Forum Logo




Onlyfans Nedir, Nasıl Kullanılır? Onlyfans Ne Kadar Kazandırır?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2023, 11:23   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Onlyfans Nedir, Nasıl Kullanılır? Onlyfans Ne Kadar Kazandırır?




Onlyfans Nedir, Nasıl Kullanılır? Onlyfans Ne Kadar Kazandırır?
Www.TrendForum.Net



Son dönemde adı sıkça duyulan platformlardan biri de Onlyfans oldu. Peki Onyfans nedir, nasıl kullanılır, Onlyfans para kazandırır mı? İşte detaylar

Dünyada son dönemin öne çıkan platformlarından biri de Onlyfans oldu. Durum böyle olunca Onlyfans nedir, nasıl kullanılır, Onlyfans para kazandırır mı, yasal mı? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.

ONLYFANS NEDİR?
Onlyfans, diğer sosyal medya platformları gibi video ve fotoğraf içerikleri paylaşılabilen bir platformdur. Ancak uygulama üzerinde kullanıcılar içeriklerini ücretli olarak abonelerine sunma imkanına sahip. Uygulama son dönemde daha çok cinsel içerikli kullanıcıların içerikleriyle gündeme gelse de farklı amaçlarla da kullanılıyor.

ONLYFANS'TA NASIL PARA KAZANILIR?
Onlyfans hesabı açmak isteyen kullanıcıların kendi profilini oluşturmak için ücret ödemesi gerekmiyor. Daha sonra fotoğraf ve video içeriklerinizi paylaşma imkanına kavuşabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için Google Play Store üzerinden OFTV uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

ONLYFANS'TA NASIL PARA KAZANILIR?
Üye olarak profil açtıktan sonra içeriklerinizi paylaşabilirsiniz. Bu adımdan sonra abone sayınız artmasıyla abone sistemine geçerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle kullanıcılar sizin içeriklerinizi görmek için belirlenen ücretleri ödemek zorunda olacaktır. Abonelik ücretleri 4.99 dolardan başlayarak 49.99 dolara kadar çıkabiliyor. Dolayısıyla Onlyfans'tan ne kadar kazanacağınızı içerik kaliteniz ve abone sayınız belirleyecektir. Bugün binlerce ünlü isim bu platform üzerinden içerik üreterek para kazandırmayı sürdürüyor.

ONLYFANS YASAL MI?
Onlyfans uygulaması bir çok farklı amaç için kullanılırken henüz Türkiye'de yasaklanmamıştır ve dolayısıyla yasaldır.

Son düzenleyen Asi Ruh; 18 Mart 2023, 11:44.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kadar, kazandırır, kullanılır, nasıl, nedir, onlyfans


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kültür bize ne kazandırır? xena Genel Kültür 0 20 Ocak 2023 15:44
Türkiye’de emsal OnlyFans davası! Ünlü isim hapse girebilir DeepSilence Sosyal Ağ Trendleri 1 01 Aralık 2022 09:48
Dermovate Krem Nedir? Ne İçin kullanılır? Ne İşe Yarar? DeepSilence Genel Sağlık 0 29 Kasım 2022 13:15
Keman Yayında Neden At Kılı Kullanılır? Beatrice Bunları biliyor musunuz? 1 23 Kasım 2022 18:51
Paha biçilemeyecek kadar değerli olan şeyleri nasıl bu kadar kolay tüketebiliyoruz? DeepSilence Kişisel Gelişim 0 10 Kasım 2022 14:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net