Forum Logo




“Kupa bizi memnun etti, parola şampiyonluk”

Diğer spor branşlarına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 14:41   #1
Çevrimdışı
“Kupa bizi memnun etti, parola şampiyonluk”




“Kupa bizi memnun etti, parola şampiyonluk”
Www.TrendForum.Net



Beykoz Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Fatih Sağlam, 2021-2022 sezonuyla ilgili düşüncelerini paylaşırken, 2022-2023 sezonu beklentilerini de açıkladı. İyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Sağlam, gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla çalışmalar yürüttüklerini aktardı.

Beykoz Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Fatih Sağlam, 2021-2022 sezonuyla ilgili düşüncelerini paylaşırken, 2022-2023 sezonu beklentilerini de açıkladı. İyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Sağlam, gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla çalışmalar yürüttüklerini aktardı.

Sağlam’ın Süper Lig sezonuyla ilgili açıklamaları şöyle: “Bu sezon genç bir ekiple yola çıktık. Genç ekiple beraber Süper Lig’i ikinci sırada bitirmeyi başardık. Aslında şampiyonluğu da ciddi anlamda istediğimiz bir sezondu ama nasip olmadı. Antalyaspor ve iki Beşiktaş maçını belki kıl payı kaçırdık bir de Spor Toto beraberliğimiz var. Kısmi olarak da olsa pandemi olmadan bir sezonu geride bırakmış olduk. İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum.”

“KUPAYLA TAÇLANDIRMAK BİZİ MEMNUN ETTİ”

Beykoz Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Fatih Sağlam, Türkiye Kupası’nı kazanmalarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Türkiye Kupası’nda da kupayı almanın mutluluğunu yaşadık. Çok istemiştik. Kupayı Beykoz’a, evimize getirmiş olduk. Camiadan birçok telefon aldık. Bu tebrik telefonları, insanların bizlere ciddi anlamda teveccühünün olduğunu gösterdi. Bundan da memnuniyet duyduk. Beykoz olarak alt yapısıyla, üst yapısıyla, kurumsal anlayışıyla güçlü bir ekip oluşturmaya çalıştık. Türkiye Kupası mücadelemizi daha görünür kıldı. Mücadelemizi kupayla taçlandırmak bizi memnun etti.”

“PAROLA ŞAMPİYONLUK”

Sağlam, gelecek sezona ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi: “Bu sene bizim için önemli bir başlangıç olacak. Yeni yapacağımız çalışmalarla, yeni transferlerle bu dönem iddialı bir Beykoz oluşturmaya gayret ediyoruz. Her anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şampiyonluk parolasıyla yeni döneme başlamış olacağız.”

GELECEK SEZON YAPILANMASI HAKKINDA

Daha önce yaptığımız [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] haberinde, Beykoz’un gelecek sezon yapılanması hakkında şu ifadeler yer almıştı:

“Alınan bilgiye göre Burak Turan, Çağlayan Öztürk, Samet Kanberoğlu, Gürkan Soğukpınar, Ömür Pehlivan, Salih Uludağ, Fatih Ateş, Alper Aydın, Ömer Faruk Güldal ve Alperen Arabacı gelecek sezon da Beykoz Belediyesi formasını terletecek. 2022-2023 sezonu öncesi kadrosuna takviyeler de yapan Beykoz Belediyesi Antalyaspor’dan Ali Emre Babacan ve Doğukan Gök ile İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Orkun Söz’ü de renklerine bağlamıştı. Beykoz Belediyesi’ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre İstanbul ekibinin transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü ve yeni isimlerin de kadroya katılacağı bilgisine ulaşıldı.”

Yılmaz Acar Davut
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bizi, etti, memnun, parola, “kupa, şampiyonluk”


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Duygularımız bizi mantıksız yapar mı? Never Give Up Kafamıza Göre 3 30 Temmuz 2022 03:32
BSL Finalinde Fenerbahçe Beko Şampiyonluk, Anadolu Efes ise Seriye Tutunma Peşinde KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 12:17
Tsunoda: "Perez'in yeni kontrat imzalamasından memnun değilim fakat bunu hak etti" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:54
Andreas Pistiolis: “Shane Larkin Müthiş Performansıyla Bizi Yok Etti” KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:21
Başkan adayları listeleri verdi! İsimler sizi memnun etti mi ? KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net