Forum Logo




Trump'ın tecavüz davasında yeni gelişme: Eski eşiyle karıştırdı

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2023, 13:07   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Trump'ın tecavüz davasında yeni gelişme: Eski eşiyle karıştırdı




Trump'ın tecavüz davasında yeni gelişme: Eski eşiyle karıştırdı
Www.TrendForum.Net

ABD’nin eski başkanı Donald Trump’a tecavüzle suçlayan yazar E. Jean Carroll’un davasında yeni bir gelişme yaşandı. ABD’deki bölge mahkemesi tarafından yayınlanan belgelere göre, Trump geçen yıl davada ifade verirken, Carroll'u eski eşi Marla Maples ile karıştırdı.



ABD bölge mahkemesi eski ABD Başkanı Donald Trump aleyhinde açılan tecavüz davasına ilişkin yeni belgeler yayınladı. Buna göre Trump, kendisini tecavüzle suçlayan yazar E. Jean Carroll'u eski eşi Marla Maples ile karıştırdı. Trump, kendisine Carroll’un bir fotoğrafı gösterildiğinde, "Evet, bu Marla. Bu benim karım" dedi. Hata, 76 yaşındaki Trump’ın bir avukatı tarafından düzeltildi.



Ancak uzmanlar, bu durumun Trump'ın Carroll'a "tipi" olmadığı için “tecavüz etmeyeceği”iddiasını baltalayabileceğini söyledi.

Geçen yıl Ekim ayında gerçekleşen duruşmada ayrıca Trump'ın Carroll'ın "tecavüze uğramanın çok seksi olduğunu söylediğini" iddia ettiği de belirtildi.



TRUMP İDDİAYI REDDETİ
Bununla birlikte 79 yaşındaki yazar, Trump'ın 1990'ların ortalarında bir mağazanın soyunma odasında kendisine tecavüz ettiğini öne sürerken, eski ABD başkanı bu iddiayı defalarca reddetti.



Ancak, Carroll geçen yıl Trump'a geçmişte cinsel saldırı mağduru olduğu iddia edilen kişilerin belirli bir zaman dilimi içinde dava açmasına izin veren bir New York yasası olan Yetişkin Hayatta Kalanlar Yasası uyarınca dava açtı.



Diğer taraftan Trump, kızı Tiffany Trump’In annesi olan Maples ile 1993'ten 1999'a kadar evli kaldı. Trump ilk eşi ve 3 çocuğunun annesi Ivana Trump ile 1977’de evlendi ve 1992’de boşandı. Üçüncü ve şimdiki eşi Melania Trump ile ise 2005 yılında nikah masasına oturdu.



Trump’ın Maples'ı gösterdiğini düşündüğü fotoğraf, eski ABD’de başkanını 1990'larda Carroll'ın şirketinde gösteriyor.



"KİTABININ REKLAMINI YAPMAK İÇİN BENİ KULLANIYOR"
Mahkeme belgelerine göre Trump, “ Carroll ile sadece bir yardım etkinliğinde karşılaştı. Ona asla gerçekleşmemiş bir şey yaptığımı söyledi. Hiçbir şey yapmadım.. Bu kaçık hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Yazdığı berbat kitabının reklamını yapmak için ona tecavüz ettiğimi iddia ediyor” dediği görüldü.

Trump ayrıca Carroll'ı "akıl hastası" olarak nitelendirdi ve onun cinsel saldırıdan zevk almaktan bahsettiğini iddia etti. Carroll'ın tecavüz iddiasıyla ilgili gelecek duruşmanın Nisan ayında başlaması bekleniyor.



RAKİBİNİN 17 PUAN ÖNÜNDE
Öte yandan Trump, 2024 ABD Başkanlık Seçimleri’nde Cumhuriyetçilerin başkanlık adaylığı için açıklanan tek aday. Çarşamba günü yayınlanan bir anket, ona en yakın rakibi olan Florida valisi Ron DeSantis'e karşı 17 puanlık bir üstünlük sağladığını gösteriyor.

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
davasında, eski, eşiyle, gelişme, karıştırdı, tecavüz, trumpın, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tüm Türkiye'nin Kanını Donduran Korkunç Palu Ailesi Davasında Yeni Gelişme! Beatrice Ülkemizden Haberler 0 16 Ocak 2023 17:13
Taksim'deki bombalı saldırı soruşturmasında yeni gelişme Zeytin Ülkemizden Haberler 0 11 Ocak 2023 10:04
Twitter'da askıya alınan hesaplarla ilgili yeni gelişme: Açılmaya başlandı DeepSilence Twitter 0 01 Aralık 2022 09:29
Eski sevgilinin yeni sevgilisi Dolares Trend Sözlük 3 28 Temmuz 2022 11:04
Flaş gelişme! Burak Yılmaz'ın yeni adresi... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net