Forum Logo




Dünya Ukrayna'da çekilen bu görüntüyü konuşuyor!

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ocak 2023, 09:31   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Dünya Ukrayna'da çekilen bu görüntüyü konuşuyor!




Dünya Ukrayna'da çekilen bu görüntüyü konuşuyor!
Www.TrendForum.Net

Dünya Ukrayna'da çekilen bu görüntüyü konuşuyor! Savaşın simgesi oldu


Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Dnipro'dan kaydedilen bir görüntü savaşın simgelerinden biri oldu. Kentteki 9 katlı bir bina, füze saldırısının hedefi oldu. Enkaza dönen bir kadının kurtarılmayı beklediği anlar dünyada gündem oldu. Öte yandan bölgede ölü sayısı 35'e yükselirken saldırı için Ukrayna ve Rusya birbirini suçladı.



Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik 24 Şubat'ta başlattığı askeri operasyon devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ukrayna'da 9 katlı bir binanın vurulması savaşın yeni dönüm noktası oldu. Yerle bir olmuş bina enkazında kurtarılmayı bekleyen bir kadın hem savaşın hem de saldırının en acı simgelerinden biri oldu.



SAVAŞIN SİMGESİ OLDU



Rusyalar bir kez daha sivilleri vurdu. Hafta sonu bir binaya yapılan saldırıda bir kadının enkazın arasında kurtarılmayı beklediği görüntüler saldırının simgesi oldu. 9 katlı binanın hedef alındığı saldırının hemen ardından enkazın ortasında kalan kadının yardım istediği anlar yürekleri burktu. Yaralı kadın ardından da o enkazdan kurtarıldı.





ÖLÜ SAYISI 35'E YÜKSELDİ



Son saldırıyla birlikte bölgedeki can kaybı sayısı da arttı. Ölü sayısı 35'e yükseldi. Saldırı Kiev-Moskova hattında tansiyonu yükseltti. Zelenskiy yaşananları terör olarak nitelendirdi ve bir kez daha dünyaya harekete geçme çağrısında bulundu. Zelenskiy, herkesten duyurduğu 200 kişilik listedekilere yaptırım uygulamasını istedi.




'SAVAŞ SUÇU'


Saldırıya AB'den de tepki geldi. Yapılan açıklamada Dnipro'daki saldırının savaş suçu olduğu belirtildi.


''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çekilen, dünya, görüntüyü, konuşuyor, ukraynada


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Güney Sudan Devlet Başkanı altını ıslattı: Görüntüyü yayınlayan gazeteciler gözaltında Zeytin Dünyadan Haberler 0 09 Ocak 2023 10:18
Herkes Dünya Kupası'nı kaldırmadan önce Messi'ye giydirilen kıyafeti konuşuyor Zeytin Dünyadan Haberler 0 19 Aralık 2022 10:48
Sırbistan Ligi Playofflarından Çekilen Partizan, 2 Lig Birden Düşürülebilir KoJiRo Basketbol 0 10 Haziran 2022 13:29
Ukrayna: Rus general, Ukrayna'nın doğusunda öldürüldü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 06 Haziran 2022 14:00
Güneş ve Dünya'nın Tam Ortasından Çekilen 83 Milyon Piksellik Güneş Görüntüsü Beatrice Bilim Dünyasından Haberler 4 31 Mayıs 2022 17:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net