Forum Logo




Azerbaycanlı gazeteci canlı yayında Ayşenur Arslan'a kızdı: Böyle demeyin, ağırımıza gidiyor

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Eylül 2023, 18:29   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Azerbaycanlı gazeteci canlı yayında Ayşenur Arslan'a kızdı: Böyle demeyin, ağırımıza gidiyor




Azerbaycanlı gazeteci canlı yayında Ayşenur Arslan'a kızdı: Böyle demeyin, ağırımıza gidiyor
Www.TrendForum.Net

Halk TV'de 'Medya Mahallesi' programını sunan gazeteci Ayşenur Arslan, Karabağ'daki son gelişmeleri aktarması için Azerbaycanlı gazeteciyi yayına bağladı. Yayın esnasında Ermeni silahlı güçleri için "Ayrılıkçı güçler" ifadesini kullanan Arslan, gazetecinin tepkisiyle karşılaştı.

Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermeni provokasyonunun artması sonrası başlattığı operasyon, bugün öğle saatlerinde varılan anlaşma ile sona erdi. Bölgeden gelişmeler takip edilirken, Halk TV ekranlarında gazeteci Ayşenur Arslan'ın Azerbaycanlı gazeteci Togrul Allahverdiyev'i yayına bağladığı anlarda gergin dakikalar yaşandı. Yayında Arslan'ın, Ermeni silahlı güçleri için "Ayrılıkçı güçler" ifadesini kullanması Azerbaycanlı gazeteciyi kızdırdı.



DÜN ANTİTERÖR OPERASYONU BAŞLATILDI

Birkaç aydır Azerbaycan ordusunun mevzilerine sistematik şekilde saldırılar düzenleyen Ermeni silahlı güçlerine Azerbaycan'ın cevabı gecikmedi. Azerbaycan tarafından dün öğlen saatlerinde Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlattı. 24 saat gibi kısa bir sürede Azerbaycan'ın lehine sonuçlanan operasyon sonrası bölgedeki Ermeni güçler, silah, mühimmat ve ağır araçlarını teslim etmeyi kabul etti.
"AĞIRIMIZA GİDİYOR"

Gelişmelerin ardından bölgede tansiyon düşerken Azerbaycanlı gazeteci Togrul Allahverdiyev, Halk TV ekranlarında gazeteci Ayşenur Arslan'ın konuğu oldu. Stüdyoya canlı bağlantı ile bağlanan gazeteci, Arslan'ın Ermeni silahlı güçleri için ayrılıkçı ifadesini kullanmasından rahatsız oldu. Allahverdiyev, "Ayşenur Hanım özür dilerim, Ermeni ayrılıkçı demeyelim onlara. Ayrılıkçı tamamen başka bir şey, bunlar bambaşka bir şey. Bizim ağırımıza gidiyor sizlerin böyle demesi. Az önce de söylediniz 'Karabağ'ın başkenti...' diye. Karabağ bir devlet değil, Karabağ Azerbaycan'ın ayrılmaz bir parçasıdır. Nasıl İzmir, İstanbul varsa Karabağ da Azerbaycan'ın bir bölgesidir." dedi.
Arslan ise gazeteciye haklı olduğunu ve ifadeyi tırnak içinde kullandığını belirtti.





haberler.com
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağırımıza, arslana, ayşenur, azerbaycanlı, böyle, canlı, demeyin, gazeteci, gidiyor, kızdı, yayında


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sinan Oğan kararını canlı yayında açıkladı Beatrice Ülkemizden Haberler 13 22 Mayıs 2023 19:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında soruldu: Genel af düşünüyor musunuz? BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 0 13 Nisan 2023 05:31
Canlı yayında gözaltına alındı... Sapık Sinan'ın son vukuatı mide bulandırdı... Beatrice Ülkemizden Haberler 1 07 Ocak 2023 14:22
Canlı yayında ağızları açık bırakan çoklu ilişki itirafı! Beatrice Ülkemizden Haberler 0 11 Kasım 2022 07:02
İşte Beşiktaş'ın golcü bütçesi! Canlı yayında açıkladı... KoJiRo Beşiktaş 0 21 Haziran 2022 20:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net