Forum Logo




Kına Gecesi Nasıl Organize Edilir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Kasım 2023, 14:18   #1
Çevrimiçi
Kına Gecesi Nasıl Organize Edilir?




Kına Gecesi Nasıl Organize Edilir?
Www.TrendForum.Net

başlayan kına gecesi organizasyonu nasıl olmalı sorusuna sıra geldiyse yavaş yavaş sona yaklaştın demektir. Bu işe girişeceksen kına gecesi organizasyonu nasıl olur, nerede yapılır, ne giyinilir, ne hediye edilir, neler alınır gibi birçok soru çıkıyor insanın karşısına. Aslında hiç biri bilmediğin sorular değil, sadece ailenin kadınlarının tecrübeleriyle bile her şeyi halledebilirsin ama yine de son yıllarda bu işler biraz değişti. Fikir vermek için tüm başlıkları bir araya getirmeye çalıştım. „

Önce Bütçeni Belirle!
Kına hazırlıkları başlayınca karar verilmesi gereken ilk şey nerede ve nasıl yapılacağı. Misafirler nerede ağırlanacak, ne ikram edilecek, canlı müzik mi olacak, yemekli mi olacak? Bunun için öncelikle kına organizasyonu için ayıracağın bütçeyi belirlemelisin. Eğer düğünden önce ekonomik olarak çok açılmak istemiyorsan bütçeyi önce belirle ki her şey bittiğinde ipin ucu kaçmasın.
Kına Gecesi Nerede Yapılır?
Eskiden genellikle yakın aile ve arkadaş çevresi arasında olan kına geceleri kız tarafının evinde yapılırdı. Zamanla bu etkinlik büyük bir organizasyona dönüştü ve dışarıda, çay bahçesi, restoran, kafe gibi yerlerde daha kalabalık davetlilerle yapılmaya başlandı. Son geldiğimiz noktada ise yalılarda, kasırlarda, otellerde, kır düğünü mekanlarında adeta düğün öncesi bir düğün daha gibi görkemli bir şekilde yapılıyor.
Kına Gecelerini Sevmiyorsan: Evde Samimi Bir Eğlence Düzenle!
Bunu seçmek senin elinde. Kına gecelerinden hoşlanmıyorum sadece ailem için yapıyorum diyorsan evde ve küçük bir grupla yapmanı tavsiye ederim. Organizasyonu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. En sevdiğin insanların geldiği, en sevdiğin yemeklerin hazırlandığı, birlikte yenilip içilen, eğlenilen eh bir vadede de kına yakılıp ağlanılan samimi bir gece yapabilirsin.

Bu Gecenin Hayalini Kuruyorsan: Oteller, Saraylar, Yalılar Seni Bekliyor!
Ama yok ben kına gecemde prensesler gibi hissetmek istiyorum, tefler çalınsın, kızlar oynasın, kınalar yakılsın diyorsan devir senin devrin. Hayal ettiğin her şeyi gerçekleştirebilirsin. Önce sen kına geceni nerede yapacağına karar ver. Hamamlar, oteller, saraylar, yalılar, restoranlar, bahçeler... Birçok seçeneğin var.
Uğraşmak İstemiyorsan Profesyonellere Bırak!
Seçtiğin mekanlarla yemekli ya da yemeksiz, alkollü ya da alkolsüz olarak anlaşma yapabilirsin. Bunlar elbette fiyatı etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Zaten bir mekanda yaptığında o mekanın bir kına gecesi paketi oluyor ve bu paketler genellikle aklına gelecek her detayı kapsıyor. Kına tahtı ve cibinliğinden tut, kına kızlarının dans ve davul gösterilerine kadar... Çünkü mekanlar kına geceleri için kına organizasyon firmaları ile çalışıyor ya da bünyelerinde böyle bir organizasyon ekibi barındırıyor.

Sözü gelmişken bir de kına organizasyonu yapan firmalar var ki bunlardan biri ile anlaştığında yine senin hiçbir şey düşünmene gerek kalmıyor. Senin istediğin yerde evinin bahçesinde, terasında ya da dışarıda bir mekanda kına geceni en kusursuz biçimde organize ediyorlar.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
edilir, gecesi, kına, nasıl, organize


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kına Gecesi Asi Ruh Trend Sözlük 16 08 Haziran 2023 22:40
Alın Kırışıklıkları Nasıl Yok Edilir? Asi Ruh Estetik ve Plastik Cerrahi 1 22 Mart 2023 18:16
Kış depresyonuyla nasıl baş edilir Beatrice Psikiyatri 8 06 Kasım 2022 22:56
Dua Nasıl Edilir? Beatrice Dualarımız 0 19 Temmuz 2022 23:05
Tesettürlü Gelinler İçin Kına Gecesi Türban Modelleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 7 17 Temmuz 2022 00:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net