Forum Logo




İngiltere'de Oxford yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Ekim 2023, 00:57   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
İngiltere'de Oxford yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi




İngiltere'de Oxford yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi
Www.TrendForum.Net

İngiltere'de Oxford yakınlarında bir biyogaz tesisine yıldırım düşmesi sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından tesiste yangın çıkarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

İngiltere'nin Oxfordshire kenti yakınlarındaki biyogaz tesisine düşen yıldırım sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın ardından tesiste yangın çıktı.
PATLAMAYLA GECE GÜNDÜZE DÖNDÜ

İngiltere'nin Oxfordshire kenti yakınlarındaki Severn Trent Green Power adlı biyogaz tesisine düşen yıldırım sonucu patlama meydana geldi. Patlama geceyi gündüze çevirirken, bölge sakinleri paniğe kapıldı.




ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Severn Trent Green Power tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 19.20 sularında Yarnton'daki Cassington AD tesisindeki bir biyogaz tankına yıldırım düşmesi sonucu patlama meydana geldiği aktarıldı. Açıklamada, bölgede güvenliğini sağlamak için acil durum hizmetleriyle birlikte çalışıldığı ve ilerleyen saatlerde olayla ilgili daha fazla bilginini kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.
Patlamanın ardından tesiste yangın çıkarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı. Bölge sakinleri Witney, Burford, Chipping Norton ve Milton-under-Wychwood'da elektrik kesintileri olduğunu bildirdi.

PARLAMA 2 DAKİKA BOYUNCA GÖZLEMLENDİ

Bölgede yaşayan bir sosyal medya kullanıcısı, "Az önce büyük bir şey Woodstock'a doğru gitti… Havaalanına mı? Yön olarak herhangi bir fikrim yok. Gökyüzü yaklaşık 2 dakika boyunca parlıyordu, sonra ortadan kayboldu." ifadelerini kullandı.
Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, büyük, geldi, meydana, oxford, patlama, yakınlarında, İngilterede


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi: 1 ölü, 4 yaralı BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 0 28 Eylül 2023 16:22
Son Dakika: İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi, ekipler olay yerinde Beatrice Ülkemizden Haberler 0 28 Eylül 2023 15:39
Kocaeli'de liman yakınlarında patlama! Efrasiyab Ülkemizden Haberler 7 10 Ağustos 2023 17:11
İngiltere'de mağazacılık sektörü krizde! Elbiseler kiloyla satılıyor! İkinci el kıyafet satışında patlama. DeepSilence Dünyadan Haberler 1 18 Haziran 2023 16:02
BAE'de restoranda patlama meydana geldi: 2 ölü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 23 Mayıs 2022 22:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net