya hakkettiği değeri vermek için hediye önerilerimize göz atabilir, doğum günü öncesinde ne alacağınıza karar verebilirsiniz.
Boğa Erkeğinin Keyfine Önem Verin

Boğa erkeği her ne kadar duygularını pek belli etmese de hislerini harekete geçiren şeylere bayılır. Çikolataya bulanmış meyvelerden oluşan bir buket veya lüks bir masaj seansı da çok hoşuna gidecektir. Konserler gibi kültürel aktiviteler de tam ona göredir; klasik, caz, opera gibi ince zevklere hitap eden konser biletleri idealdir.

Boğa erkeği mabedi olarak gördüğü evinde vakit geçirmekten büyük haz duyar. Keyfine düşkün bir adamdır! Çok yönlü bir masaj koltuğu veya büyük deri bir TV koltuğuna bayılacaktır. DVD koleksiyonları, playstation veya hali hazırda playstation’ı varsa heyecanla çıkmasını beklediği oyunu hediye edebilirsiniz.

Kıyafet almayı düşünüyorsanız, kaliteli ve klasik markalar tercih edebilirsiniz. Kaşmir atkı, ipek kravat gibi tamamlayıcı parçalar da çok hoşuna gidecektir. Şık kol düğmeleri de onu mutluluktan havaya uçurabilir!

Boğa Kadınının Gururunu Okşayın



Dişilik gezegeni Venüs tarafından temsil edilen Boğa kadını, parfümlere bayılır ve ne kadar çok parfümü olursa olsun hiçbir zaman yeni bir tanesine hayır demez! Sakin Boğa kadını, çiçeksi kokulardan çok hoşlanır. Yasemin, misk gibi iç rahatlatıcı kokular onun feminen tarzına çok uygundur. Ferah kokulu vücut kremleri ve makyaj setleri de ilgisini çekecektir. Bir kucak dolusu beyaz lilyum veya minimal tasarımlı bir saksı içinde pastel renklere sahip gala çiçeği göndermeniz, onu çok mutlu edebilir.

Estetiğe ve güzelliğe önem veren Boğa kadını, bir çiçekçiye aylık üyelik sahibi olursa çok mutlu olur. Maddi konularda temkinli bir kişiliğe sahip olduğu için hem lüks hem hesaplı alanlar tam ona göredir. Güzellik salonlarının sağladığı hizmetler, Boğa kadının çok ilgisini çeker. Doğal ürünlerden oluşan cilt ve saç bakımları, kendisini şımartmasına yardımcı olacaktır. Spa salonları ve aromaterapi masajları da onu çok memnun edebilir.

Kıyafet almak isterseniz, doğaya düşkün Boğa kadınına doğal kumaşlardan imal edilmiş parçalar çok uygundur. İpek bir gecelik veya zarif, çiçek desenli bir ev elbisesi hediye edebilirsiniz. Ayrıca kaliteyi seven Boğa kadınını, uzun süre kullanabileceği pamukludan imal edilmiş beyaz bir gömlek, şık davetlerde kullanabileceği koyu mor kadife bir gece elbisesi ya da gümüş rengi bir çanta alabilirsiniz.

Gönül bağlarına çok önem veren sahiplenici Boğa kadını, iki kişinin paylaşabileceği boyutlarda kaliteli bir şemsiye fikrinden çok hoşlanabilir. Sofistike bir damak tadına sahip olan bu zevkli kadına, leziz ve pahalı bir şişe kırmızı şarap ve Fransız peynirlerinden oluşan bir sepet de hediye edebilirsiniz. Ayrıca küçük ve narin tasarımlı kutular içinde yetiştirebileceği ve yemeklerini daha da leziz hale getirmek için kullanabileceği baharatlar sunabilirsiniz.
Pratik zekayı her zaman saygıyla karşılar. Bu yüzden ‘kendin yap’ işleri için kullanabileceği işlevsel ürünlerden oluşan bir paket de onu mutluluktan havalara uçurabilir.

Hayatınızdaki Boğa kadını zor memnun edilebilen bir karakterse, ona mücevher hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Lükse düşkün olan bu kişiler değerli veya yarı değerli taşlara bayılırlar! Altın veya pırlanta yüzük tam ona göredir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alınabilecek, boğa, burcuna, güzel, hediyeler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sizce güzel bir fiziğe mi sahip olmak önemlidir yoksa güzel bir yüze mi? Beatrice Trend Sorular 10 07 Haziran 2023 12:30
Boğa Burcu Yükseleni - Yükselen Boğa Burcu Özellikleri Asi Ruh Boğa 1 24 Mart 2023 12:42
Dış Görünüşü Güzel Olan Kişilerin İçini de Güzel Sanma Yanılgısı: Halo Etkisi Zeytin Kişisel Gelişim 0 06 Mart 2023 12:19
Planlı hareket etmek mi güzel, spontane yaşam biçimi mi güzel? Beatrice Trend Anketler 9 10 Ocak 2023 20:28
Aralık ayında alınabilecek en iyi fan tokenleri… DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 09:44




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net