Forum Logo




Kocatepe Atatürk Anıtı Ve Kitabesi (Türkiye, Afyonkarahisar)


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Temmuz 2023, 05:41   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Kocatepe Atatürk Anıtı Ve Kitabesi (Türkiye, Afyonkarahisar)




Kocatepe Atatürk Anıtı Ve Kitabesi (Türkiye, Afyonkarahisar)
Www.TrendForum.Net



Kocatepe Atatürk Anıtı ve Kitabesi, Türkiye'nin Afyonkarahisar ilinde bulunan bir anıttır. Anıt, 1953 yılında, Büyük Taarruz'un başladığı Kocatepe'de inşa edilmiştir. Anıt, 18 metre yüksekliğindedir ve betonarme olarak yapılmıştır. Anıtın üzerinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir heykeli bulunmaktadır. Heykelin önünde, Büyük Taarruz'un başladığını belirten bir kitabe bulunmaktadır.



Kocatepe Atatürk Anıtı ve Kitabesi, Afyonkarahisar'ın en önemli turistik mekanlarından biridir. Anıt, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Anıt, ziyaretçilere, Kurtuluş Savaşı'nın ruhunu ve önemini hatırlatmaktadır.

Kocatepe Atatürk Anıtı ve Kitabesi'ne ulaşmak için, Afyonkarahisar il merkezine geldikten sonra, Kocatepe tabelalarını takip etmek gerekir. Anıt, Afyonkarahisar il merkezine yaklaşık 15 km uzaklıktadır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
afyonkarahisar, anıtı, atatürk, kitabesi, kocatepe, türkiye


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ayazini Ören Yeri (Türkiye, Afyonkarahisar) Asi Ruh Ege Bölgesi 0 21 Temmuz 2023 03:26
Duatepe Anıtı (Türkiye, Ankara) Asi Ruh İç Anadolu Bölgesi 0 20 Temmuz 2023 05:59
California - Carrizo Ovası Ulusal Anıtı Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 19 Temmuz 2023 11:47
Atatürk pngleri,atatürk png,atatürk png resimleri,atatürk resimleri,atatürk png arsivi Astrea Grafik ve Photoshop Dünyası 143 18 Mayıs 2023 22:09
Türkiye'nin termal başkenti Afyonkarahisar'a gitmek için 10 güzel sebep Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 2 12 Mayıs 2023 18:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net