Forum Logo




Boğa Burcuna Uygun Diyet


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh
  • 1 Post By PERDELER_

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mayıs 2023, 22:08   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Boğa Burcuna Uygun Diyet




Boğa Burcuna Uygun Diyet
Www.TrendForum.Net



Boğa’ya sodyum sülfat şart

Boğa burcu boyun, boğaz, ses telleri, damak, bademcikleri ve tat almayı temsil eder. Hayattan keyif almayı seven bu Venüs insanları güzel yiyeceklere ve kilo almaya diğer burçlardan daha fazla meyillidir. Çok çabuk soğuk almaya yatkın olduklarından üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmesine eğilimleri vardır. Bu nedenle egzersiz ve iyi bir diyet onlar için bir yaşam felsefesi olmalıdır.

Boğalar için sodyum sülfat çok önemlidir. Karaciğer, pankreas ve böbreküstünde bulunan sodyum sülfatın eksikliği vücutta şişkinliğe, gaz oluşumuna, tiroit şişmelerine neden olabilir. O yüzden sodyum sülfat açısından zengin yiyeceklerle düzenlenen diyet Boğalar’a iyi gelecektir. Ispanak, salatalık, soğan, kabak, pancar, kızılcık, kuşkonmaz, karnıbahar sofralarından eksik olmamalıdır. Tiroit fonksiyonlarını iyi bir seviyede tutmak için balık ve deniz mahsullerinden gerekli iyot alınmalıdır. Unlu yiyeceklerden, yağlardan ve şekerden uzak durmalı, yeşil salata, yumurta, bezelye, ciğer, taze meyveyi de diyet sırasında bolca tüketmelidirler.

Çorba ve çay sistemlerini harekete geçirdiğinden önerilen sıvıların başında gelir. Yine acı biber veya baharatlı yiyecekler metabolizmalarını olumlu etkileyecektir.
PERDELER_ bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 09 Ağustos 2023, 19:36   #2
Çevrimdışı
Silver Üye
Yanıt: Boğa Burcuna Uygun Diyet




Diyet bana göre değil. Hem yer hem spor yaparsam kilo konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama bi süredir malesef ki spor yok hayatımda. O yüzden spor yapar gibi yemeye devam edince gelsin kilolar
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
Geleceği hayal ederken, zihin gözümüzün kör noktası gibi davranıyoruz ve bu eğilim de duygusal sonuçlarını tartmaya çalıştığımız gelecek olayları yanlış hayal etmemize neden oluyor. Sorun hayallerimize, düşünmeden, gerçeklerin doğru bir temsiliymiş gibi davranıyor olmamızda.. Daniel Gilbert
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
boğa, burcuna, diyet, uygun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Koç Burcuna Uygun Diyet Asi Ruh Koç 0 18 Mayıs 2023 22:07
Başak Burcuna En Uygun Meslekler Asi Ruh Başak 1 28 Mart 2023 12:58
İkizler Burcuna En Uygun Meslekler Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:40
Burcuna Göre Hangi Ünlünün Makyajı Sana Uygun? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Mart 2023 21:01
Bebeğinin Burcuna En Uygun İsim Önerileri Burada Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mart 2023 11:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net